3D SELFIES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3D SELFIES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.630.934

Publication

18/11/2014
ÿþ" ' mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu i

1 086]0*



NEERGELEGD TER IC VAN DE

RECHTBANK AD KOOPHANDELN

NDERMp~1D OP GENT,

AFDELING

6 HOV, Zapt

Griffie

RIFFIER





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: SG1-. CO3. 93~

Benaming (voluit) : 3D SELFIES

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelweg, Z6

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op dertig oktober tweeduizend veertien, dat :

1) De Heer Kim VAN MOSSEVELDE, wonende te 9200 Dendermonde, Kapelweg, 16, rijksregistemummer 770109 027 66, identiteitskaartnummer 591-8123998-59;

2) De Heer Steven Raoul VAN MULDERS, wonende te 9200 Dendermonde, Zijpestraat, 45, rijksregisternummer 700729 321 37, identiteitskaartnummer 591-9764503-03;

3) De Heer Sven Paul DE VISSCHER, wonende te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat,

113A, rijksregistemummer 730821 251 29, identiteitskaartnummer 591-8759956-85,

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de

benaming "3D SELFIES".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Kapelweg, 16.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de Raad van Bestuur.

Bij beslissing van de Raad van Bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op

andere plaatsen in België en in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- 3D printing;

- 3D scanning;

- het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing

van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van

° gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing.

- de activiteiten van studie, opleiding, organisatie- dienstverlening en raadgevend bureau inzake

automatisering op alle niveaus, systeemanalyse en ontwerp, softwareanalyse en ontwerp,

softwareontwikkeling, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen,

telecommunicatie, informatieverwerking en dienstbureau voor derden, hardware en

softwarepersoneel, het publiceren van artikels omtrent hardware en software.

- de aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van

computerhardware en software, verlichting, en alle randapparatuur en toebehoren daarmee

gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan.

- de aan- en verkoop, import en export van kantoormeubilair (op maat), decoratiematerialen,

evenals de inrichting van gebouwen en dit in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en hoodarugneid van de instrumenterende noterls, hotzii van de porso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor- ebehoud'en aan het Belgisch Staatsblad - Het inrichten van feestelijkheden, evenementen, beurzen, concerten, totaal spektakels en aanverwanten.

- Verkoop en verhuur van publicitair materiaal.

- Opmaken van marketing- en promotieplannen.

- Verlenen van advies omtrent marketing en promotiecampagnes.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden en commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. DUUR.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf dertig oktober tweeduizend veertien.

KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro. Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Op de honderd vijftig (150) kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Kim Van Mossevelde, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen; - door de Heer Steven Van Mulders, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen; - door de Heer Sven De Visscher, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen.

totaal: honderd vijftig (150) aandelen.

Ieder aandeel waarop door de inschrijvers sub 1 en 3 werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van honderd ten honderd.

Ieder aandeel waarop door de inschrijver sub 2 werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van ongeveer 33,87%.

Het kapitaal is gedeeltelijk volgestort. De vennootschap beschikt bijgevolg over een kapitaal van veertienduizend vijfhonderd (14.500,-) euro.

AANSPRAKELIJKI]EID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.



















Op de laatste blz. van Lui)< E3 vermelden : Ponta : Naam en hoedanigheid vara de Instrrnnentecnde nnlaris, hetzr) van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aenzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die samengesteld is uit maximaal 3 leden, al dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Alle bestuurders zullen verkozen worden door de Algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens twee maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen véér de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénleder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij tweederde meerderheid.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

BEVOEGHEDEN

De Raad van Bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III van BOEK. VII van het Wetboek van vennootschappen, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

Yoor-behoud n aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lutk,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persafo)n{ent bavicegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

ti mod 11.1

yoor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder voor handelingen tot maximum 5.000 euro. Voor alle andere handelingen wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee gedelegeerd bestuurders samen optredend.

JAARVERGADERING

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de tweede dinsdag van de maand december om twintig uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING

Op de netto-winst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle,

VEREFFENING

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door de zorgen van het bestuursorgaan, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaar(s) beschikt(ken) over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaar(s) vaststellen. Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld. BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd tot bestuurders (3) voor onbepaalde duur:

1) de Heer Kim Van Mossevelde, voornoemd;

2) de Heer Steven Van Mulders, voornoemd;

3) de Heer Sven De Visscher, voornoemd.

EERSTE BOEKJAAR.

Op de laatste blz, van luik B vermelden ; Recto : Nayam en hoedanigheid van deo instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(enl bevoegd de rechtspemsoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

18/11/21114---iin-neiei du Moniteur belge

mad 11.1

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van dertig oktober tweeduizend veertien en

zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `De Decker & C°', met zetel te

9200 Dendermonde, Vosmeer, 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers,

met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve

formaliteiten te verzekeren, zowel bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

administratie van de belastingen en andere administratieve diensten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, en bankattest).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd voor registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie van

de Rechtbank van Koophandel.

r s

" c V17or; behouden aan het 8etglsch Staatsblad



Op de laatst, blx. van l}yk veir5le (den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, t otzil van de perso o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegonwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
3D SELFIES

Adresse
KAPELWEG 16 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande