ZWAENEPOEL-DURNEZ

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ZWAENEPOEL-DURNEZ
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.199.242

Publication

20/06/2012
ÿþmod 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

as,

Voo behou

aan

Belgi Staats

tJIIII llII 11111 11111 11111 iii) Juli 11111 lUl 1111

*iaiosoa~<

` -~ " '

RECHTBelaAN K40QuANDEt-:, , BRUGGE (Aftlpting~1Z ga+~)

°p: ~ 0~ re gee,

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.199.242

benaming (voluit) : Zwaenepoel-Durnez

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Dammesteenweg 6

8340 Dam me

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt, te Brugge,op 29 mei 2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "ZWAENEPOEL-DURNEZ" met vennootschapszetel te 8340 Damme, Dammesteenweg 6.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Wouter Bossuyt op vijftien november tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één december daarna nummer 11180951 .Waarvan de statuten op heden niet gewijzigd werden.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0841199242, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1.De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierhonderdzevenenveertigduizend veertig euro (¬ 447.040,00) om dit te brengen van tweehonderd euro (E 200,00) op vierhonderdzevenenveertigduizend tweehonderdveertig euro (ê 447.240,00) door creatie en uitgifte van achtduizend negenhonderdveertig (8.940,00) nieuwe aandelen om ze te brengen van vier (4)op achtduizend negenhonderdvierenveertig (8.944) welke aandelen volledig zuilen gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winstuitkering van het lopend beekjaar pro rata temporis et liberationis.

De kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in natura van aandelen van de Cvba Dierenartsenpraktijk Animo te 8310 Brugge, Damse Vaart Zuid 75, zoals hierna uiteengezet.

De rechten van de nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de thans bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen van het lopend boekjaar pro rata temporis et liberationis.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA

De Heer ZWAENEPOEL Ides en zijn echtgenote Mevrouw DURNEZ Veerle samenwonende te 8340 Damme, Dammesteenweg 6 , verklaren volgende roerende goederen, die thans behoren tot hun huwgemeenschap, in te brengen in de vennootschap: tweeëndertig (32) aandelen van de Cvba; Dierenartsenpraktijk Animo te 8310 Brugge, Damse Vaart Zuid 75.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op tweeëntwintig maart tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien april daarna onder nummer 2001-04-181248.

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden. "

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0474.503.412.

Waarbij de echtgenoten Ides Zwaenepoel-Durnez Veerle tweeëndertig (32) aandelen inbrengen met een waarde van vierhonderdzevenenveertigduizend veertig euro (¬ 447.040,00) volgens navermeld revisoraal verslag.

De vennoten hebben kennis genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor de heer Piet Dujardin, vennoot in de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te Wevelgem, Kortrijkstraat 12,aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie':

maanden voordien werd vastgesteld___ _.__ ____ _

----------------------------- -----------------------------

Op de laatste blo.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

tt

Voor-

behoudko

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ n r



De besluiten van het verslag van de heer Piet Dujardin voornoemd, luiden letterlijk als volgt: 'IV. BESLUIT

De venale waarde van de aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIERENARTSENPRAKTRIJK ANIMO wordt bepaald op basis van het gemiddelde van een substantiële waardebepaling en een rendementswaardebepaling, rekening houdend met de aard en de activiteit van de vennootschap, hetzij op 1.397.000,00 EUR na afronding.

Voormelde waardering gebeurde op basis van een balans per 31 januari 2011, waarover wij een beperkt nazicht uitvoerden. Tevens hielden wij rekening met de tussentijdse cijfers per 31 oktober 2011 waarop wij een analytisch nazicht uitvoerden.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens enerzijds de waarde van de voorraad ten belope van 130.559,15 EUR en anderzijds de in de kas aanwezige liquide middelen ten bedrage van 2.372,30 EUR, aangezien wij onze opdracht pas verkregen ne de balansdatum en derhalve niet in de mogelijkheid waren een fysische controle uit te voeren.

Bovendien dient een principieel voorbehoud geformuleerd te worden voor eventuele latenties voortvloeiend uit belastingcontroles.

Steunende op de berekeningen in dit verslag, meen ik dat een venale waarde van afgerond 1.397.000,00 EUR voor de totaliteit van de aandelen van de BV ovv CVBA DIERENARTSENPARKTIJK ANIMO redelijk en aanvaardbaar is.

Wevelgem,31 januari 2012.

BVBA Bedrijfsrevisoren Dujardin,vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedr jfsreviser.'

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

Bovendien overhandigen de heer ZWAENEPOEL ides en zijn echtgenote Mevrouw DURNEZ Veerle vrijwillig een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura.

Dit verslag dateert van veertien februari tweeduizend en twaalf.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng worden achtduizend negenhonderdveertig (8.940) volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, toegekend aan de inbrengers, zijnde de huwgemeenschap die bestaat tussen de Heer Zwaenepoel Ides en Mevrouw Durnez Veerle. VERKLARING VOOR DE REGISTRATIE

De inbreng van voormelde roerende goederen wordt volledig vergoed door aandelen.

PLAATSING KAPITAAL

De comparanten stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat de verhoging van het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is zodat het kapitaal gebracht is op vierhonderdzevenenveertigduizend tweehonderdveertig euro (¬ 447.240,00), vertegenwoordigd door achtduizend negenhonderdvierenveertig (8.944) aandelen zonder nominale waarde.

2.De buitengewone algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissing artikel vijf te vervangen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap beloopt aldus thans op vierhonderdzevenenveertigduizend tweehonderdveertig euro (¬ 447.240,00), vertegenwoordigd door achtduizend negenhonderdvierenveertig (8.944) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/achtduizend negenhonderdvierenveertig (8.944 ste) van het kapitaal."

Voor eensluidend ontledend uittreksel

NOTARIS WOUTER BOSSUYT

Tegelijk hierbij neergelegd

-expeditie van de akte

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag zaakvoerders;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11180951

NEERGELEGD ter GRIF-HE c..

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op: 2 1 NOV. 2011

De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr 0841199242

Benaming (voluit) : Zwaenepoel-Durnez

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Dammesteenweg 6

8340 Damme

Onderwerp akte :Oprichting VOF

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 15 november 2011

IS OPGERICHT DOOR:

1. De Heer ZWAENEPOEL Ides Dominique Maria, geboren te Blankenberge op 26 mei 1963, wonende te 8340 Damme, Dammesteenweg 6.

2. Mevrouw DURNEZ Veerle Maria Hendrika Adelina Raymonda geboren te leper op 17 mei 1965, wonende te 8340 Damme, Dammesteenweg 6.

De partijen sub 1. en 2. verklaren met elkaar gehuwd te zijn onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel werd aangevuld, doch zonder het stelsel zelf te wijzigen, met de bepalingen van de akte verleden voor ondergetekende notaris Wouter Bossuyt op drieëntwintig september tweeduizend en; acht, verder ongewijzigd tot op heden.

* Een vennootschap onder fimme op te richten onder de naam "ZWAENEPOEL-DURNEZ", met zetel te 8340,

Damme, Dammesteenweg 6,.

* De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

* Inbreng

Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis, arbeid en vlijt, relaties en vergunningen voor zover

deze op de door de vennootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

Door vennoot sub 1, de Heer Zwaenepoel Ides, voornoemd, worden de volgende activa ingebracht: honderd

euro (¬ 100,00), waarvoor hem twee aandelen worden toegekend.

Door vennoot sub 2, Mevrouw Dumez Veerle, voornoemd, worden de volgende activa ingebracht: honderd euro

(¬ 100,00), waarvoor haar twee aandelen worden toegekend.

Het kapitaal van de vennootschap beloopt aldus thans op TWEEHONDERD EURO (¬ 200,00),

vertegenwoordigd door vier aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/vierde

' van het kapitaal.

Met onderling goedvinden kunnen door de vennoten meer geld en/of goederen in de vennootschap worden

ingebracht.

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel

teruggevorderd worden mits men zes maanden vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief.

Aandeelhouders

Enkel dierenartsen, erkend door de Orde der Dierenartsen, kunnen vennoot worden van de vennootschap.

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerder(s) die in naam van

de vennootschap eik afzonderlijk alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doel en die erkend zijn door de Orde der Dierenartsen.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

1. De Heer ZWAENEPOEL Ides Dominique Maria, wonende te 8340 Damme, Dammesteenweg 6; en

2. Mevrouw DURNEZ Veerle Maria Hendrika Adelina Raymonda, wonende te 8340 Damme,

Dammesteenweg 6;

die verklaren te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

* De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld aan elke vennoot in verhouding tot zijn geldelijke inbreng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen : vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden

" door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald hierna.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

' ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt , door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering ' hoeven te vragen.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11.

' Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor' rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert één oktober tweeduizend en elf onder . opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

r VOor-

1 behouden

`aan het { Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ZWAENEPOEL-DURNEZ

Adresse
DAMMESTEENWEG 6 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande