@VANTAGE CORPORATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : @VANTAGE CORPORATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 816.546.097

Publication

26/01/2012
ÿþi

i

u

A

liai

Nad WC'd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'I

1 c. «â2

*12024113*

-~::s~~; NI L.)

4

Crdernemngsr.; : 816.546.097

(vc:L,t, : @Vantage Corporation

:

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zete! : Sint-Onolfsdijk 21, 9200 Dendermonde

tvollec;g adres)

Gna?e tiert arzi a : SLUITING-VEREFFENING

Met beslissing dd. 13/01/2012 heeft de algemene vergadering het volgende besloten :

- Voorstel tot afsluiting van de vereffening

De vereffenaar van de vennootschap, de heer Dries Bruyland, verklaart dat hij op basis van de rekeningen en stukken die voortkomen uit de boekhouding en administratie van de vennootschap, het actief van de vennootschap volledig heeft te gelde gemaakt en dat hij alle eventuele schulden heeft voldaan tegenover derden volgens het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers zoals goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde met vonnis dd. 26 december 2011 overeenkomstig artikel 190, § 1 Wetboek Vennootschappen.

De vereffenaar stelt derhalve vast dat de vereffening feitelijk volledig is geschied en dat de vereffening afgelopen is.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor deze vergadering heeft de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neergelegd samen met de stukken tot staving, met het oog op de contrôle ervan. Daar er geen commissaris was benoemd, beschikten de aandeelhouders over een individueel onderzoeks en controlebevoegdheid overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek Vennootschappen. Zij worden geacht met kennis van zaken te kunnen besluiten.

- Sluiting van de vereffening

Na voorgaande vaststellingen en besluiten, wordt de vereffening afgesloten.

Kwijting over de vereffening - afstand van vorderingen

De aandeelhouders verklaren voldoende inzicht te hebben in de wijze waarop de' vereffenaar zijn taak heeeft vervuld en mei kennis van zaken kwijting te kunnen verlenen, gelet op hun individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De vereffenaar verkrijgt kwijting over zijn vereffening en er wordt afstand gedaan van het recht om hem aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten die tussen de goedkeuring van de laatste jaarrekening en 13/01/2012 zouden zijn begaan en van de vordering tot nietigverklaring van voorgaande beslissingen, in de mate deze zouden zijn genomen in strijd met de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek Vennootscha ppen.

- Verklaringen overeenkomstig artikel 195 Wetboek van Vennootschappen

a) De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en worden gedurende ten minsten vijf jaar bewaard ten huize van de vereffenaar de heer Dries Bruyland, wonende te Kattendijkdok - Westkaai 41, Bus 703, 2000 Antwerpen.

b) Omdat aile gelden en waarden die aan schuldeisers of vennoten toekomen, ook aan hen zijn afgegeven, zijn er geen bijzondere maatregelen vereist voor de consignatie ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ht7 var. ! rtiû R vcrmn'.,4on " florin " faam on hnoAar, nhairi van rio 'rsatr;;mortoranrla netark hnlwii van ria nc-anenln,o,,

14/12/2011
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a -

Ondernemingsnr : 0816.546.097

Benaming (voluit) : @VANTAGE CORPORATION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Onolfsdijk 21 -

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Ontbinding  Benoeming vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op zevenentwintig oktober tweeduizend;: en elf, geregistreerd drie bladen geen renvooien, Te Antwerpen, negende kantoor der registratie, op negens; november tweeduizend en elf, boek 226, blad 57, vak 18, Ontvangen : vijfentwintig euro nul cent (E 25,00), De e.a. Inspecteur (getekend), C. Van Eisen, blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft:; genomen :

'1 Ontbinding

De algemene vergadering heeft besloten om de vennootschap met ingang van heden te ontbinden.

Benoeming vereffenaar en vaststelling bevoegdheden

De algemene vergadering heeft tot vereffenaar benoemd : de heer Dries BRUYLAND, voornoemd.

Het mandaat van de vereffenaar eindigt bij de afsluiting van de vereffening, onverminderd het recht van de' vennootschap om de vereffenaar op elk ogenblik te ontslaan. De vereffenaar kan ten alle tijde ontslag nemen mits inachtneming van een opzegtermijn van één maand, en onder de verplichting om zijn door de algemene;: :; vergadering aangeduide opvolgers volledig en correct te informeren met betrekking tot de door hem gestelde > vereffeningverrichtingen.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de vereffening van de vennootschap, onder voorbehoud van machtiging door de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld'. in de artikelen 187 en 190, § 2 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Opschortende voorwaarde

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de vereffenaar maar in functie nadat;; '! zijn benoeming werd bevestigd door de rechtbank van koophandel. De benoeming van de vereffenaar;: geschiedt dan ook onder de opschortende voorwaarde van bekrachtiging door de bevoegde rechtbank van:: koophandel.

Voor zoveel als nodig heeft de algemene vergadering bij deze uitdrukkelijk volmacht aan de vereffenaar'; verleend om zelf dan wel via een door hem aan te duiden advocaat het verzoekschrift bedoeld in artikel 184 § 1 zesde lid van het Wetboek van Vennootschappen te ondertekenen en in te dienen bij de rechtbank van:: koophandel.

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met?: het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : De heer Dries BRUYLAND, voornoemd, wordt gemachtigd, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook haar registratie bij de BTW-administratie aan te passen in functie van de besluiten vastgesteld in deze akte, in voorkomend geval na;: `: aanpassing van de bestaande inschrijving respectievelijke registratie, alsook om deze inschrijving en registratie te schrappen na afsluiting van de vereffening, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar;: aandeelhouders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende:: notaris om de formulieren I en H in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

II

u

VI

CII

ia

D li

*11187603*

af

E St

ORlr-Fie

' KOOPH.áiviFL~

0 2. 12. 2011

DENDERMONDE Gr' ' re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

" "

mod 11.1

s

"

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 1 december 2011.

Bijlagen

o Volledig afschrift

o Afschrift van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Dendermonde de dato eenentwintig november tweeduizend en elf houdende homologatie van de benoeming van de heer Dries Bruyland als vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/09/2011
ÿþOndememingsnr Benaming 816.546.097

(voluit) @Ventage Corporation

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Onolfsdijk 21 te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Bevestiging benoeming dagelijks bestuurder - ontslag dagelijkse bestuurder

Met beslissing d.d...19 augustus 2009 heeft de raad van bestuur de heer Dries Bruyland benoemd als dagelijks bestuurder.

Met eenparig " besluit d.d.-30 juni 2011 heeft de raad van bestuur de heer Dries Bruyland ontslagen als dagelijks bestuurder.

Dries Bruyland bestuurder

fln ria taateta hh, van I nik R varrnalrlan " Marin " Naam en hnerlaninhoirl van Aa inetn,rnanforonrio nnfaric hatyü van ria nerentnlnlanl

Modal

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t..r" ve ClClt; Ir" . 4

111111.1.11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Pieter Bruyland

bestuurder

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 29.07.2011 11360-0269-009

Coordonnées
@VANTAGE CORPORATION

Adresse
SINT-ONOLFSDIJK 21 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande