4D PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4D PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.016.949

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 28.12.2013 13703-0245-009
02/08/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Outderneruvingsrtr: oAG. 91/4-g

VAN KOOPHAN.DEj.,

2.0. 07. 2011

DENp.~~,eMONDE

iiiit nii tii itii ii i n iim iii un iiu

*11119079*

Benaming : XRDEKA

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heimolenstraat 160/a

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 8 juli 2011, Voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken Oprichters:

1.De heer DE NAEYER Kris André Maria, (identiteitskaartnurnmer 590-6221332-69 en nationaal

nummer 71.11.08 061-06), echtgescheiden, geboren te Sint-Niklaas op acht november

negentienhonderd één en zeventig, wonende te Sint-Niklaas, Heimolenstraat 160/A.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Denakri, met zetel te 9100 Sint-

Niklaas, Heimolenstraat, nummer 160/A.

Hebbende als ondernemingsnummer 0890.165.139.

STATUTEN.

NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam : "KRIDENA".

ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te Sint-Niklaas, Heimolenstraat, nummer 160A.

Deze mag naar een andere plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s) en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en

agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening :

- het management en advies verstrekken in de meest uitgebreide vorm, al dan niet tijdelijk, in

verband met financiën, bedrijfsprocessen, implementatie ERP-Systemen, business-units,

rapporteringen, budgetteringen, verzekeringen- en administratie en beheer van immobiliën. aan- en verkoop van hard- en software en alle adviesverstrekking hiermee verband houdend.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarEs. hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Luik B - Vervolg

beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven en volstort als volgt:

1) de heer DE NAEYER Kris, voornoemd, verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van vier duizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 EUR) welk bedrag hij op vier juli twee duizend en elf volledig volstort heeft en waarvoor hem vijf en zeventig (75) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DENAKRI, voornoemd, verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van duizend vijfhonderd vijftig euro

(1.550,00 EUR) welk bedrag zij op vier juli twee duizend en elf volledig volstort heeft en waarvoor haar vijf en twintig (25) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van zes duizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6457607-05

Bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vier

juli twee duizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier

bewaard zal blijven.

ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, genomen

" onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt, en verder handelt zoals een raadsvergadering. Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamenlijk overdragen aan een gevolmachtigde.

De zaakvoerders regelen zelf de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan riet Belgisch Staatsblad Luik B - Vervotp

. Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGING.

iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de eerste maandag van de maand december te twintig uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

' De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de

" verslagen, behalve indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen). Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten warden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

INVENTARIS - JAARREKENING.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en toelichting) op- gemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten. Ten aanzien van de duur van het eerste boekjaar verklaren partijen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik van de neerlegging van de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en dat het zal worden afgesloten op dertig juni twee duizend en dertien. WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" ' Voorbehouden

aan tiet

Belgisch

Staatsblad

Luik - Vervolg

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING-VEREFFENING.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De

bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december twee duizend dertien.

2. Het eerste boekjaar gaat in op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op dertig juni twee duizend en dertien.

3. De oprichters verklaren, ons notaris, dat de vennootschap niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt; dat zij geen commissaris wensen te . benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

" 4. Wordt tot zaakvoerder benoemd:

- De heer Kris De Naeyer, voornoemd.

Hier aanwezig en dit mandaat aanvaardend.

Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur; zijn mandaat is

onbezoldigd, rekening houdende met artikel 12 van de statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els De Block, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea

2 van de organieke wet op het notarisambt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instr " ernterende notarls,,betzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vaiiderden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2015
ÿþ mod 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

EL GENT

16 APR, 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0838.016.949

Benaming (voluit): KRIDENA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heimolenstraat 160A

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op negen april tweeduizend vijftien, eerstdaags ter registratie aan te bieden op het registratiekantoor te Dendermonde via e-registratie,

!!

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

Wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap van "KRIDENA naar "4D i Projects".

Tweede beslissing:

Verhoging van het kapitaal met eenendertigduizend vierhonderd euro (E 31.400,00) om?

het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E i, I8.600,00)iaar vijftigduizend euro (E 50.000,00), door inbreng in speciën door storting; ï van een bedrag van eenendertigduizend vierhonderd euro (E 31.400,00) zonder uitgifte; i! van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven als volgt

Door de BVBA DENAKRI, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heimolenstraat 160 A, RPR Oost-Vlaanderen 0890.165.139 voor een bedrag van vijftienduizend zevenhonderd euro (E 15.700,00), waarop zij verklaart het volgende bedrag te hebben volstort in speciën:: zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

Door de Burg. BVBA AD INTERIM MANAGEMENT, met zetel te 9120 Beveren (Melsele),, Waterhoenlaan 41, RPR Oost-Vlaanderen 0806.896.775 voor een bedrag van1 vijftienduizend zevenhonderd euro (E 15.700,00), waarop zij verklaart het volgende bedrag; te hebben volstort in speciën: zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

Zodoende bedraagt het kapitaal van de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden vjftigduizend euro (E 50.000,00), waarvan achttienduizend zeshonderd euro (Ei 18 600,00) volstort werd, en is elk aandeel casu quo inbreng volstort voor minimumi één/v jfde.

De bewijzen van deponering die zullen bewaard worden in de archieven van de werkende; notaris.

Vermits op de kapitaalverhoging werd ingeschreven naar evenredigheid van het i aandelenbezit van de respectievelijke vennoten, wordt er beslist geen nieuwe aandelen uit! te geven, en dient er met geen voorkeurrecht rekening gehouden te worden. Voor zoveeli als nodig verzaken alle voornoemde vennoten aan een eventueel voorkeurrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 le

1-' t Mer mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijgevolg stelt de buitengewone algemene vergadering vast en neemt ondergetekende notaris er akte van dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

Derde beslissing:

Aanvaarding van het ontslag op zijn verzoek van de heer DE NAEYER Kris, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Heimolenstraat 160 A, als zaakvoerder. De ondertekening van de eerstvolgende jaarrekening zal gelden als décharge voor het door hem gevoerde beleid. Aanstelling als niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap voor de duur van de vennootschap:

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENAKRI", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heimolenstraat 160 A, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, rechtspersonenregister nummer 0890.165.139, B.T.W. BE890.165.139, opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Neirinckx te Temse op zes juni tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juni daarna onder nummer 2007-06-28/0092619, waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Neirinckx te Temse op dertien mei tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juni daarna onder nummer 2011-06-07/0084867, en opnieuw en voor het laatst bij akte verleden voor geassocieerd notaris Eline Heck te Temse op tien december tweeduizend veertien, gepubliceerd in de B jlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien januari tweeduizend vijftien onder nummer 2015-01- f 3/0006118, welke vast vertegenwoordigd zal worden door de heer DE NAEYER Kris, voornoemd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Heimolenstraat 160 A.

b. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD INTERIM MANAGEMENT", afgekort: "AIM", met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Waterhoenlaan 41, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, rechtspersonenregister nummer 0806.896.775, B.T.W. BE806.896.775, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zestien september tweeduizend en acht, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien oktober daarna onder nummer 2008-10-15/016331 1, welke vast vertegenwoordigd zal worden door de heer VAN WANZEELE Stefan, voornoemd, wonende te 9120 Beveren (Melsele), Waterhoenlaan 41.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn tot een algemene vergadering daarover anders zou beslissen.

Zij zijn alhier aanwezig en verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Vierde beslissing:

Invoering van een bevoegdheidsbeperking voor de zaakvoerders voor belangrijke onroerende transacties; ten dien einde wordt beslist tot schrapping in de statuten van de eerste drie paragrafen van de huidige tekst inzake "VERTEGENWOORDIGING" (zijnde artikel 13) en te vervangen door navolgende tekst.

Ondergetekende notaris wijst de algemene vergadering en de zaakvoerders er uitdrukkelijk op dat taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering (al dan niet bij de benoeming) zou opleggen niet tegenwerpelijk zijn aan derden, zelfs niet door bekendmaking van de statuten en/of bevoegdheidsbeperkingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is bijgevolg verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen of buiten hun bevoegdheid vallen zoals hierboven beschreven, tenzij de vennootschap aantoont dat de derde ervan kennis droeg of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn (anders dan tengevolge van de bekendmaking van deze akte.

De buitengewone algemene vergadering en de zaakvoerders nemen kennis van deze waarschuwing en besluiten niettemin artikel 13 aan te passen door volgende tekst op te





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

nemen, waarbij wordt verduidelijkt dat de bepaling inzake tegenstrijdigheid van belangen

ongewijzigd blijft en dus hierna niet opnieuw wordt geciteerd:

'ARTIKEL 13: VERTEGENWOORDIGING

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkeljk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zÿ vertegenwoordigen de verrrrootschap_ jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Echter is steeds de gezamenljke handtekening vereist van twee zaakvoerders indien er meer dan één zaakvoerder is benoemd voor volgende handelingen met betrekking tot onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten:

- aan- en verkoop, ruil, verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die

betrekking hebben op het ten gelde maken of verhandelen van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,.

inpandgeving, hypotheekstelling, belofte tot of volmacht tot hypotheekstelling en in het algemeen elke vorm van borgstelling van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering (al dan niet bij de benoeming) zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan derden, zelfs niet door bekendmaking van de statuten en/of bevoegdheidsbeperkingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad Indien een zaakvoerder uitzonderlijk deze bevoegdheidsbeperking heeft overschreden, kan dit naderhand bevestigd worden door de andere zaakvoerder. De vennootschap is bijgevolg verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen of buiten hun bevoegdheid vallen zoals hierboven beschreven, tenu` de vennootschap aantoont dat de derde ervan kennis droeg of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn (anders dan tengevolge van de bekendmaking van deze statuten!..."

Vijfde beslissing:

Schrapping van de artikelen inzake aandelenoverdracht (te weten artikel 7 tot en met 1 l )

en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 7.' OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS

UITE N VENNOOT BESTAAT:

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst

Het overladen van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevofmachtrgde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede part

Bij gebreke aan aanwijzing van een bitonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afw'king van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft de lidmaatschapsrechten uit

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

t ,

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

g ---" " . c mod 11.1

. , , Voor- behouden aan het Belgisch Staatsbias[





ARTIKEL 8: OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT' MEERDERE VENNOTEN BESTAAT:

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht Ir voorgesteld op de hierna bepaalde wijze, De vennoot die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoerders) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, moeten bekend maken of zij vennoot wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerder/s) een andere overnemer worden voorgesteld De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden vennoot te zijn of zal de overdrager zijn aandelen viij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfgenamen en de zaakvoerder/s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen. ARTIKEL 9:

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandelen. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL 10:

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL 11:

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zin, zoals hiervoren bepaald zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennootschap.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst uitgeoefend door de vruchtgebruiker.".

Zesde beslissing









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één april en af te sluiten op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Tevens wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de eerste maandag van de maand september om twintig uur.

Tenslotte wordt beslist om de desbetreffende artikelen van de statuten, te weten artikel 16 en 20 aan te passen als volgt:

r In artikel 16 wordt de eerste zin geschrapt en vervangen door volgende tekst: ':.. De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND SEPTEMBER OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald... "

- In artikel 20 wordt de eerste zin geschrapt en vervangen door de volgende: 'e... Het boek] ar van de vennootschap begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.... "

Zevende beslissing:

Bij wijze van overgangsbepaling beslist de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om:

het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend veertien, te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig maart tweeduizend zestien;

de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig maart tweeduizend zestien, te houden op maandag vijf september tweeduizend zestien om twintig uur.

Achtste beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen: uittreksel akte, gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'* behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 14.10.2016, NGL 31.10.2016 16666-0530-011

Coordonnées
4D PROJECTS

Adresse
HEIMOLENSTRAAT 160A 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande