ZOUTEPALACE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZOUTEPALACE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.491.573

Publication

25/01/2013
ÿþ\-"« Q.d

1 Mad Wolti 71.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEr BELG

ERGELEGD ter GRIFFIE der

irCHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

8 -(j - 2013 Bop:RUGGE 0 9 JAN. 2013.

(Afdeling Brugge)

ELGISCH STAATrEJ_~

ne~yT e Griffie

kdr

E

Ondernemingsnr:

O5R2 4

Benaming

(voluit) : "ZOUTEPALACE"

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aanspra

Zetel : 8300 Knokke, Zoutelaan 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 7 januari 2013, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "ZOUTEPALACE".

Vennoten: 1.de heer DE LAET Patrick Maurice Augusta (I.K. 590-8191691-67) R.R.[ 600518-481-80],

zelfstandige, geboren te Mechelen op achttien mei negentien-honderd zestig, wonende te 8300 Knokke, Paul Parmentierlaan 122.

2.Mevrouw POPS Veronique (I.K. 591-1730763-94) [R.R. 800630-022-24], be-diende, geboren te Mechelen op dertig juni negentienhonderd tachtig, wonende te 8300 Knokke, Paul Parmentierlaan 122.

Alhier vertegenwoordigd door de heer De Laet, ingevolge onderhandse volmacht de dato 05 januari 2013. Nog 'vol te storten inbreng: zesduizend tweehonderd 'euro voor de heer De Laet Patrick en zesduizend tweehonderd euro voor mevrouw Pops Veronique.

Rechtsvorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZOUTEPALACE". Zete1:8300 Knokke, Zoutelaan 52,

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

" Het uitbaten van zonnebank- en beautycentra, al dan niet bemand;

" Het verlenen van allerlei schoonheidszorgen en advies hieromtrent;

" De handel in cosmetica en toiletartikelen;

" Alles in verband met lichaamsverzorging en -cultuur;

" Vetkopen aan de toog van eetwaren en dranken, die al dan niet ter plaatse verbruikt worden;

" De exploitatie van fitness-centra en gymnastiekzalen, inclusief de begeleiding van cliënteel op sportief gebied;

" Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als cnroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

" De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch slechts aanhalend.

Duur: Onbepaald. Zij treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Geplaatst kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénlhonderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam. Volstort te bedrage van zesduizend tweehonderd euro.

Bestuur: De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk, de meest uitgebreide macht om na-mens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen die betrekking hebben op het maatschappelijk doet, uit te voeren of toe te laten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i?7,Q.),a\Q G ct

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve otei kwantita-tieve" bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laats-ten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vermeld, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Op voorwaarde ze te omschrijven, mogen de zaakvoerders, het dagelijks beheer en bepaalde machten, onder hun verantwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Huidige zaakvoerders: Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerd ers van de vennootschap voor onbepaalde duur, de heer De Laet en mevrouw Pops, beiden voornoemd, hier persoonlijk aanwezig of vertegenwoordigd, en hun mandaat aanvaardend. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Vol macht

De zaakvoerders verlenen aan de vennootschap Schepens & Decoster, BVBA, te 1745 Opwijk, Dageraadweg 16, of één van zijn aangestelden, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervullen voor hogervermelde vennootschap.

De zaakvoerders verlenen tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe en indirecte belastingen voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige be-langen van de vennootschap.

Controle: De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor, zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe met een drie / kwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Jaarvergadering: ter zetel of in elk andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, de twintigste juni van ieder jaar, of, indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, telkens te achttien uur.. Eerste jaarvergadering in tweeduizend vijftien.

Eik aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: neemt een aanvang op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra zij rechtspersoonlijkheid heeft vekregen om te eindigen op 31 december 2014.

Diverse bepalingen: Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve van vijf ten honderd aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen.

Bij ontbinding zal het batig vereffeningsoverschot verdeeld worden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen in hun bezit.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift, volmacht, uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y ~

L ti

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 17.09.2015 15590-0049-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 26.08.2016 16488-0360-011

Coordonnées
ZOUTEPALACE

Adresse
ZOUTELAAN 52 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande