@TANTEMIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : @TANTEMIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.479.077

Publication

26/08/2013
ÿþ ~~=~t~~s Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



istmegel

4~~ KnRECHTBANK

HÁNDËL

14 AUG. 2013

DENDEUWNDE

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Op 07.augustus.2013 zijn ondergetekenden: Ondergetekenden:

1 Mevr Van Zandycke Maria, wonende te 9308 Hofstade, Hoogstraat 40, geboren te Aalst op 09/03/1971,', NN 73.03.09-184-88

2 De heer Van Cauter Bart, wonende te 9308 Hofstade, Hoogstraat 40 geboren te Aalst op 20/01/1969 , NN:

69.01.20-067-13

Met het doel onder hen een vennootschap op te richten, zijn ais volgt overeengekomen:

Artikel 1.

Er wordt een vennootschap met de rechtsvorm van een vennootschap onder firma opgericht onder d&

benaming

V.O,F. @tantemie

Artikel 20

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Hofstade, Hoogstraat 40. Hij kan worden verplaatst , overal in België, bij beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3.

De vennootschap wordt voor een onbepaalde tijd opgericht met ingang vanaf heden.

Artikel 4,

De vennootschap heeft tot doel

" Feestverzorging en rouwmaaltijden.

-Inrichten vergaderingen

-Praat- en eetcafé

Zij zal dit doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het: meest geschikt lijkt.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerchële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de; verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen; maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsver-+enigingen of groeperingen, bestaande of op te richten,: zowel in België als in het buitenland, die een gelijklui`'dend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

Op de laatste blz. van L lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijrágèn bij lièï7fëlgisel StaatsbiTád - 2WfOg/26T3 - Annexes du Moniteur belge

S3~ ,-Pf°s @tantemie

Vennootschap onder Firma Hoogstraat 40 te 9308 Hogstade

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5.

De vennoten brengen in de vennootschap in:

1. Mevr Van Zandycke Maria, een som van 250,00 Euro

2. De heer Van Cauter Bart, een som van 250,00 Euro

Het beginkapitaal is aldus bepaald op 500,00 euro. Het kan worden verhoogd door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij een beslissing van de vennoten, genomen overeenkomstig de meerderheids- en aanwezigheidsregels die in de wet op de vennootschappen bepaald zijn voor naamloze vennootschappen.

Elke vennoot heeft een aantal stemmen in verhouding tot zijn inbreng in het kapitaal. Artikel 6.

Een vennoot kan zijn aandeel onder levenden overdragen aan andere vennoten, aan zijn echtgenoot of echtgenote, of aan zijn erfgenamen, mits hij daarvoor de goedkeuring van de zaakvoerder of zaakvoerders heeft verkregen.

Een vennoot mag zijn aandelen aan andere derden slecht overdragen, en mag andere derden niet tot deelgenoot in zijn eigen aandeel nemen dan met de eenparige instemming van de overige vennoten.

Ingeval nieuwe vennoten worden aanvaard, bepalen de overige vennoten eenparig zijn aandeel in het kapitaal en het deel van zijn inbreng dat als agio ter vergoeding van zijn deel in de reeds bestaande reserves zal worden'aangemerkt.

Artikel 7.

Een vennoot kan uittreden mits hij aan de zaakvoerder een opzegging doet toekomen binnen een door deze laatste naar redelijkheid vast te stellen termijn.

Een vennoot kan worden uitgesloten met de eenparige instemming van de overige vennoten, Artikel 8.

Bij uittreding of uitsluiting van een vennoot heeft de uitgetreden of uitgesloten vennoot recht op een scheidingsvergoeding, gelijk aan de met zijn inbreng in het kapitaal evenredige waarde van zijn aandeel in het kapitaal en in de geboekte en latent aanwezige reserves van de vennootschap bij het begin van het boekjaar waarin de uittreding of de uitsluiting plaats heeft.

De scheidingsvergoeding wordt aan de betrokken vennoot uitgekeerd binnen een door de zaakvoerder of zaakvoerders naar redelijkheid vast te stellen termijn.

Artikel 9.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die het bestuur vormen.

Het bestuur is bevoegd om alle verrichtingen te doen die het nodig of nuttig acht om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die welke krachtens deze statuten, of krachtens de wet bij ontstentenis van geldig daarvan afwijkende bepalingen van deze statuten, onder de bevoegdheid van de vennoten zijn gebracht.

Het vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte,

De functie van zaakvoerder Is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist, Artikel 10.

Als zaakvoerders worden Mevr Van Zandycke Maria en de heer Van Cauter Bart benoemd met ingang vanaf 16/08/2013. zij beschikken over de bevoegdheden van het bestuur en over de maatschappelijke handtekening.

Het ontslag van de zaakvoerder of zaakvoerders wordt geregeld door artikel 1856, 1° lid, van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 11.

Iedere vennoot heeft individueel het recht zich te vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap en van de waarheidsgetrouwheid van haar rekeningen. Te dien einde heeft hij of zij dezelfde bevoegdheid en hetzelfde recht op informatie als een commissaris van een naamloze vennootschap.

Hij kan zich hierbij door een deskundige laten bijstaan.

Artikel 12.

De zaakvoerders kunnen de vennoten in algemene vergadering op een door hem naar redelijkheid vast te stellen plaats, datum en uur bijeenroepen om zich uit te spreken over de zaken die onder hun bevoegdheid vallen, of over andere zaken die hij neemt aan de orde te moeten stellen.

De algemene vergadering treft besluiten overeenkomstig de regels die In de wet op de vennootschappen bepaald zijn voor naamloze vennootschappen, behalve in de gevallen waarvoor deze statuten daarvan afwijken of behalve eenparige overeenkomst onder de vennoten over een andere regeling.

Voor,

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Artikel 13,

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

Het bestuur zal op het einde van elk boekjaar een inventaris opstellen, zomede een jaarrekening en een jaarverslag in zover de vennootschap daartoe overeenkomstig de wetten en besluiten op de boekhouding van ondernemingen verplicht is.

De zaakvoerder beslist over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven.

Indien de winst of een deel daarvan aan de vennoten wordt toegekend, of het verlies of een deel ervan aan

de vennoten wordt toegerekend, geschiedt dit in evenredigheid tot hun aandeel in het kapitaal.

Artikel 14.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de uittreding, de onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of het overlijden van een vennoot, doch wordt voortgezet onder de overblijvende vennoten, resp. met hun echtgenoot of echtgenote en met hun afstammelingen ingeval van overlijden.

De vennootschap kan worden ontbonden ingevolge een eenparige beslissing van de vennoten. Indien daarover geen overeenstemming wordt bereikt, kan elke vennoot uittreden overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 en kunnen de overige vennoten het aandeel van die vennoot overnemen of door hun echtgenoot of echtgenote en/of afstammelingen laten overnemen tegen betaling van ten minste een bedrag, bepaald overeenkomstig artikel 8.

Artikel 15.

In geval van vereffening is zaakvoerder of zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaar, tenzij één of meer derden eenparig ais vereffenaar worden benoemd.

Elke vereffenaar moet de vereffening zorgvuldig en naar redelijkheid in het welbegrepen belang van alle vennoten uitvoeren.

De vennootschap blijft dan als rechtspersoon voortbestaan tot bij de afsluiting van haar vereffening.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden of na consignatie van de gelden die nodig zijn om de schulden te voldoen, wordt door de vereffenaar of vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding tot hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap.

Opgemaakt in zoveel originelen als er partijen zijn en als voor de registratie vereist is, te op 07/0812013.

Mevr Van Zandycke Maria

Zaakvoerder

Van Cauter Bart Zaakvoerder

Bijlagen bijtiet BélgiscTi Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2014
ÿþ Mod Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bsivhiaîîuis;i'c;y: iltemen

Ondernemingsnr : 0537479077

Benaming

(voluit) : @tantemie

(verkort)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

t 6 DEC. 2014

AFDELING DE ONDE

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Hoogstraat 40 te 9308 Hogstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere Algemene Vergadering dd 01/12/2014

Volgende vennoten zijn aanwezig

-Mevrouw van Zandycke Maria, eigenaares van 25 aandelen

-De heer Van Cauter Bart, eigenaar van 25 aandelen

Mevrouw Van Zandycke M. zit de vergadering voor en zij duidt de heer Van Cauter B. aan als secretaris. Zij doet vaststellen dat alle vennoten aanwezig zijn, derhalve is de vergadering rechtsgeldig samengesteld.

Volgende punten staan op de agenda :

-Benoeming als werkend vennoot van mevrouw Cornand Kathy, wonende te 9308 Hofstade, Hoogstraat 64, met onmiddellijke ingang, de heer Van Cauter B draagt 5 aandelen over naar mevrouw Cornand K., werkend vennoot.

Alle agendapunten worden unaniem goedgekeurd, derhalve wordt de vergadering gesloten na ondertekening van de bovenhavige notulen.

Mevr Van Zandycke Maria

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2015
ÿþgil

II

i

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone Algemene Vergadering dd 01 juni 2015

Alle aandeelhouders zijn aanwezig, derhalve is de vergadering rechtsgeldig samengesteld,

Op de agenda staat 1 punt, nl het ontslag als werkend vennoot van Mevr Cornand Kathy, wonende te 9308 Hofstade, Hoogstraat 64 en dit met directe ingang, De S aandelen worden ook onmiddellijk overgedragen naar Van Zandycke Maria.

Alle agendapunten worden unaniem goedgekeurd, derhalve wordt de vergadering gesloten na ondertekening van de bovenhavige notulen.

De zaakvoerder,

Van Zandycke Maria

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0537479077

@tantemie

Vennootschap onder Firma Hoogstraat 40 te 9308 Hofstade

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN OOPHANDEL GENT

na neerlegging ter griffie va

!IER!!

12 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Coordonnées
@TANTEMIE

Adresse
HOOGSTRAAT 40 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande