A.L.S. PACKAGING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.L.S. PACKAGING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.483.856

Publication

27/05/2013
ÿþfi\ Mod Word 11,1

rû1!ZÉBU, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11j11 11101

11111111111j1.1!1,7939

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 MEI 2013

DEND eioNDE

Ondernemingsnr : S " S S6

Benaming

(voluit) : A.L.S. Packaging

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spieveldstraat 8b te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde, de 6 mei 2013, dragende de melding "Geregistreerd 6 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 13 mei 2013. Reg.5 boek 125 blad 76 vak 1.Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend E.A.Inspecteur M.K1NDERMANS", blijkt dat:

1.De heer DIERINCK Peter, Geert, Augusta, Luc, Christiane, zelfstandige, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13, (rijksregistemummer 59.02.26 459-14), gehuwd met Mevrouw Troch Brenda, hiemagenoemd, onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Van Damme te Lochristi op één augustus negentienhonderd vijfentachtig, gewijzigd met behoud van het stelsel bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op tweeëntwintig november tweeduizend en twaalf;

2.Mevrouw TROCH Brenda, Jacques, Marie, zelfstandige, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13 (rijksregistemummer 630406 304 91), gehuwd met de heer Dierinck Peter, voornoemd,

3.De Heer DIERINCK Bernard, Irène, Luc, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13, (rijksregistemummer 89.04.26-287.54), ongehuwd, alhier niet aanwezig doch vertegenwoordigd door de heer Dierinck Peter, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato twee mei tweeduizend dertien, waarvan een origineel aan deze wordt gehecht.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "A.L.S. Packaging". Deze naam zal in de beide lands-talen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Spieveldstraat 8b.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het inpakken en de opslag van onderdelen voor machines; bij uitbreiding de verpakking en het opslaan van alle mogelijke roerende goederen.

- De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage,

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

Zij mag in het kader van haar activiteit, zowel in België ais in het buitenland, alle roerende en onroerende, financiële, industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag zich borgstellen voor andere natuurlijke en rechtspersonen.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de bij de relevante bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde voorwaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (186ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Zijn alhier tussengekomen:

-De heer Dierinck Peter, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volledig volstort en waarvoor hem tweeënnegentig aandelen (92) zonder nominale waarde worden toegekend.

-Mevrouw Troch Brenda, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volledig volstorten waarvoor hem tweeënnegentig aandelen (92) zonder nominale waarde worden toegekend.

-De heer Dierinck Bernard, voornoemd, die, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volledig volstort en waarvoor hem twee aandelen (2) zonder nominale waarde worden toegekend.

Voornoemde echtgenoten Dierinck  Troch verklaren hierbij uitdrukkelijk dat zij elk afzonderlijk de lidmaatschapsrechten van de aandelen waarop zij elk hebben ingeschreven, zullen uitoefenen overeenkomstig artikel 1401,5' van het Burgerlijk Wetboek terwijl de vermogenswaarde van de aandelen deel blijft uitmaken van het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen de echtgenoten Dierinck  Troch.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank met kantoor te Lochristi, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op twee mei laatstleden dat aan de akte gehecht zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, dit alles onder voorbehoud van wat hierna wordt bepaald.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, is het gezamenlijk optreden en het éénpang akkoord van alle zaakvoerders vereist voor volgende handelingen: investeringen die een waarde van vijftigduizend Euro [¬ 50.000] te boven gaan, voor het aankopen, verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen; het aankopen en verkopen van deelnemingen in andere ondernemingen; het aangaan van alle vormen van leningen en kredieten, inpandgevingen, borgstellingen, hypothekeringen, volmachten tot hypothekeren.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doet vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de wettelijke criteria, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste dinsdag van de maand mei om veertien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

a

Y Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem,

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan stemt de vruchtgebruiker in alle algemene vergaderingen. Hij die het stemrecht heeft, kan de vergadering doen samenkomen,

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen, hebben zij beide recht op informatie en krijgen zij bijgevolg de verslagen toegezonden zoals wettelijk bepaaldindien één of meer effecten in pand zijn gegeven, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij de in artikel éénentwintig bepaalde bijzondere meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1, Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen,

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand mei in het jaar tweeduizend vijftien,

Benoeming van de zaakvoerders.

Onmiddellijk na de oprichting benoemen de oprichters tot zaakvoerders voor onbepaalde duur.

° De heer Dierinck Peter, voornoemd, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13.

Mevrouw Troch Brenda, voornoemd, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13.

die hun mandaat uitdrukkelijk aanvaarden.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerders verklaren aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: de heer Dierinck Peter, voornoemd.

Bijzondere volmacht.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, kantoorhoudende te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562, of aan één van haar bedienden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-volmacht

-bankattest



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 18.06.2015 15189-0141-012

Coordonnées
A.L.S. PACKAGING

Adresse
SPIEVELDSTRAAT 8B 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande