A.B.Z. HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : A.B.Z. HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.245.341

Publication

09/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 8 JAN, 2011

Griffie

Illielp(11,1I1111111!

Vo beha aan Betç Staat

A

Ondernemingsnr o $ 33 oty 5141

Benaming

,voluit, . A.B.Z. Holding

Rechtsvorm " gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Buke 78, 9620 Zottegem

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 16 december 2010, geregistreerd te Gent op 29 december 2010: "Zijn bijeengekomen:

1.De heer Jozef De Geyter, wonende te 9620 Zottegem, Buke 61;

2.Mevrouw Carine Uytterhaegen, wonende te 9620 Zottegem, Buke 61;

3.Mevrouw Nathalie De Geyter, wonende te 8920 Langemark, Boezingestraat 13;

4.De heer Romain De Geyter, wonende te 9620 Zottegem, Buke 61.

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken van de commanditaire vennootschap die zij oprichten onder de naam "A.B.Z. Holding", onder de volgende bedingen.

1. GECOMMANDITEERDE VENNOOT

De heer Jozef De Geyter, comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen als hierna gezegd.

2. MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

-het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het verlenen van bijstand. De vennootschap kan daarbij participaties houden in andere vennootschappen en de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen ;

-het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen ;

-het beheer, de ontwikkeling en coördinatie van onroerend goed projecten. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren, kopen en verkopen. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm en voor gelijk welke duur.

-De vennootschap mag tot waarborg van welkdanige verbintenissen van derden, van haar bestuurders en van haar aandeelhouders borgstellingen verstrekken

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, algemeen bestuur en vereffening.

Oo de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om op het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen.

3. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9620 Zottegem, Buke 78. De gecommanditeerde vennoot of zo er meer zijn, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

4. DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

5. KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 2.200.000 EUR en is verdeeld over 800 deelbewijzen, met een nominale waarde van twee duizend zeven honderd vijftig Euro (2.750,00).

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

1.Door de heer Jozef De Geyter houder van 410 aandelen;

2.Mevrouw Carine Uytterhaegen, houdster van 386 aandelen;

3.Mevrouw Nathalie De Geyter, houdster van 2 aandelen

4.De heer Romain De Geyter, houder van 2 aandelen.

6. BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

7. OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Buiten het eenparig akkoord van aire vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of

legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

8. OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon ais bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

9. MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP De machten van de commanditaire vennoten bestaan in:

-de controle op de vennootschap;

-het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s);

-het vaststellen van de bezoldiging van de zaakvoerder(s);

-hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering.

10. BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van oprichting tot en met 31 december 2011.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 2 juni van ieder jaar, om 10 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 2 juni in het jaar tweeduizend en twaalf.

11. STEMRECHT

Elk deelbewijs heeft recht op één stem.

12. WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist.

13. BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer Jozef De Geyter, comparant onder punt 1, die aanvaardt. Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

14. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Overeenkomstig artikel 60 W. Venn., neemt de vennootschap, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen die de oprichters namens de vennootschap in oprichting hebben aangegaan sinds 1 december 2010.

15. VOLMACHT

Worden aangeduid als gevolmachtigden om aile formaliteiten inzake inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel:

-De heer Pierre Van Heuverswyn

-Mevrouw Sofie Matthys,

-Of enige andere medewerker van Mazars Tax Consultants, burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue

5, b1001.

Opgemaakt te Zottegem, op 16 december 2010

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Opgemaakt in vijf originelen, waarvan elke partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Het vijfde exemplaar is bestemd voor de registratie.





Jozef De Geyter

Zaakvoerder

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- de geregistreerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

"

Coordonnées
A.B.Z. HOLDING

Adresse
BUKE 78 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande