@4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.548.903

Publication

03/01/2014
ÿþ mod 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte









Ondememingsnr : OS 3 t-f $ 50_3

Benaming (voluit) : @4

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Salvatorstraat 1

9000 Gent

il

II 2. Mevrouw VOGELEER Katia Victorine Hendrika, geboren te Halle op 5 juni 1967, wonende tei; 1785 Merchtem, Brouwerijhof 4, die een verklaring van wettelijke samenwoning heeft afgelegd te;; Merchtem op 4 september 2012 met de heer Luc Willems.

3. De heer ABBELOOS Carlo Adolf Rosalie, geboren te Vilvoorde op 2 juli 1970 wonende te; 9630 Zwalm, Brouwerijstraat 11, die een verklaring van wettelijke samenwoning heeft afgelegd tel; Zwalm op 6 mei 2008 met mevrouw Maaike Defrancq.

4. Mevrouw DEFRANCQ Maaike Sandra, geboren te Gent op 8 mei 1973, wonende te 9630;; Zwalm, Brouwerijstraat 11, die een verklaring van wettelijke samenwoning heeft afgelegd te Zwalm;; ;; op 6 mei 2008 met de heer Carlo Abbeloos.

De naam van de vennootschap luidt: @4.

;; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Sint-Salvatorstraat 1.

;De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse;;

i taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

"- Het uitbaten van café, drankgelegenheid met caféspelen;

- Het aanbieden van snacks, lichte maaltijden; ;i

i' - Het waarnemen van aile bestuursopdrachten in om het even welke vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

luili i u

*1900966



NEERGEL

2 3 DEC. 2013

~CtiTBA.I'~K VAN ~ fT L TF, GEN-Si

Griftie

Onderwerp akte :OPRICHTING

l

,

Er blijkt uit een akte verleden voor meester llse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van;; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "Notariskantoor Beel - De Brauwere" te Gent op dertien december tweeduizend;; 11 dertien, ter neerlegging vôôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen;; volgt:

;; Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door.

1. De heer WILLEMS Luc Louis Juliette, geboren te Asse op 4 februari 1962, wonende te 17851;

Merchtem, Brouwerijhof 4, die een verklaring van wettelijke samenwoning heeft afgelegd te;;

Merchtem op 4 september 2012 met mevrouw Katia Vogeleer. ''

;; - Het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks met het maatschappelijk doel;

verband houden;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of;; £; investering;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in;; ;; de ruimste zin. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van,; administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van ii organistiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk;, vlak binnen het maatschappelijk doel;

- De samenstelling en beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van;; onroerende goederen aan derden, het verwerven dcor aankoop, verkopen, ruilen, bouwen,';

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

 4 mod 11.1

Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- Het opnemen van bestuurdersmandaten in en het optreden ais adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen, en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde "houdstermaatschappij" en dit alles zowel in het binnen- als buitenland."

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben of hoe dan ook in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "@4" in oprichting bij Record Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot gewone zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer WILLEMS Luc, wonende te 1785 Merchtem, Brouwerijhof 4;

- mevrouw VOGELEER Katia, wonende te 1785 Merchtem, Brouwerijhof 4;

- de heer ABBELOOS Carlo, wonende te 9630 Zwalm, Brouwerijstraat 11;

- mevrouw DEFRANCQ Maaike, wonende te 9630 Zwalm, Brouwerijstraat 11.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste ble, van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor;

"behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats in België. Indien die dag een feestdag is, zal de gewone algemene vergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag om veertien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud van

dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 13/12/2013, met bankattest.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
@4

Adresse
SINT-SALVATORSTRAAT 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande