A.K.TRADING

Société en commandite simple


Dénomination : A.K.TRADING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.761.234

Publication

13/04/2015
ÿþ ...A 1 T

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

d Gent

Afdeling Oudenaarde

3 1 MAART ?015

YI









1 53166

~

Ondernemingsnr :0 Ç 2 ~. , ri- (2A. .134.

Benaming

(voluit) : A.K.TRADING

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : TWAALFBUNDERSTRAAT, 117A 9660 BRAKEL

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte de dato zesentwintig maart twee duizend en vijftien, geregistreerd te Oudenaarde op 26 maart twee duizend en vijftien, vijf bladen, geen verzending, boek 6/88, blad 94, vak 22, ontvangen vijfig euro, getekend voor de e.a. inspecteur, de adviseur MOERMAN., blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de heer Rehman AKBAR als gecommanditeerde of beherende vennoot en de heer Lakhwinder SINGH als commanditaire of stille vennoot

ARTIKEL 1 : Vorm - maatschappelijk doel

De vennootschap neemt de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De maatschappelijke benaming luidt: "A.K, TRADING ".

De heer Rehman AKBAR vermeldt onder sub 1) is gecommanditeerde vennoot. Hij is solidair en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap.

De heer Lakhwinder SINGH vermeld onder sub 2) is louter commanditaire vennoot of stille vennoot en is slechts verantwoordelijk ten belope van zijn inbreng.

ARTIKEL 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9660 Brakel, Twaalfbunderstraat, 117 a.

Hij kan overgebracht worden naar eender welke plaats in België, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden :

I. Algemene en specifieke activiteiten

Het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitbating van

was- en reinigingsinstallaties voor alle soorten voertuigen evenals het ter beschikking stellen van gelijkaardige

installaties

Meer in het bijzonder

1-. De uitbating van een car-was'rr voor binnen -en'buitenreiniging van voertuigen :

2. De uitbating van een zelfbediening car-wash voor binnen -en buitenreiniging.

3. Het behandelen van voertuigen tegen corrosie en anderen mogelijke voertuigen aandoeningen en het verfraaien van voertuigen.

4. De handel, invoer en uitvoer in alle reinigingsproducten aangaande voertuigen, materiaal, installaties, gebouwen, en voor algemeen onderhoud.

Op de laatste blz van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

ua rlFanonnernn rrl inean

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. De handel, invoer en uitvoer in nieuwe en tweedehands voertuigen evenals alle onderdelen, wisselstukken, banden en decoratieve elementen voor voertuigen.

6. De uitbating van brandstoffenstations met de daarbij horende shops, zoals boekhandel, papierhandel, dranken, tabakswaren, voeding, telefoon-en internetshops enz,

7. De uitbating van een bandencentrale, zowel nieuwe als tweedehands banden.

8, De uitbating van voertuigen herstellingsplaatsen zowel technische, mechanische als koetswerk

9.De handel, invoer en uitvoer van alle schoonheidsproducten en juwelen en ornamenten.

10.De handel, invoer en uitvoer van alle soorten kledij, schoen-, textiel-en lederwaren,

11 De renovatie, restauratie en het onderhoud van gebouwen in het algemeen.

12. De handel in alle inheemse en uitheemse levensmiddelen.

13. De uitbating van inheemse en uitheemse eetgelegenheden met eventuele bediening van de goederen aan huis zoals sandwioh-bar, pilla house, pizzeria, kebab, frituur, enz

14. Het verlenen van adviezen, leiding en bijstand aan ondernemingen, particulieren en overheidsinstanties betreffende organisatie, planning, informatie, coördinatie, toezicht en ontwikkeling van bovenvermelde werkzaamheden in de meest uitgebreide zin;

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de aankoop, verkoop, verbouwing, restauratie en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen te doen van onroerende aard in de meest uitgebreide zin van het woord, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van het roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud en de verhuring ervan;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten waaronder ook zich borg stellen;

III. Bijzondere bepalingen

Zij mag belangen nemen dcor middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere" wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, als tussenpersoon, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Zij mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag deze verrichtingen uitoefenen zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van haar leden of van derden, inzonderheid in haar hoedanigheid van bemiddelaar.

Zij mag alle mandaten opnemen van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar in andere ondernemingen en vennootschappen.

Zij mag eveneens alle financiële, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere manier in iedere vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid.

ln het algemeen mag zij alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.

ARTIKEL 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van vandaag. Zij wordt niet ontbonden door het faillissement of het onvermogen van de commanditaire of van de gecommanditeerde vennoten.

ARTIKEL 5: Maatschappelijk kapitaal - inbrengen - deelbewijzen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 Euro. Het wordt vertegenwoordigd door 200 deelbewijzen die elk 1/200 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 8: Overdracht van deelbewijzen

Geen enkele vennoot kan zijn deelbewijzen overdragen, noch zich verenigen met een andere persoon met betrekking tot zijn deelbewijzen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ten minste drie/vierde van de vennoten.

ARTIKEL 10: Zaakvoering - bevoegdheden

De heer Rehman AKBAR vermeldt onder sub 1) is de zaakvoerder van de vennootschap.

Ter dien einde beschikken hij over de bevoegdheid om daden van beheer en beschikking te stellen in de meest ruime zin, om alle daden te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerders kunnen, onder hun eigen verantwoordelijkheid, één of meerdere mandatarissen aanstellen, waarvan zij de bevoegdheid preciseren. Deze mandaten kunnen op elk ogenblik door hun herroepen worden.

Zij kunnen het dagelijks beheer van de maatschappelijke belangen toevertrouwen aan eender welke persoon naar zijn keuze.

De commanditaire vennoot mag, zelfs krachtens een volmacht, geen enkele daad van beheer stellen, De raadgevingen en berichten, de controle en toezichtopdrachten verbinden de commanditaire vennoten niet.

ARTIKEL 11: Handtekening

De maatschappelijke handtekening behoort toe aan de zaakvoerders, en evenwel aan de directeurs volmachthouders aan wie zij gedelegeerd wordt door een zaakvoerder, binnen de grenzen vastgesteld door deze laatste, overeenkomstig artikel 10 hierboven.

ARTIKEL 14: Algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit de gecommanditeerde of beherende en de commanditaire of stille vennoten.

De gewone algemene vergadering komt bijeen de laatste vrijdag van de maand februari om 19 uur.

Deze algemene vergadering keurt de balans en de jaarrekening goed en geeft ontlasting aan de zaakvoerders ongeacht het aantal aanwezige aandeelhouders.

Daarenboven moet de zaakvoering buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens wanneer de belangen van de vennootschap dit vereisen.

De oproeping voor de algemene vergaderingen bevat de dagorde, de plaats, de dag en het uur, waar zij gehouden wordt. Zij worden gedaan door de zaakvoering, tien dagen voor de algemene vergadering, bij middel van een aangetekende brief, of bij gewone brief indien de vennoten hiermee akkoord gaan.

ARTIKEL 16: Aantal stemmen

Elk maatschappelijk deelbewijs geeft recht op één stem.

ARTIKEL 18: Wijziging van de statuten

De algemene vergaderingen die tot doel hebben :

- statutaire wijzigingen;

- vervroegde ontbinding van de vennootschap;

- wijziging van rechten van de gecommanditeerde of beherende en de commanditaire of stilte vennoten;

- wijziging van de inbreng;

- beraadslagen bij meerderheid van drie/vierden der stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beho,d

, en aan

ARTIKEL 19: Maatschappelijk boekjaar - verdeling

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 september van elk jaar en sluit af op 31 Augustus van het volgend jaar.

' Het positief saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten, noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale provisie, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld onder alle vennoten, ten belope van hun deel in het maatschappelijk vermogen.

De algemene vergadering, die beraadslaagt met een drie/vierde meerderheid kan echter beslissen

1)dat het geheel of een gedeelte van de winst aan een reserve- of voorzieningsfonds wordt besteed, of overgedragen wordt naar het volgend boekjaar.

2)over alle andere aanwending

De niet-overgedragen verliezen, indien deze zouden voorkomen, worden verdeeld over de vennoten, in de mate van hun inbreng, zonder dat de commanditaire vennoten evenwel voor een hoger bedrag dan hun inbreng kunnen gehouden zijn.

OVERGANGSMAATREGELEN

Het eerste boekjaar, dat heden aanvangt, zal afgesloten worden op 31 Augustus 2016 (31.08.2016).

De gewone algemene vergadering komt voor het eerst bijeen in het jaar 2017.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tot nadere beslissing van de algemene vergadering.

Voor zover de statuten van de vennootschap.

Te gelijkertijd neergelegde statuen

Rehman AKBAR

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

Coordonnées
A.K.TRADING

Adresse
TWAALFBUNDERSTRAAT 117A 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande