3CP INSPECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3CP INSPECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.694.691

Publication

21/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308422*

Neergelegd

19-05-2015

Griffie

0630694691

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

3CP INSPECTION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 18 mei 2015, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 3CP INSPECTION.

2. Zetel : 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Frank Maria Edmond DE LETTER, wonende te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering. Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Frank De Letter, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; de hoegrootheid van de bezoldiging wordt door een algemene vergadering beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Vinkenlaan 2

9250 Waasmunster

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel :

Advies, ondersteuning, inspectie aangaande uitgevoerde en uit te voeren schilderwerken in de ruimste zin van het woord, zowel in België als in het buitenland.

Advies, ondersteuning, inspectie aangaande bouwkundige problemen dit zowel in het binnen- als in het buitenland, onder welke vorm en op welke wijze ook, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het ondersteunen en adviesverlening inzake preventie, veiligheid en energie gerelateerde materie rechtstreeks of onrechtstreeks met vastgoed verbonden waarbij uitdrukkelijk de gereglementeerde activiteiten slechts zullen uitgevoerd worden mits de nodige diplomavereisten. Het verlenen en uitvoeren van financieel en bedrijfseconomisch advies, in de meest uitgebreide zin van het woord en dit zowel voor natuurlijke als voor rechtspersonen, met inbegrip van het adviseren en begeleiden van beheersbeslissingen, het adviseren van beleggingen onder alle vormen, het voor rekening van derden opsporen en contacteren van aspirant cliënten, kopers, verkopers, en tussenpersonen bij de handel en het negotiëren bij en opstellen van overeenkomsten. Meer specifiek mag de vennootschap opvolging en ondersteuning verlenen bij het realiseren van onroerende goed projecten en alle aanverwante sectoren, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord. Zij mag dit zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening en mag daartoe alle nodige investeringen, financieringen, contracten realiseren.

Het aankopen, verkopen, opbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, verhuren en huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen; en het investeren in, het huren, verhuren en valideren van goederen in de meest uitgebreide zin van het woord en in de meest uitgebreid mogelijke sectoren.

Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming; zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn.

De vennootschap mag participeren in alle onroerend goed projecten en de ontwikkeling van dergelijke projecten op zich nemen, zowel in België als daarbuiten. Zij mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren, al dan niet bemeubeld, en dit zowel van het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom.

Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

Het in- en uitvoeren van, en het handel drijven in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en verbruik.

Het beleggen, besturen en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan aan derden zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op 18 juni om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2017. Indien voormelde datum een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan mevrouw Diane Dehennin, wonende te 1981 Hofstade, Heymansstraat 3, met recht van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 18.600,00 euro voor de vennootschap in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

oprichting bij BNP Paribas Fortis. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. Notaris Raf Van der Veken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
3CP INSPECTION

Adresse
VINKENLAAN 2 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande