A-FREELANCER

Société en commandite simple


Dénomination : A-FREELANCER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.815.719

Publication

17/04/2013
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte_

URIFF1E niC'"i l3P.NK

VAl'! K0"C?HANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 06 115

- 3 APR. 2813

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 5~2 S. 24 S.

Benaming

(voluit) : A-Freelancer

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wellekensstraat 78, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend dertien, op 4 April,

zijn verschenen,

1/ Dhr Johan Van Handenhove, bediende - zelfstandige, geboren te Aalst op 8 juli 1972, woonachtig te 9320 Erembodegem, Erembodegem-Dorp 44/ bus 11 (actieve vennoot);

21 Dhr Tom Van Handenhove, zelfstandige, geboren te Aalst op 30 september 1983, woonachtig te 9320 Nieuwerkerken, Restert 127 (Stille vennoot);

Teneinde de oprichtingstatuten op te stellen en neer te leggen op de Griffie van Rechtbank van Koophandel

te Dendermonde van de Gewone Commanditaire Vennootschap

"A-Freelancer".

Oprichting

N Verklaring van oprichting

De aanwezigen verklaren een gewone commanditaire vennootschap te hebben opgericht onder de benaming "A-Freelancer, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Wellekensstraat 78. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur. Zij verkrijgt haar rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van rechtbank van koophandel.

De aanwezige verklaren dat zij op de hoogte zijn omtrent de aansprakelijkheid van de oprichters die tegenover belanghebbenden solidair verantwoordelijk zijn, in de mate door de rechter vastgesteld, ingeval van faillissement, uitgesproken binnen de drie jaar na de oprichting, wanneer zou blijken dat zij hun vennootschap hebben opgericht met een kennelijk ontoereikend kapitaal.

81 Inbreng kapitaal

De aanwezigen verklaren dat het geplaatst kapitaal van de onderneming 500 euro bedraagt, die 100; aandelen vertegenwoordigen. Dit kapitaal werd volledig volstort door de stille vennoot.

C. Verantwoordelijkheid

De stille vennoot neemt nota dat deze geen enkele daad van bestuur mag doen in de onderneming. Indien', dit wel zou gebeuren wordt hij dadelijk solidair verantwoordelijk van de onderneming.

Statuten

Artikel 1/ Naam

De vennootschap is opgericht met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "A-Freelancer".

Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen bekendmakingen, brieven, orders,: en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

F

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Gewone Commanditaire Vennootschap" of afgekort "GCV". Met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het district van de Rechtspersonenregister en het ondernemingsnummer.

Artikel 2/ Duur

De vennootschap heeft een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3/ Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Wellekensstraat 78. Deze zetel kan worden verplaatst mits de beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 4/ Doel

Advies en bijstand Management

Consultancy

Algemene arbeidsopdrachten

Algemene administratieve opdrachten

Wintersportservice

Productie van theater en animatie benodigdheden

Zij zal dit doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, ondermeer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van aile roerende en onroerende goederen, toetreden tot samensmelten met vennootschappen met een doel gelijk of verwant met de hare. Kortom ailes doen wat van aard is haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen, te vergemakkelijken of te garanderen.

Artikel 5/ Register der aandelen

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin de volgende

aantekeningen worden aangebracht

Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede de aantal aandelen.

De gedane stortingen

De overdrachten en overgangen van de aandelen

Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 61 Bestuur

De onderneming wordt bestuurd door een zaakvoerder, tevens de actieve vennoot. De zaakvoerder maakt jaarlijks alle notulen die door de wetgeving zijn vereist. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van internbestuur te verrichten die nodig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Artikel 7I Algemene vergadering

De algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand April om twintig uur, in de zetel van de vennootschap. Bijzondere en buitengewone vergaderingen kunnen worden gehouden zoveel als de zaakvoerder het zelf wenst.

Artikel 81 Boekjaar - Boekhouding

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het jaar. De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet.

Artikel 9/ inventaris

De zaakvoerder maakt elke jaar een inventaris op na de afsluiting van het boekjaar met toepassing van de waarderingsregels die door hem zijn vastgesteld.

Artikel 101 Jaarrekening

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit een balans, de resultatenrekening en de toelichting en wordt opgemaakt volgens de voorschriften van de wet.

Artikel 111 Jaarverslag

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid,

Artikel 12/ Winst

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van een uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wetgeving of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Slotbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaart de comparant in algemene vergadering samen te komen, onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

De eerste vergadering wordt gepland op 15 April 2013. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december 2014.

Deze onderhandse akte werd opgemaakt op 4 April 2013, en zal worden neergelegd op de Griffie van Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Johan Van Handenhove Tom Van Handenhove

Actieve vennoot Stille vennoot

r . 4

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A-FREELANCER

Adresse
WELLEKENSSTRAAT 78 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande