A+ SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A+ SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.009.915

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.09.2012 12586-0543-014
08/05/2012
ÿþOndernemingsnr : 0828.009.915

Benaming (voluit) : A+ SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Okegembaan 50

9400 NINOVE

onderwerp akte :Statutenwijziging

?i Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris bij de,i I! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op dertien april tweeduizend en twaalf, neergelegd ter publicatie, v66r registratie,;; dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;; i aansprakelijkheid "A+SERVICES", met zetel te 9400 Ninove, Okegembaan 50, ingeschreven in het; i rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0828.009.915 en onderworpen;; aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 828.009.915, en opgericht ingevolge;, akte verleden voor notaris Frederic Convent , destijds geassocieerd notaris te Ninove  Meerbeke, op; 22 juli 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna, onder;, ;, nummer 10304149, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten;, werden genomen:

i 1) de vergadering beslist met terugwerkende kracht vanaf 30 november 2011 een einde te stellen aanii i, het mandaat van statutair zaakvoerder van de heer D'HAESE Kenny Renaat Jacqueline, geboren te;

Aalst, op 24 december 1977, nationaal nummer 771224 241-61, ongehuwd, wonende te 9470:.

Denderleeuw, A. De Cockstraat 33.

Om de statuten in overeenstemming te brengen wordt artikel 12 van de statuten in zijn geheel;;

ii geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 12.- Benoeming -- Ontslag. si De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

',i De heer Bert Turf wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld. De duurtijd vang het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen! worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen,;: wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een;; statutenwijziging." De vergadering beslist gezien de aanwezigheid van de heer Bert Turf als overblijvend statutair zaakvoerder, geen nieuwe zaakvoerder te benoemen,

2) De vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen aan de recente, vennootschapswetgeving inzake vereffening van de vennootschap.

r Derhalve wordt de gehele titel H van de statuten, omvattende artikelen 28, 29 en 30 geheel geschrapt,; ." en vervangen door de volgende tekst:

"H.- ONTBINDING -- VEREFFENING.

Artikel 28.- Vervroegde ontbinding

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vc behc aan Bek Staal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111igliligq11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29.- Ontbinding -- Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 30.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

3) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

En, aangezien de agenda aldus afgehandeld is, wordt de zitting geheven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering D. Bracke, geassocieerd notaris.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A+ SERVICES

Adresse
OKEGEMBAAN 50 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : Okegem
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande