2XL INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 2XL INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.489.301

Publication

27/05/2013
ÿþV beh

aa~

Bel. Staa

*13079138*

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d eg pC SLEG D

15 11E1 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

j

Qndernemingsnr : O S aLti 4-1%

3c)

Benaming (voluit) : 2XL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Maenhoutstraat 77B 9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te

Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap 'Notaris Michel VAN DAMME -- Notaris Christian VAN Si DAMME - Notaris Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); 3 op dertien mei tweeduizend en dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor ;; registratie enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLI3KT dat er;

i een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd "2XL INVEST".

1° Identificatie der partijen

Si 1/ De commanditaire vennootschap op aandelen CREAFUND II, met zetel te 9830 Sint-Martens-; Latem, Maenhoutstraat 778, ondernemingsnummer 0476.260.102 (Rechtspersonenregister; Si Gent).

iS Hier vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder-vennoot, de naamloze vennootschap:

CREAFUND MANAGEMENT NV, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 77B,i ;i ondernemingsnummer 0476.400.157, benoemd tot deze functie blijkens beslissing door de

algemene vergadering van zestien november tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage

tot het Belgisch Staatsblad van twintig december nadien, onder nummer 20011220-629, op haar; Si beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer WIELFAERT Herman Marie;

Albertus, geboren te Gent op eenentwintig augustus negentienhonderdzesenzestig, wonende tei Si 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 46 A, tot deze functie benoemd door de raad van bestuur; SS gehouden op vierentwintig november tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage tot het;

Belgisch Staatsblad van elf januari tweeduizend en zeven, onder nummer 20070111-0007588;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 3oVEGI, met zetel te 8720 Dentergem (Wakken), Molenstraat 97A, ondernemingsnummer 0480.049.733 Si(Rechtspersonenregister Brugge). Si Hier, overeenkomstig haar statuten, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer SCHEPENS Gino Filip, geboren te Tielt op twintig september negentienhonderdzeventig, wonend te :, 8720 Dentergem (Wakken), Molenstraat 97 A, tot deze functie benoemd door de algemene; vergadering van elf april tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april tweeduizend en drie, onder nummer 20030428-0048571.

ii VERTEGENWOORDIGING - VOLMACHTEN IS De oprichter vermeld onder sub 1/ wordt vertegenwoordigd door de heer SCHEPENS Gino Filip,

geboren te Tielt op twintig september negentienhonderdzeventig, wonend te 8720 Dentergem;

(Wakken), Molenstraat 97 A, handelend in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager; Si krachtens onderhandse volmachten in datum van dertien mei tweeduizend en dertien, die aanS Si deze akte gehecht blijft.

Si De comparanten verklaren en erkennen :

ii " dat het maatschappelijk kapitaal van zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00) volledig geplaatst'

iS is; het is verdeeld in zevenduizend (7.000) aandelen zonder nominale waarde, doch met een;

fractiewaarde van één/zevenduizendste (1/7.000ste) van het kapitaal; i:Op deze aandelen is ingetekend door de comparanten zoals hierna wordt uiteengezet; ze hebben: die volgestort door GELDELIJKE INBRENG en wel als volgt:

Si1/ De commanditaire vennootschap op aandelen CREAFUND II, voornoemd, vertegenwoordigd als, vpormeit_ verkl aart _inbreng__te_ _doen ._io.geld_ man _.zes__miljoen__neyenhonderdduizend..euro__(¬ :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6.900.000,00) volstort ten belope zes miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 6.900.000,00), waarvoor haar zesduizend negenhonderd (6.900) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zevenduizendste (1/7.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, toegekend worden.

2/ pe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOvEGI, voornoemd, verklaart bij monde van haar statutair zaakvoerder, inbreng te doen in geld van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) volstort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), waarvoor haar honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zevenduizendste (1/7.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, toegekend worden.

Totaal zevenduizend (7.000) kapitaalaandelen.

BEWIJS VAN DEPONERING

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal volstort is voor een totaal bedrag van zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00) zodat deze som thans ter beschikking is van de vennootschap. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC-bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op acht mei tweeduizend en dertien afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling de in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde neerlegging heeft gemeld.

Statuten

Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "2XL INVEST".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 77B.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het voeren van logistieke activiteiten in de meest ruime zin.

het voeren van holding activiteiten ondermeer het oprichten en verwerven, deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie, consultancy en management over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden of eender elk belang heeft.

In die zin kan de vennootschap :

beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, commerciële of industriële ondernemingen verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze

de verwerving, vervreemding, beheer, uitbating, valorisatie, verkaveling, ordening, huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie van onroerende goederen, al dan niet voor haar eigen activiteiten;

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Ze kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Ze mag leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren onder gelijk welke vorm en ze mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat ze er zelf belang bij heeft.

Ze mag de functie van (afgevaardigd) bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Ze kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Ze kan zich op alle wijze interesseren in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of die voor haar een bron van afzetgebied zou kunnen zijn.

Ze kart haar doel verwezenlijken op alle plaatsen zowel in België ais in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend (7.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenduizendste (1/7.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mix 111.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Alle aandelen zullen van dezelfde rechten en privileges genieten tenzij anders is gespecifieerd in de statuten van de vennootschap en/of in specifieke overeenkomsten tussen alle aandeelhouders. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien (31/12/2014). Reserves: Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaa' bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad vari Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen. De Raad van Bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en aan de hand van een staat van activa en passiva van de vennootschap die niet meer dan twee maanden voordien is opgemaakt, en dik door de commissaris is nagezien, de uitkering van interimdividenden beslissen op de winst van heli lopende boekjaar en de datum van hun betaling bepalen.

Deze beslissing mag niet eerder genomen worden dan zes maanden na de afsluiting van hei voorgaande boekjaar en voordat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend kan slechts een nieuwe uitkering beslist worden ten vroegste drié maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook en op eender welk tijdstip, gebeurt de ontbinding door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Neemt de algemene vergadering hieromtrent geen beslissing, dan zal de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders geschieden, handelend in de hoedanigheid van vereffeningscomité. De vereffenaar(s) beschikken daartoe over de meest uitgebreide machten, hun toegekend krachtens de vennootschappenwetten.

De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de vereffenaars vast.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars rekening met deze situatie en herstellen zij vóár de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten gunste van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Bestuur

De Raad van Bestuur van de vennootschap zal samengesteld zijn uit minstens 3 (drie) bestuurders, tenzij er slechts 2 aandeelhouders zouden zijn in dewelke situatie 2 bestuurders zullen volstaan, waarbij iedere aandeelhouder die minstens één ten honderd (1%) van de aandelen aanhoudt, het recht heeft doch niet de plicht namens hem één (1) bestuurder door de algemene vergadering te laten aanstellen uit de kandidaten door hem voorgesteld en dit voor hernieuwbare periodes van hoogstens zes jaar.

Het aantal voorgedragen kandidaten moet bestaan uit tenminste twee (2) personen voor elke in te vullen positie. De aandeelhouders moeten de andere aandeelhouders van de identiteit van zijn kandidaten op de hoogte brengen tenminste 1 week voor de algemene vergadering waarop de bestuurders benoemd moeten worden.

Het feit dat een aandeelhouder op een bepaald ogenblik of gedurende een bepaalde periode geen gebruik maakt van zijn rechten tot voorstelling van kandidaten betekent niet dat hij dit recht in de toekomst verliest.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Derden kunnen de verantwoording van de machten niet opeisen, een eenvoudige indicatie van de kwaliteit van de vertegenwoordiger of van de afgevaardigde van de morele persoon volstaat.

De Raad van Bestuur kiest een voorzitter onder de bestuurders. Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elk bestuurder mag aan één van de overige bestuurders, schriftelijk of door ieder ander communicatiemiddel die over een materieel support beschikt, volmacht geven om hem te





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

i'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vertegenwoordigen bij een bepaalde vergadering van de Raad van Bestuur en er in zijn naam en plaats te stemmen.

indien het aanwezigheidsquorum niet is bereikt tijdens een eerste vergadering, kan een nieuwe vergadering van de Raad van Bestuur met dezelfde agenda samengeroepen worden die zal samenkomen binnen ten minste 10 (tien) kalenderdagen na de eerste vergadering en die in elk geval geldig zal kunnen beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Elke beslissing binnen de Raad van Bestuur zal genomen worden met meerderheid van stemmen, zonder dat er rekening wordt gehouden met de onthoudingen. In geval van staking van stemmen, zal de voorzitter, indien die aanwezig is, de beslissende stem hebben.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interimdividenden.

De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook haar vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat overdragen :

- hetzij aan één of meer van haar leden die de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen;

- hetzij aan één of meer afgevaardigden die in of buiten hun midden gekozen zijn.

De Raad van Bestuur en de afgevaardigden in het dagelijks bestuur kunnen, in het kader van dit bestuur, bijzondere machten verlenen aan om het even welke lasthebber.

De Raad van Bestuur kan op ieder ogenblik de personen vernield in de vorige alinea's weerhouden.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen aan te rekenen op de resultaatrekeningen van de personen aan wie hij delegatie verleent.

De Raad van Bestuur kan een directiecomité samenstellen waarin de voorzitter en bepaalde andere personen welke worden aangeduid door de Raad van Bestuur zetelen. De bevoegdheden van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur mag andere comités inrichten, zoals een "Management comité", "Audit comité" en een "Remuneratiecomité", waarin de door de Raad van Bestuur aangeduide personen zetelen. De bevoegdheden van deze comités worden bepaald door de Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd :

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk die geen bewijs zullen moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur jegens derden, inbegrepen de Heren Hypotheekbewaarders;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur, alleen handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

Commissaris

De comparanten-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde donderdag van de maand mei om 19.00 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag behalve op zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

,

mod 11.1

mod 11.1

De eerste jaarvergadering vindt plaats op de derde donderdag van de maand mei tweeduizend' vijftien (2015).

De algemene vergadering, zowel de jaarvergadering als een buitengewone, wordt bijeengeroepen op verzoek van de Raad van Bestuur of eventueel van de commissaris(sen).

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Ieder persoon kan aari deze oproeping verzaken, en zal in ieder geval beschouwd worden als zijnde regelmatig opgeroepen als hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, elke eigenaar van aandelen drie volle dagen voor de datum die bepaald werd voor d bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn bewijzen van aandelen op naam, moet deponeren ir) de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Zij kunnen ook voorschrijven dat de houders van aandelen aan toonder, de Raad van Bestuur, binnen een zelfde termijn, schriftelijk (per brief of volmacht) moeten verwittigen betreffende hun voornemen aan de vergadering deel te nemen en voor welk aantal titels zij wensen deel te nemen aan de stemming.

De obligatiehouders en titularissen van inschrijvingsrechten kunnen de vergadering bijwonen maar alleen ten raadgevende titel en dit indien de formaliteiten waarvan sprake hierboven vervuld werden.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, a) dan niet aandeelhouder, laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf de voorwaarden dooi' de Raad van Bestuur vereist, om de vergadering bij te wonen, heeft vervuld.

De medeëigenaars, de schuldeisers en eigenaars van de blote eigendom dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

In geval van aankoop of inpandneming door de vennootschap van eigen aandelen wordt het aars deze aandelen verbonden stemrecht geschorst.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Benoeming eerste bestuurders

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd voor de wettelijke maximumduur van zes jaar: 1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 30vEGI, met zetel te 8720 Dentergem (Wakken), Molenstraat 97A, ondernemingsnummer 0480.049.733.

Om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOVEGI, te vertegenwoordigen, wordt als vaste vertegenwoordiger aangeduid:

de heer SCHEPENS Gino Filip, geboren te Tielt op twintig september negentienhonderdzeventig, wonend te 8720 Dentergem (Wakken), Molenstraat 97, voornoemd, die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

De heer SCHEPENS Gino aanvaardt uitdrukkelijk dit mandaat op te nemen.

2/ Pe naamloze vennootschap CREAFUND MANAGEMENT, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 77 B, ondernemingsnummer 0476.400.157.

Om de naamloze vennootschap CREAFUND MANAGEMENT, te vertegenwoordigen, wordt als vaste vertegenwoordiger aangeduid:

de heer SCHEPENS Gino Filip, geboren te Tielt op twintig september negentienhonderdzeventig, wonend te 8720 Dentergem (Wakken), Molenstraat 97, voornoemd, die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

De heer SCHEPENs Gino aanvaardt uitdrukkelijk dit mandaat op te nemen.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan Mevrouw Huts Sabrina Janet Rachel Rita, geboren te Eutare (Kongo (Rep.)) op zesentwintig februari negentienhonderdzeventig, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Mortelstraat 11, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Bekrachtiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ r

mod 11.1

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de oprichtingsakte

G"

Meester MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid

van de maatschap "Notaris Michel VAN DAMME  Notaris Christian VAN DAMME -- Notaris Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
2XL INVEST

Adresse
MAENHOUTSTRAAT 77B 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande