A. DE BOUVER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A. DE BOUVER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.902.005

Publication

04/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-09-2014

Griffie

*14307783*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560902005

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

A. De Bouver

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele, in vervanging van zijn ambtgenoot notaris Annelies De Bouver te Sint-Lievens-Houtem, wettelijk belet, op 1 september 2014, blijkt dat is verschenen, mevrouw DE BOUVER Annelies Raphaella René, geboren te Gent op 15 november 1982, wonende te 9230 Wetteren, Westremstraat 34, teneinde op te richten een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming  A. De Bouver en met zetel te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Marktplein 90. Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd volledig geplaatst en volledig volstort; het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het volgestort gedeelte van de inbreng, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE94 1030 3550 6314 geopend bij de naamloze vennootschap Crelan op naam van de vennootschap in oprichting. Een ontwerp van onderhavige akte werd voorgelegd aan de Kamer van Notarissen van de Provincie Oost-Vlaanderen. De voorzitter van deze Kamer heeft bij brief van 21 augustus 2014 meegedeeld dat de Kamer, overeenkomstig artikel 27 § 2 van het Reglement voor de vennootschappen van notarissen, goedgekeurd door de algemene vergadering van de Nationale Kamer van notarissen op 12 juni 2014, haar goedkeuring heeft verleend over de naam, het doel, het aandeelhouderschap en het zaakvoerderschap van de vennootschap.

Doel

De vennootschap heeft tot doel : het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de organisatie van het notariskantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die tevens de enige vennoot is. Deze is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien de zaakvoerder geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen, zowel in geval van ontslag of afzetting als notaris, als in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing, kan de vennootschap geen activiteiten meer uitoefenen

Onderwerp akte :

Marktplein 90

9520 Sint-Lievens-Houtem

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

die verband houden met het notarisambt, en dient de zaakvoerder zich te beperken tot het beheer

van het vermogen van de vennootschap.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als

verweerder :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Door haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden;

2. Door haar volmachtdrager(s);

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de enige vennootoprichter, notaris Annelies De Bouver, voornoemd, die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand december om 19 uur 30 in de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Rechten van de enige vennoot.

De enige vennoot oefent de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één juli van elk jaar tot en met 30 juni van ieder daarop volgend jaar. Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op 30 juni 2016.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 augustus 2014. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

2. Ondergetekende notaris heeft de comparant gewezen op de wettelijke verplichtingen voor elke verkrijging door de vennootschap binnen de twee jaar na de oprichting van een goed dat toebehoort aan de oprichter(s), vennoot of zaakvoerder en waarvan de vergoeding ten minste één/tiende (1/10) van het geplaatste kapitaal bedraagt.

3.Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4.Genoemde vennootschap  A. de Bouver , met als vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Annelies De Bouver, voornoemd, wordt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit haar oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, als zaakvoerder benoemd in de professionele notarisvennootschap met naam  Notaris Annelies De Bouver en zetel te Sint-Lievens-Houtem, Marktplein 90.

5.Bijzondere volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan Mevrouw Anne-Marie Vanderstraeten, wonende te Wetteren, Hoeksken 11 en Juffrouw De Bouver Ann-Sofie, wonende te Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 69, met de mogelijkheid elk afzonderlijk te handelen en elk met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe alle pleegvormen en documenten te ondertekenen. WAARVAN PROCES-VERBAAL

Voor eensluidende uitgifte voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Get. Annelies Turtelboom, notaris.

Hiermee neergelegd, een uitgifte van de akte.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0303-010

Coordonnées
A. DE BOUVER

Adresse
MARKTPLEIN 90 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande