A TRUST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A TRUST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.621.024

Publication

27/01/2014
ÿþti

De

B Si;

11111111!!IMMI111111

1 ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

airM

v

m 10 JAN. 2014

RECHTBANK iC VfiN

' ` KOCtpHAIüDEL TE G,- ,T

MONITE

20

Etelscp

RB

1- 2 7tïr" r

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0536.621.024

Benaming (voluit) : A Trust

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlaanderenstraat 120 Bus 201

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op ;,

?l 17/12/2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte;;

aansprakelijkheid A Trust" volgende beslissingen heeft genomen :

De vergadering beslist het doel aan te passen en uit te breiden zodat de vennootschap vanaf heden de activiteiten

;= als doel zal hebben, als volgt:

"I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet

, van tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van

_; financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig ; maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van

s; verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren. ,, 3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op juridisch, financieel en fiscaal vlak en op vlak van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ;; ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met uitzondering van alle activiteiten van vastgoedbenliddeling.

r; li. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met _¬ betrekking tot onroerende goederen zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren van onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan .; depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

;: kapitalisatieondernemingen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank,

;; spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of ;= onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als ; ;; onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders"

ll Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgemaakt omtrent de verantwoording van de aanpassing en uitbreiding van het doel.

i De staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, is gehecht aan dit verslag. ;3 De vergadering beslist artikel 3 van de statuten aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissing tot wijziging en aanpassing van het doel.

De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

;; De vergadering beslist tot ontslag als zaakvoerder der vennootschap, met ingang van heden, van Mevrouw

,; Callebaut, Noor Mia Hilarius, wonende te Gent, Vlaanderenstraat 120 bus 201.

Bij de eerstvolgende jaarvergadering zal beslist worden over kwijting over haar mandaat over het laatste boekjaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL;;

r; Tegeliik hierrnede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- verslag van de zaakvoerder Pierre Moulin

coordinatie der statuten Notaris

Op de laatste blz. van Luik 13. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---------------

NEERGELEGD

1 1 .JUII 2013

RECU BANK VAN KOOPHANNE?E TE GENT

Ondernemingsnr : Q G3 C, G 9-, \ 0,, 4

Benaming (voluit) : A Trust

;;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlaanderenstraat 120 Bus 209 9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op vier

juli tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Naam : A Trust

Zetel : 9000 Gent, Vlaanderenstraat 120 Bus 201

Duur : Onbepaald.

Vennoten

1. De Heer Verlinde, Axel Raphaël Ghislain Paul, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 120 bus 201.

2. Mevrouw Cattebaut, Noor Mia Hilarius wonende te 1640 Sint Genesius-Rode, Eikenbosstraat 25.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de Heer Verlinde Axel, ten belope van negenennegentig (99) aandelen

- c[oor Mevrouw Callebaut Noor, ten belope van één (1) aandeel,

totaal: honderd (100) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort zijn ten! belope van één/derde.

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door :I honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag: zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00). Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld.

Boekjaar : van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

Reserves -- winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de; wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een reohtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering; van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van; ;; openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Werden benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: a) Statutair zaakvoerder: De Heer Verlinde, Axel; Raphaël Ghislain Paul, [Rijksregister nummer: 85.08.30-157.08], wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 120 bus 201; b) niet statutair zaakvoerder: Mevrouw Callebaut, Noor Mia Hilarius, [Rijksregister nummer. 86.11.26-196.34], wonende te; 1640 Sint-Genesius-Rode, Eikenbosstraat 25; die beiden verklaard hebben deze opdracht te aanvaarden

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,' behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen; aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk; gegeven te worden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid. Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft, dat strijdig is met het belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de; verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening vande vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het optreden als tussenpersoon in de handel van eender welke producten en goederen;

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het woord, te

beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede aile verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen;

het optreden als syndicus (beheerder) voor zover één van de zaakvoerders aan de door de wet vereiste voorwaarden beantwoordt;

de aankoop, de verkoop, de ruiling, het in huur of in erfpacht nemen, de huur, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, van alle onroerende goederen van welke aard ook, onder meer bejaardentehuizen, landbouwgronden, bosgronden enz.

onroerende leasing;

alle activiteiten met betrekking tot verzekeringsbemiddeMg;

het verstrekken van diensten aan personen en bedrijven inzake vervoer, zowel personen- als goederenvervoer en dit met gebruik van eigen, gehuurde of geleende voer-, vaar- en vliegtuigen;

het organiseren van evenementen zowel privé als bedrijfsactiviteiten en beurzen

de activiteiten als aannemer voor algemene bouwwerkzaamheden en aanverwante;

het uitvoeren van studies inzake immobiliën en verkopen van deze studies.

het oprichten van, het deelnemen in en het voeren van het bestuur over vennootschappen en andere ondememingsvorrnen, alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, één en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder en vereffenaar, het ter beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als gevolmachtigde voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden,

het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake fiscaliteit, boekhouding, bedrijfsorganisatie, -beleid en -beheer, managementtechnieken, verkoop, marketing, het verstrekken van juridisch en financieel advies en het uitvoeren van marktstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; het uitvoeren van interne audit's;

het beheer van haar eigen middelen en het beleggen van deze middelen in financiële waarden, door het verwerven door inschrijving, aankoop en verkoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vomi ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, al dan niet ter beurs genoteerd;

het optreden als bemiddelaar bij onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige of gedeeltelijke aan- of verkoop van aandelen, in de meest ruime zin, deelnemen aan uitgifteactiviteiten van aandelen en waarden met vaste of variabele rente;

het verlenen van waarborgen ten voordele van derde vennootschappen, waarin zij een belang heeft; aile financiële operaties, onder andere: het toekennen van leningen aan particuliere vennootschappen met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de banken en aan andere financiële tussenpersonen; het uitoefenen van handelsactiviteiten met name in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur en aanverwante contracten, productie en assemblage, alsmede de huur en verhuring van diensten en het uitvoeren van onderhoudscontracten;

het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen uitvoeren, behalve deze voorbehouden aan depositobanken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag op gelijke welke wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

Jaarvergadering ; de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de

agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of 'verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt

aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014 .

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die

door hen zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid te laten

bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET 

SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 11.1

Dc oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer" Frank'Haenebalcke Accountant-Belastingconsulent: kantoor houdende Bisschop Pieter Damantlaan 33 te 9060 Lochristi, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

Tegeliik hiermede neergelegd: VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

- expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/02/2015
ÿþa

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

ia

Ondernemingsnr : 0536.621.024 Benaming

(voluit) : A Trust (verkort) :

NEERGELEGD

2 7 -01- 2015

RECHTB

irppPHAND GENT

_....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Berperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Vlaanderenstraat 120/201 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te wijzigen van Vlaanderenstraat 120 bus 201 te 9000 Gent naar Helstwegel 11 te 9070 Heusden met ingang vanaf 01 januari 2015,

Axel Verlinde

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
A TRUST

Adresse
VLAANDERENSTRAAT 120, BUS 201 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande