A-CONCEPT PAPER AND GIFTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-CONCEPT PAPER AND GIFTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.782.866

Publication

04/04/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kazerneweg 25

9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 20 maart 2013 dat:

De heer VAN QUAETHEM Eddy Julien Firmin, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 17 april 1967, en zijn echtgenote mevrouw ENGELS Els Margriet, geboren te Eeklo op 5 december 1967, samenwonende te 9870 Zulte, Waalstraat 223, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam A-Concept Paper and Gifts, met maatschappelijke zetel te 9770 Kruishoutem, Kazemeweg 25.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De voomoemde oprichters hebben opgericht als volgt:

- de heer VAN QUAETHEM Eddy Julie Firmin, voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00), volstort ten belope van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00) en waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

- mevrouw ENGELS Els Margriet, voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00), volstort ten belope van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3100,00) en waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE56 7310 3089 6188 bij de bank KBC, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A-Concept Paper and Gifts" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 15 maart 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als voor

rekening van derden:

- Groothande in papierwaren, kantoor- en schoolbehoeften

- Groothande in papier- en kartonwaren

- Groothande in kranten, boeken en tijdschriften

- Groothande in toiletartikelen

- Groothande in spellen ert speelgoed

- Groothande in parfumerieën en cosmetica

- Groothande in andere consumentenartikelen, n.e.g.

- Groothande in computers en randapparatuur;

- Groothande in andere kantoormachines en  materiaal;

- Groothande in kantoormeubelen;

- Groothande in merkartikelen en fantasieartikelen;

- Overige groothandel in consumentenartikelen,n.e.g.

- Kleinhande in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften

- Kleinhande in toiletartikelen

- Kleinhande in spellen en speelgoed

- Kleinhande in reukwerk en cosmetica

- Kleinhande in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen

- Kleinhande in imitatiesieraden, gadgets, enz.

- Kleinhande in kantooruitrusting en computers;

- Kleinhande in kantoormateriaal en  meubelen;

--Ontwerpen vart.textielpatronen,-kleding,-juwelen; meubels-en-decoratieartikelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Nt ", In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 5 NU 2013

Griffie

ui

Ondernemingsnr: asay.1-î../." $cc

Benaming (voluit) : A-Concept Paper and Gifts

iu

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.. Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



- Handelsbemiddeling in papierwaren, kranten, boeken en tijdschriften

- Handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

- Handelsbemiddeling in elektrisch en elektronisch materiaal, kantooruitrusting, kantoormateriaal en kantoormeubelen;

- Handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector;

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed;

- de handel in  alsook de in- en uitvoer van voormelde artikelen

Verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentieël gebouw)

Aile in verband met onroerende goederen te stellen, handelingen of transacties, met name, de aankoop, de verkoop, de ruiling, afbraak, huur, verhuring, het beheer, het laten bouw of verbouwen van onroerende goederen van welke aard ook (al of niet met het oog op verhuring), alsmede de coördinatie van de leiding van dergelijke werken of projectontwikkeling en het optreden als makelaar met uitzondering van alle activiteiten waarvoor een vestigingsattest van makelaar in onroerende goederen en aanverwante activiteiten vereist is.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden en onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, als commissionaris, als tussenpersoon, als vertegenwoordiger of in het algemeen in de meest ruime zin.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De algemene vergadering mag, mits naleving der bepalingen van artikel 70bis van de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen, het doel verklaren, uitbreiden en wijzigen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijri tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de tweede zaterdag van de maand maart om 14.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2014.

2. Eerste jaarvergadering

'4



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

____\;_.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand maart in het jaar 2015 om 14.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als niet-statutair, onbezoIdigd zaakvoerder aangesteId:

- de heer VAN QUAETHEM Eddy Julien Firmin, aanvaardend;

4. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheid instanties, met name BV ovv BVBA Boekhoudkantoor Vervaet J., te 9860 Oosterzele, Houte 137, vertegenwoordigd door mevrouw Vervaet Jessica.

Notaris Peter De Profite Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A-CONCEPT PAPER AND GIFTS

Adresse
KAZERNEWEG 25 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande