ZYDE - AMEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZYDE - AMEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.247.674

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0097-012
27/12/2013
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindestraat 32, 8691 Alveringem/Beveren-aan-den-Ijzer

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester Bruno Vandenameele, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4; ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 9 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZYDE-AMEEL" met zetel te 8691 AlveringemlBeveren-aan-den-Ijzer, Lindestraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne onder nummer 0428.247.674, met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves, zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, vierhonderd achtentwintigduizend vijfhonderd en twaalf euro zestien cent (¬ 428.512,16) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening, goedgekeurd naar aanleiding van de jaarvergadering uit 2012.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbare bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 Wetboek van vennootschappen, vierhonderd zestigduizend vierhonderd drieënnegentig euro vierentwintig cent (¬ 460.493,24) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan de dato 8 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering ontstaat de voorzitter van de integrale voorlezing van dit verslag

De aandeelhouders, hier allen aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren. Ze verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag hier in extenso over te nemen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderd zesentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 426.500,00).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhoudersivennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn aandeel in dit tussentijdse dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

*13195252+

Ondernemingsnr : 0428.247.674

Benaming

(voluit) : ZYDE-AMEEL

(verkort) :

bet az Be Sta

az.. +5.;,;e"

t;à :4' 7: ~YOP~.a

12 DEC, 2013

Griffie

IIA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 §1 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voormeld verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

De aandeelhouders/vennoten, allen aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren. Ze verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag volledig voor te lezen en alhier in extenso over te nemen.

De conclusie van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 8 november 2013 opgesteld door de Heer E3runo POUSEELE, bedrijfsrevisor bij de BV CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", luidt letterlijk als volgt:

"(...) 5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZYDE - AMEEL, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA ZYDE - AMEEL zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 383.850,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 383.850,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.287 aandelen van de BVBA ZYDE - AMEEL, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZYDE - AMEEL en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 8 november 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE (...)".

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot kapitaalverhoging met driehonderd drieëntachtigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 383.850,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierhonderd en tweeduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 402.450,00), door inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant ten belope van een totaal bedrag van driehonderd drieëntachtigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 383.850,00) voortvloeiend uit voormeld eerder uitgekeerd bruto-dividend van vierhonderd zesentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 426.500,00), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, en dit in twee fasen

-Eerste fase

Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist tot een eerste verhoging van het kapitaal, door niet-geldelijke inbreng, ten belope van honderd éénendertigduizend honderd zeventien euro zestig cent (¬ 131.117,60), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderd negenenveertigduizend zevenhonderd zeventien euro zestig cent (¬ 149.717,60) door uitgifte van vijfduizend tweehonderd zevenentachtig (5.287) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen.

Op deze vijfduizend tweehonderd zevenentachtig (5.287) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de totale prijs van driehonderd drieëntachtigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 383.850,00), waarvan

honderd éénendertigduizend honderdzeventien euro zestig cent (¬ 131.117,60) zal geboekt worden ais kapitaal, zodat het kapitaal bij deze eerste kapitaalverhoging zef stijgen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd negenenveertigduizend zevenhonderd zeventien euro zestig cent (¬ 149.717,60), en

- tweehonderd tweeënvijftigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro veertig cent (¬ 252.732,40) zal geboekt worden als uitgiftepremie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in natura ten belope van honderd procent (100%).

De vijfduizend tweehonderd zevenentachtig (5.287) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de inbrengers als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die hij/zij lastens de vennootschap bezit.

Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen

Zijn vervolgens tussengekomen, aile voormelde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij elk een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, welke schuldvordering uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren beide aandeelhouders negentig procent (90%) van hun respectievelijke schuldvordering in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de aandeelhouders, die aanvaarden, de vijfduizend tweehonderd zevenentachtig (5287) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de Heer Joël Zyde, voormeld, in ruil voor zijn inbreng in natura van zijn vordering in rekening-courant ten belope van driehonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro (¬ 378.732,00): vijfduizend tweehonderd zeventien (5.217) nieuwe aandelen,

- aan Mevrouw Martine Ameel, wonende te 8691 Alveringem/Beveren-aan-den-ijzer, Lindestraat 32, in ruil voor haar inbreng in natura van haar vordering in rekening-courant ten belope van tweeduizend vijfhonderd negenenvijftig euro (¬ 2.559,00): vijfendertig (35) nieuwe aandelen,

- aan de Heer Dries Zyde, wonende te 8691 Alveringem/Stavele, Roggestraat 2, in ruil voor zijn inbreng in natura van zijn vordering in rekening-courant ten belope van tweeduizend vijfhonderd negenenvijftig euro (¬ 2.559,00): vijfendertig (35) nieuwe aandelen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is en wel als volgt:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), hetzij ten belope van in totaal honderd éénendertigduizend honderdzeventien euro zestig cent (¬ 131.117,60), en

- de daarbij horende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%) hetzij tweehonderd tweeënvijftigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro veertig cent (¬ 252.732,40).

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

Vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd éénendertigduizend honderdzeventien euro zestig cent (¬ 131.117,60) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd negenenveertigduizend zevenhonderd zeventien euro zestig cent (¬ 149.717,60), vertegenwoordigd door zesduizend zevenendertig (6.037) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizend zevenendertigste (1/6.037ste) van het kapitaal.

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening 'uitgiftepremies'

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal tweehonderd tweeënvijftigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro veertig cent (¬ 252.732,40) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen worden verminderd of opgeheven op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

-Tweede fase

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist tot een tweede verhoging van het kapitaal, door niet-geldelijke inbreng, ten belope van tweehonderd tweeënvijftigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro veertig cent (¬ 252.732,40) om het te brengen van honderd negenenveertigduizend zevenhonderd zeventien euro zestig cent (E 149.717,60) op vierhonderd en tweeduizend vierhonderd vijftig euro (E 402.450,00) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van voormeld bedrag.

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen,

Vaststelling dat de tweede kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat voormelde

tweede kapitaalverhoging van tweehonderd tweeënvijftigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro veertig cent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(¬ 252.732,40) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd en tweeduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 402.450,00), vertegenwoordigd door zesduizend zevenendertig (6.037) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizend zevenendertigste (116.037ste) van het kapitaal.

De vergadering stelt vast dat -- aangezien negentig procent (90%) van voormeld tussentijds bruto-dividend onmiddellijk terug werd ingebracht in het kapitaal van de vennootschap door voormelde inbrengen in natura  op dit vlak aan de bepalingen van artikel 537 WIB werd voldaan.

De vergadering erkent voor het overige volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, beslist de algemene vergadering tot wijziging van de tekst van artikel 5 van de statuten, hetwelk artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Net geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en tweeduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 402.450,00), vertegenwoordigd door zesduizend zevenendertig aandelen (6,037) op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zesduizend zevenendertigste (116.037ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de zetelverplaatsing anno 2008, beslist de

algemene vergadering tot wijziging van de tekst van artikel 2 van de statuten, hetwelk artikel voortaan zal luiden

als volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 8691 Alveringem/Beveren-aan-den-Ijzer, Lindestraat 32.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst warden in hetzelfde taalgebied in België bij besluit van de

zaakvoerder ; deze verandering wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van zijn notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

TIENDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. De vergadering verleent eveneens machtiging aan het bestuursorgaan tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

ELFDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan boekhoudkantoor Backbone, met zetel te leper, Maloulaan 30, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Bruno Vandenameele

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd ;

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

- verslag bestuursorgaan

- verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2013
ÿþMod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

íNGEKovrelsF

REceraeere ver 1.r,nr4-4.42,~:iFt.

2 8 OKT. 2013

_.w

169059

Ondernemingsnr : 0428.247.674

Benaming

(voluit) : Zyde-Ameel

Rechtsvorm : BVBA

Zetei : Lindestraat 32, 8691 Beveren aan den Ijzer

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 9 oktober 2013, blijkt dat de vergadering besloten heeft om de heer Verweirder Peter als zaakvoerder te ontslaan en dit vanaf 9 oktober 2013.

Zyde Joël

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 24.06.2013 13204-0095-009
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 27.06.2011 11212-0168-009
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 29.06.2009 09320-0009-009
04/09/2008 : IE030493
03/07/2008 : IE030493
04/07/2007 : IE030493
18/07/2006 : IE030493
29/06/2005 : IE030493
12/07/2004 : IE030493
23/07/2003 : IE030493
16/08/2002 : IE030493
10/01/2002 : IE030493
04/07/2001 : IE030493
15/07/2000 : IE030493
21/07/1999 : IE030493
28/07/1993 : IE30493
25/07/1987 : IE30493

Coordonnées
ZYDE - AMEEL

Adresse
LANGE MOLENSTRAAT 3D 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande