ZORA ROBOTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZORA ROBOTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 505.880.437

Publication

04/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

Het bedrag van de stortinigen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank, op rekeningnummer BE48 0689 0135 3127. Een bankattest, gedateerd op 25 november 2014, werd als bewijs van de storting aan ons, instrumenterende notaris, overhandigd. Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voornoemde comparanten verklaren hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te hunnen laste te nemen, dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende Torhoutsesteenweg 48-50. Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

-het ontwerpen en leveren van software en hardware voor financiële instellingen, banken, verzekeringsmaatschappijen, hotels, luchtvaartmaatschappijen en de voedingsindustrie in het algemeen;

-groot- en kleinhandel in PC-hardware, herstelling en plaatsen van PC-hardware;

-netwerkbeheer, software-analyse, enzovoort;

-ontwerpen en leveren van software en hardware met betrekking tot media en entertainement; -ontwerpen en leveren van software en hardware met betrekking tot het domein van de geneeskunde, biotechnologie, farmaceutica, artificiële intelligentie;

-consultancy en advies voor vermelde sectoren;

-de distributie van robots en systemen die hiermee verband houden, met inbegrip van

randapparatuur, evenals de engineering, de levering, de installatie, het onderhoud, de verkoop van wisselstukken, het opleiden van personeel en het verlenen van assistentie bij het gebruik van al deze zaken;

-optreden als tussenpersoon voor financiële instellingen;

-onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens;

-onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing; -tussenhandelaar, de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing;

-De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

-uitoefenen van bestuurdersmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen; het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen en door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving, het toestaan van kredieten en inpandgeving van onroerende goederen.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderzijds, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden , voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handels, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van november om achttien uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen

Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid QBMT voormeld vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Fabrice Goffin;

De heer Tommy Deblieck voormeld;

De heer Fabrice Goffin voormeld

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot aan de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en twintig.

Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op één december tweeduizend en veertien doch ten vroegste wanneer de vennootschap de rechtspersoonlijkheid bekomt.Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien overeenkomstig de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

16/12/2014
ÿþii> ,



Bijlagen bij het Belgisc

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e

Ondernemingsnr :0505.880.437

Benaming (voluit): ZORA ROBOTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 48-50

(volledig adres)

Onderwer " akte :OPRICHTING  aanvullin s " ublicatie

In aanvulling van de oprichtingsakte neergelegd op 02-12-2014 met publicatienummer 14311775, verschenen in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 04-12-2014, blijkt uit de akte verleden voor notaris Carl POLFLIET te

Oostende op 27 november 2014 dat :

De vennootschap voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een

openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd wordt,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur:

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk

daartoe aangesteld door de raad van bestuur..

Terstond beslist, met eenparigheid van stemmen, de Raad van Bestuur, te benoemen, onder de opschortende

voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de bvba Qmbt.

- tot gedelegeerd-bestuurder: De besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid QBMT, voor haar

bestuursfunctie binnen huidige vennootschap vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer

Fabrice Goffin

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet.

Voor- 11111,1110111111

behoudef aan het Belgisci

Staatsbh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2015
ÿþMod word 11.1

y i in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Torthoutsesteenweg 48-50, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging zetel van de vennootschap

De Raad van Bestuur beslist op de vergadering dd. 27 januari 2015 met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 48-50, naar 8400 Oostende, Kruidenstraat 16 vanaf heden.

QBMT BVBA

vertegenwoordigd door Fabrice Goffin

Gedelegeerd bestuurder

*150307

fl

wi

Ondernemingsnr : 0505880437

Benaming

(voluit) : ZORA ROBOTICS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ZORA ROBOTICS

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 48-50 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande