2DICAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2DICAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.441.039

Publication

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 22.09.2014 14595-0417-007
18/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306587*

Neergelegd

14-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508441039

Benaming (voluit): 2Dical

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Weverboslaan 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Nathalie Guyaux, notaris met standplaats te Schaarbeek, op dertien december tweeduizend twaalf, en die eerstdaags ter registratie zal aangeboden worden,

Blijkt dat Mijnheer HAUTSTONE Alain Jean-Pierre, geboren te Nioki (Democratische Republiek Congo), op 11 januari 1972, NN 720111-291 25, wonende te 9050 Gent, Weverboslaan 25 en Mevrouw KEVANI Mpia, geboren te Kutu (Democratische Republiek Congo), op 15 augustus 1953, wonende te 1853 Grimbergen, Mutsaardplein 8, NN 530815-366 62, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam " 2Dical ", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Weverboslaan, 25, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd EUR bedraagt.

De notaris bevestigt dat het kapitaal volstort werd ten beloop van één derde hetzij zesduizend tweehonderd euro, op een rekening geopend bij Belfius, onder nummer BE17 0688 9625 0321.

De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen van welke aarde ook met betrekking tot:

- Het oprichten, de aankoop en verkoop, de invoer, uitvoer, de vertegenwoordiging, het vervoer, de opslag, het onderhouden, herstellen en plaatsen van alle nieuwe of tweedehandse artikels die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met elektronische apparaten bestemd voor de medische instellingen, kapsalons, elektronische nijverheid alsook elk andere voorwerp van welke aarde ook in verband met deze handel;

- Alle consultancy- of dienstverleningsfuncties in verband met de sector van elektronische apparaten in de ruimste zin van het woord, op administratief, economisch, financieel, juridisch (uitgezonderd de vakken waarvoor een toegang tot het ambt vereist is of voor de vakken die gereglementeerd zijn) inzake ondernemingsstrategie, organisatie in de ruimste zin van het woord, op het vlak van management en beheer in de ruimste zin van het woord

- De vennootschap heeft eveneens als doel het verlenen van alle didactische activiteiten en opleiding in deze materies

- Het verstrekken van advies, opleiding, technische expertise en bijstand in hoger vermelde gebieden

- Dienstverlening en advies voor organisatie en beheer van bedrijven in dit of deze sectoren, de vertegenwoordiging en tussenkomst als handelsmakelaar

- De organisatie van seminaries, stages en verblijven in het buitenland

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De uitgeverij, publicatie, opmaken van alle documenten, boeken, schriftelijk materiaal en het commercialiseren ervan

Handelsvertegenwoordiger in alle hoger vermelde activiteiten met inbegrip van alle sectoren waarvan de activiteit op heden niet gereglementeerd is.

Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen of verbouwen, enzovoort, van alle onroerende goederen en rechten, alleen of in participatie.

De vennootschap mag ook de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en deel hebben bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

De algemene vergadering kan overeenkomstig de bepalingen van artikel 559 van het wetboek van vennootschappen, haar maatschappelijk doel uitbreiden of wijzigen.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur, al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agent, bediende of loontrekkende van de vennootschap, wordt, ingeval van meerdere zaakvoerders, geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december.

Het eerste boekjaar is begonnen op de dag van de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden de rechten dienaangaande uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Luik B - Vervolg

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zal dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ingeval van ontbinding en vereffening van de vennootschap, worden de netto activa, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Werd als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur benoemd:

- Mijnheer HAUTSTONE Alain , wonende te 9050 Gent, Weverboslaan 25, nationaal nummer 720111-291-25 ;

Ingevolge artikel 18 van de statuten mag de zaakvoerder de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Er werd geen commissaris benoemd.

Voor eensluidend ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie met het enig doel van neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Samen neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Nathalie Guyaux, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15567-0521-009

Coordonnées
2DICAL

Adresse
WEVERBOSLAAN 25 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande