ZUIDERLICHT, IN HET FRANS AURORE AUSTRALE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZUIDERLICHT, IN HET FRANS AURORE AUSTRALE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.219.866

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.08.2014 14465-0554-014
23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 16.07.2013 13320-0571-013
05/07/2011
ÿþneoe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 JUNI 2011

1TF:CifTBAti.;i V.'1/4V

KOU I'1.1:1 N p.lr°I.`i tty, CENT

Ondernemingsnr : .o á : 49 .d lo

Benaming

(voluit) : ZUIDERLICHT, in het Frans AURORE AUSTRALE Rechtsvorm : codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147

Onderwerp akte : oprichting

1111),!IIII(1,91(1,1110111

Vo, beho aan Belg Staat

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op vierentwintig mei tweeduizend en elf, dat:

* 1. De heer VANDENBOSSCHE Dany Leon Julia, geboren te Brugge op twee april negentienhonderd zesenvijftig, met identiteitskaart nummer'591-1569546-91 en rijksregister nummer 56.04.02-033.44, echtgenoot van mevrouw Agon Ann André Marie, wonend te 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147.

2. De heer LOOSVELDT Frank Julien Omer, geboren te Kortrijk op zeventien maart negentienhonderd drieënvijftig, met identiteitskaart nummer 590-4505418-85 en rijksregister nummer 53.03.17-287.46, echtgenoot van mevrouw Vandewalle Bernadette Ignace Anne Marie August, wonend te 8310 Brugge, Drieluikstraat 9.

3. De heer LEENKNEGT Jan Luc, geboren te Roeselare op vierentwintig juli negentienhonderd tweeënzeventig, met identiteitskaart nummer 590-4207398-49 en rijksregister nummer 72.07.24-123.39, echtgenoot van mevrouw Vanlede Mieke Maria Godelieve, wonend te 8830 Hooglede, Turkeyenstraat 4.

* een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur hebben opgericht onder de naam van "ZUIDERLICHT, in het.Frans AURORE AUSTRALE", niet zetel te 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147; waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd vijftig (150) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd vijftigste (1/150e) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven.

De heer Vandenbossche Dany, voornoemd, voor 'een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend; de heer Loosveldt Frank, voornoemd, voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend en de heer Leenknegt Jan, voornoemd, voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

1. de heer Vandenbossche Dany, voornoemd, heeft voor een bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) zijn inbreng volgestort; de heer Loosveldt Frank, voornoemd, heeft voor een bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) zijn inbreng volgestort en de heer Leenknegt Jan, voornoemd, heeft voor een bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) zijn inbreng volgestort, welke bedragen zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevinden, zoals blijkt uit het bankattest van DEXIA Bank NV van vierentwintig mei tweeduizend en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

met als doel:

A. De vennootschap heeft als doel:

- Het verenigen, zowel onderling als wederzijds, volgens de beginselen van de coöperatie, van gebruikers en producenten van milieuvriendelijke en/of hernieuwbare energie, van betrokken grondeigenaars of houders van andere zakelijke rechten die een installatie van milieuvriendelijke energieproductie op hun eigendom (laten) oprichten, en in het algemeen van allen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken zijn bij het fenomeen milieuvriendelijke en/of hernieuwbare energie.

Volgens zelfde coöperatieve beginselen zal zij eveneens optreden als cliëntenbeweging om uitsluitend haar leden retributies of andere voordelen op producten en/of diensten aan te bieden.

- Het verwerven en verzamelen volgens de beginselen van de coöperatie van financiële middelen om deze aan te wenden voor investeringen in eri promotie van projecten tot onderzoek en ontwikkeling, productie, gebruik en verdeling van milieuvriendelijke en/of hernieuwbare energie.

Dit kan zij doen door het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam'en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oerso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dercen te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- Voor eigen rekening en/of voor rekening van haar leden contracten negociëren inzake de levering van hemieuwbare energie in al zijn huidige en toekomstige vormen.

' - Het verwerven van participaties in eender welke vorm, zoals inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die promotie, onderzoek en ontwikkeling, productie, gebruik en verdeling van milieuvriendelijke en/of hemieuwbare energie tot doel hebben, of ook die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben als het hare of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het stimuleren, de planning en de coördinatie van onderzoek en ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt, en tevens door het waarnemen van alle welkdanige bestuurs- en/of controle- of andere opdrachten en functies.

- De sensibilisering van het brede publiek  zowel particulieren, gezinnen, onderwijs- en onderzoeksinstellingen als industrie, drukkingsgroepen, overheid en gezagsdragers  voor milieuvriendelijke en/of hernieuwbare energie en rationeel energiegebruik; dit kan zij doen door het organiseren van informatie-, gespreks- en debatavonden, van bedrijfsbezoeken, studiereizen en dergelijke meer.

B. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen; zoals het oprichten en/of verkopen en of uitbaten van milieuvriendelijke gebouwen.

C. De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op elke wijze die zij het best geschikt acht.

* Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist.

Het vast gedeelte bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door HONDERD VIJFTIG (150) aandelen met elke een nominale waarde van HONDERD VIERENTWINTIG EURO (¬ 124,00).

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de.regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het mag nooit verminderd worden beneden het in het geldende Wetboek van vennootschappen vastgestelde minimum tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag.

De vennootschap wordt bestuurd door één tot vier bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, bestaande uit enerzijds de statutair bestuurder en anderzijds drie leden, aan te stellen door de algemene vergadering à rato van telkens één per categorie aandelen A, B en C. Deze bestuurders worden derhalve als volgt aangeduid: 'bestuurder A', 'bestuurder B' en 'bestuurder C'.

Tot statutair bestuurder wordt benoemd voor onbepaalde duur: voornoemde heer Vandenbossche Dany; die met de ondertekening van de oprichtingsakte verklaard heeft de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het ambt van statutaire bestuurder zal onbezoldigd zijn.

" Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Aldus heeft het bestuur de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

- alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder .meer roerende als onroerende goederen in huur nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

- leningen/kredieten toe te staan overeenkomstig het doel van de vennootschap;

- leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met . hypotheek te bezwaren;

- met afstand van hypotheek, voorrecht; en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

- het bepalen van restorno's aan de vennoten voor de producten en/of diensten die aan deze laatste worden

aangeboden;, "

- dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap;

- in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- de haar verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

In alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met derden, in of buiten rechte,

wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de statutaire bestuurder, diens gemandateerde, of 

desgevaltend  een bijzonder gemandateerde van de raad van bestuur.

* Het toezicht op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en in zoverre

t"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die tot aanstelling van een commissaris-revisor

verplichten.

Deze worden aangesteld en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

Hun mandaat geldt voor drie jaar en houdt onmiddellijk op na de jaarvergadering.

*Het bestuur roept de algemene vergadering bijeen op de plaats, dag en uur door deze vastgesteld en

aangewezen in de uitnodigingen. Ook de commissaris(sen) kan/kunnen de algemene vergadering bijeenroepen

of doen bijeenroepen.

Het bestuur en/of de commissaris(sen) is/zijn verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen:

1. minstens éénmaal per jaar in de loop van de maand juni.

2. op schriftelijk verzoek van de vennoten die samen op het ogenblik van hun verzoek tien procent van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit verzoek moet duidelijk en omstandig worden aangegeven wat de aanvragers ter bespreking willen brengen en wat zij voorstellen.

*Het bestuur kan opleggen dat een aanwezigheidslijst, opgesteld naar zijn beslissing, zou worden ondertekend door hen die zich aanbieden, vooraleer zij tot de zitting worden toegelaten. In dit geval is deze lijst beslissend voor de samenstelling van de vergadering. Identiteitskaart en andere bewijzen mogen worden gevorderd.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

* Elke vennoot bekomt één stem, per categorie waarin hij één of meer aandelen heeft, maar ongeacht het aantal dat hij ervan bezit.

Geen enkele vennoot mag aan de stemming deelnemen, voor zichzelf en als lasthebber, voor een groter aantal stemmen, dan één/vijfde van de som van de in de algemene vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

*De bijeenroeping geschiedt minstens vijftien volle kalenderdagen vóór de vergadering door middel van:

- een elektronisch bericht aan de vennoten, voor wie dit als mogelijkheid voorzien is, op uitdrukkelijke vraag van de betrokken vennoot aangevuld met een schriftelijk bericht per gewone post;

- briefwisseling per gewone post voor diegenen waarmee 'niet op elektronische wijze kan worden gecommuniceerd.

Van de vervulling van deze formaliteiten moet geen bewijs worden voorgelegd.

De bijeenroeping vermeldt de agenda. Deze wordt door het bestuur vastgesteld uiterlijk de vijfendertigste dag vóór de vergadering.

Elk voorstel dat schriftelijk aan het bestuur wordt overgemaakt uiterlijk tien dagen vóór de agenda is vastgesteld en bovendien ondertekend is door vennoten die aandelen bezitten die samen op het ogenblik van hun verzoek .tien procent van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, moet in de agenda worden opgenomen.

* Iedere vennoot dient zijn voornemen om op de algemene vergadering aanwezig te zijn kenbaar te maken aan de vennootschap door uiterlijk de achtste dag om middernacht vóór de datum van de vergadering de daartoe voorzien inschrijvingsstrook naar de zetel van de vennootschap terug te sturen via aangetekend schrijven, telefax of op elektronische wijze, voor zover voorzien van de elektronische handtekening.

Bijeenroeping en inschrijving zijn niet van toepassing ingeval van een nieuwe bijeenroeping na verdaging van een eerste vergadering. In dit geval beslist de algemene vergadering zelf over de te vervullen formaliteiten.

* ledere vennoot, natuurlijke of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten en het huishoudelijk reglement en alle andere beslissingen genomen door het bestuur in uitvoering van de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de volmachten  die schriftelijk dienen te worden gegeven  bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

Iedere gevolmachtigde kan slechts één vennoot vertegenwoordigen.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van het bestuur de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

Het bestuur stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Het staat de algemene vergadering vrij op voorstel van de statutaire bestuurder andere reservefondsen te maken; evenzo mag zij over de ganse winst anders beschikken, behoudens de wettelijke voorschriften betreffende de wettelijke reserve.

* Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of om welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke aan dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door het bestuursorgaan.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone ahgemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolgde de beslissing van de algemene vergadering. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank

"

~

Voorbehouden

aan het . Belgisch

Staatsblad

van koophandel wordt gevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 en 182 van de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. De algemene vergadering bepaalt hun vergoeding. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars een plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor aan de ' rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van, de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijk voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

' OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

De bestuurders, vennoten en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht 'woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dag-vaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn. aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap. voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

"

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþMain

MM Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGiLEG D

0 3 APR. 2015

RECHTE p iix VAN

KOOPHANriri 1-F GENT

L

Onderripmingsn . 0837.219.866

Ben wring

(voluit) : ZUIDERLICHT, in het Frans AURORE AUSTRALE

{ vastor~ ]

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147

(Ntofflig adfeü}

Onderwerp akte r verplaatsing zetel - vervanging statutaire bestuurder - benoeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op dertig maart tweeduizend vijftien, houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZUIDERLICHT, in het Frans AURORE AUSTRALE", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0837.219.866, dat de vergadering met éénparigheid van stemmen als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING  VERPLAATSING ZETEL

De vergadering beslist met ingang van heden de zetel te verplaatsen naar 8310 Brugge, Assebroek, Drieluikstraat 9.

Artikel 2, eerste alinea van de statuten zal bijgevolg luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge, Assebroek, Drieluikstraat 9."

TWEEDE BESLISSING  VERVANGING STATUTAIRE BESTUURDER

De vergadering beslist, met ingang van 01 januari 2015 tot en met 31 december 2019, voor de functie van statutair bestuurder, aan te stellen, de heer LOOSVELDT Frank Julien Omer, geboren te Kortrijk op zeventien maart negentienhonderd drieënvijftig, met rijksregister nummer 53.03.17-287.46, wonend te 8310 Brugge, Assebroek, Drieluikstraat 9, dit ter vervanging van de heer Vandenbossche Dany Leon Julia, die overleden is te Gent op één december tweeduizend dertien.

Voornoemde heer Loosveldt Frank verklarende deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de heer Loosveldt Frank is bezoldigd.

De vergadering beslist artikel 13.2 van de statuten te vervangen door hetgeen volgt:

'Tot statutair bestuurder wordt benoemd vanaf 01 januari 2015 tot en met 31 december 2019: de heer LOOSVELDT Frank Julien Omer, geboren te Kortrijk op zeventien maart negentienhonderd drieënvijftig, met rijksregister nummer 53.03.17-287.46, wonend te 8310 Brugge, Assebroek, Drieluikstraat 9.

Het mandaat van de heer Loosveldt Frank is bezoldigd."

DERDE BESLISSING  BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist, met ingang van 01 januari 2015 tot en met 31 december 2019, voor de functie van bestuurder, aan te stellen:

- Mevrouw LOOSVELDT Sien Bernadette Anne Filip, geboren te Brugge op dertien juli negentienhonderd tweeëntachtig, met rijksregister nummer 82.07.13-086.34, wonend te 8310 Brugge, Assebroek, Lorreinendreef 29.

- De heer LOOSVELDT Pieter Frank Benoit Mary, geboren te Brugge op achtentwintig Juli negentienhonderd vierentachtig, niet rijksregister nummer 84.07.28-057.43, wonend te 8000 Brugge, Sint-Annaplein 11.

- De heer LOOSVELDT Bram Frank Pol Charlotte, geboren te Brugge op twintig maart negentienhonderd zesentachtig, met rijksregister nummer 86.03.20-427.24, wonend te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 49,

- De heer LOOSVELDT Wannes Frank Dorothy Roland, geboren te Brugge op negen oktober negentienhonderd zevenentachtig, met rijksregister nummer 87.10.09-359.07, wonend te 8310 Brugge, Assebroek, Polderstraat 30.

Voornoemde mevrouw Loosveldt Sien, voornoemde heer Loosveldt Pieter, voornoemde heer Loosveldt Bram en voornoemde heer Loosveldt Wannes verklarende deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich" daartegen verzet.

Op de laatste blz, van Luik _6 vermelden ; Recto Naarn an rioedanighF.ld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) " bevosyd d2 rechtspersaQn ten aanzien van derden te verteçir:mwgrdigen

Verso Naarn 4n handtekening

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

VIERDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel 15.2 van de statuten, dat momenteel luidt ais volgt:

" Externe vertegenwoordigingsmacht.

In alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met derden, in of buiten rechte,

wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de statutaire bestuurder, diens gemandateerde, of 

desgevallend  een bijzonder gemandateerde van de raad van bestuur."

te vervangen door hetgeen volgt:

" Externe vertegenwoordigingsmacht.

In alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met derden, in of buiten rechte,

wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de statutaire bestuurden'.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de statutaire bestuurder om voorgaande

beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte inclusief gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Paul Henrist,

Merelbeke-Bottelare.

J

Voor-

F behouden aan het

yBefech

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedonighe!d van de mstrumoterende notaris, hebj ven de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanoen Aran derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en haudtekemng

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15574-0172-014

Coordonnées
ZUIDERLICHT, IN HET FRANS AURORE AUSTRALE

Adresse
DRIELUIKSTRAAT 9 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande