ABIES ALBA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ABIES ALBA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.873.495

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 17.08.2014 14434-0225-015
24/05/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lem

NEERGELEGD

1 4 MJJ 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

fle

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

~

Ondernemingsar : 0474,873.495

Benaming (voluit) : M.G.-HOLDING

1: 1

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : Fusie door overneming van een 100% dochtervennootschap -

Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap - Statutenwijziging

het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op dertig april tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone; algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

FUSIE DOOR OVERNEMING

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke: voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap: "M.G: HOLDING" van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANGERBRUGGE PROJECTS", door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de' rechten als de verplichtingen.

De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is vastgesteld op basis van: een staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2012.

Vanaf 1 november 2012 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap,: boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie, geschiedt: zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap zal niet worden gewijzigd aangezien de activiteiten die zijn opgenomen in het doel van de overgenomen vennootschap, doch niet voorzien zijn in het doel van de: overnemende vennootschap, niet zullen uitgeoefend worden door de overnemende vennootschap.

Algemene beschrijving van de overdracht

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op de staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2012.

Overgang onroerend goed

Het overnemen van het gehele vermogen van de vennootschap "LANGERBRUGGE PROJECTS" door de vennootschap "M.G. HOLDING" houdt in dat onroerend goed van de overgenomen vennootschap "LANGERBRUGGE PROJECTS" naar de overnemende vennootschap "M.G.-HOLDING" wordt overgedragen: Voorwaarden en [asten van de overdracht

Deze fusie wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en vaarwaarden:

I. VOORWAARDEN

1° De activa en passiva elementen, gaan over zoals zij bestonden op datum van 31 oktober 2012.

2° De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en? bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van de huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik: betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen: toebehoren. De aandeelhouders erkennen hiervan voldoende op de hoogte te zijn.

3" De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de; overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

r..... .. ~......~_..~_. ~~.....-:.~~~. ............ ." __~_. ~~...-...~ .........~«««.rom.,--......:....._..:_-. ~«-..~.....~~«~_i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

).

. mod 11,1

A

yVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

a) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

b) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvceren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

Il. LASTEN

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende venncotschap, die tevens aanvaardt dat al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en betalen.

KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS EN BESTUURDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP De algemene vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap "LANGERBRUGGE PROJECTS", dat de goedkeuring van de jaarrekening (die opgesteld wordt na de fusie) door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat dat zij uitoefenden van 1 januari 2012 tot op heden.

BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER NAAR AANDELEN OP NAAM

De vergadering bevestigt, voor zoveel als nodig, dat alle 4.225 aandelen aan toonder van de vennootschap werden omgezet in aandelen op naam ingevolge verzoek van de aandeelhouders gericht aan de raad van bestuur, genotuleerd op 21 december 2011, "geregistreerd te Gent 7 op 26 december 2011, boek 6175, blad 27, vak 15, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), getekend Anja Willems, Ea, Inspecteur ai.".

WIJZIGING OPROEPINGSFORMALITEITEN ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de oproeping van de algemene vergadering te actualiseren en te herformuleren, zoals hierna weergegeven in het negende besluit.

MOGELIJKHEID TOT INVOERING VAN HET ELEKTRONISCH REGISTER VAN AANDELEN

De vergadering beslist dat de raad van bestuur bevoegd is om, vanaf heden, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, om het bestaande aandelenregister te vervangen door een register in elektronische vorm. AANPASSING VEREFFENINGSPROCEDU RE

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren, zoals hierna weergegeven in het negende besluit. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de statuten aan te passen ais volgt:

- artikel 10: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 10 - Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs als ze volledig volgestort zijn.

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden,

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd,

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven."

- artikel 31: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 31  OPROEPING - VORM

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering:

- artikelen 39, 40 en 41: de tekst van deze artikelen integraal te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel 39: Vereniging van alle aandelen in één hand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

e, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Artikel 40: Oorzaken van ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld,

Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimumbedrag gesteld in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,

Artikel 41: Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 42: Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering,

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 43: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden,"

- artikel 42: dit artikel wordt hernummerd in artikel 44.

MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORLMALITE1TEN

De vergadering besluit volmacht te verlenen aan voornoemde heer Vanovenberghe Johan, teneinde aile wettelijke administratieve formaliteiten te verrichten betreffende de wijziging van de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de B.T.W.-administratie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen een onderhandse volmacht;

- De gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2013
ÿþ Mo4 Wor411.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~--



111111. 11111jIlklpell 111

NEER

21 jAn. 2013

RE( ; is % : ~ ti \ AN

I<O04'.,._(~ ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0474.873.495

Benaming

(voluit) : M.G.-HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel dd. 15 januari 2013 m.b.t, een volgens artikel 676 van het Wetboek der Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting waarbij LANGERBRUGGE PROJECTS, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Adelaarsstraat 24, RPR Gent 00434.914.940, wordt overgenomen door M.G.-HOLDING, een naamloze vennootschap, gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Adelaarsstraat 24, RPR Gent 0474.873.495.

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W. Venn.) zijn de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LANGERBRUGGE PROJECTS en de bestuurders van de naamloze vennootschap M.G.-HOLDING op 15 januari 2013 samengekomen met het oog op het gezamelijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende :

" LANGERBRUGGE PROJECTS

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel te 9051 Sint-penijs-Westrem, Adelaarsstraat 24.

Rechtspersonenregister te Gent.

Belasting over de Toegevoegde Waarde : BE 0434.914.940,

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt voor notaris Steven

Fieuws te Brugge op 6 juli 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli 2010

onder nummer 0107518.

(overgenomen vennootschap)

Namens haar tekenen haar zaakvoerders :

-MG Consulting BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Ignace De Paepe

-Ignace De Paepe

" M,G.-HOLDING

Naamloze Vennootschap

Maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Adelaarsstraat 24.

Rechtspersonenregister te Gent.

Belasting over de Toegevoegde Waarde : BE 0474.873.495

Opgericht ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Annick Dehaene te Sint-Amandsberg op 14

met 2001, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 juni daarna, onder nummer 20010606.

Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering de

dato 4 juli 2006, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door geassocieerd notaris Luc Dehaene te Sint-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Amandsberg, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna, onder nummer

06117203.

(overnemende vennootschap)

Namens haar tekenen haar bestuurders :

-Ignace De Paepe (gedelegeerd bestuurder)

-Kanma BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Karel Gieten

VOORAFGAANDELIJKE TOELICHTING

De overnemende vennootschap is houder van aile aandelen van de over te nemen vennootschap.

De zaakvoerders en bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna : fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v. van het W. Venn. Ingevolge deze procedure verbinden de zaakvoerders en bestuurders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

BEDRIJFSECONOMISCHE MOTIVERING

In het kader van de beoogde successieplanning in hoofde van de hoofdaandeelhouder van de groep waartoe MG Holding en Langerbrugge Projects behoren, werd een aantal jaren terug beslist om de activiteiten en het vermogen van de groep onder te brengen in twee overkoepelende holdings, zodat de twee kinderen van de hoofdaandeelhouder elk een zo gelijkwaardig mogelijk aandeel zouden verwerven ingevolge successie. De bedoeling om een gelijkwaardig deel te verwerven ingevolge successie gaat evenwel niet enkel over de waarde zelf, maar ook over de verdeling roerend-onroerend vermogen. Het onroerend goed waarvan Langerbrugge Projects eigenaar is, betreft kantoren hetgeen aansluit bij de activiteiten onder de tak van MG Invest. De andere tak MG Real Estate beoogt dan weer residentieel en retail vastgoed.

MG Holding, de oorspronkelijke holding van de groep, werd in deze herstructurering een subholding met dochtervennootschappen die onroerende goederen bezitten bestemd voor verkoop, met uitzondering van haar 100%- deelneming in Langerbrugge Projects. Langerbrugge Projects is eigenaar van een vastgoedproject dat gedeeltelijk zal worden aangehouden.

Vermits MG Holding geen bestaansreden meer heeft als holding en Langerbrugge Projects een 100% dochteronderneming is van MG Holding, is het bestuur van beide vennootschappen de mening toegedaan dat een fusie door overneming van alle aandelen in één hand een logische stap is in de verdere administratieve vereenvoudiging van de groep en bovendien de transparantie van de groepsstructuur ten goede komt. Langerbrugge Projects heeft voor haar vooropgestelde investeringen bijkomende financiële middelen nodig waarover zij zelf niet beschikt. Door een fusie worden onderlinge financieringen vermeden en kunnen de beschikbare fondsen rechtstreeks worden aangewend. Bovendien heeft de bank die instaat voor de financiering gesteld dat een fusie noodzakelijk is voor het bekomen van de toegestane financiering en voor de gewenste bijkomende financiering voor de ontwikkeling van de site Langerbrugge.

IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LANGERBRUGGE PROJECTS (overgenomen vennootschap)

Maatschappelijke zetel : 9051 Sint-Denijs-Westrem, Adelaarsstraat 24.

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1.Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotor of ermee verband houdende verrichtingen met name : de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, terbeschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

2,Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland,

3.De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertgenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

4.De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1, 2 en 3. 5.1-let optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

6.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

7.1-let verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commeroiële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

8.1-let verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

9.1-let verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

10.1-let bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

11.1-let beheren van bedrijfsruimtes en een onroerende patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

13.1-let verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés. 14.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde,

gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelngen verrichten in rechtstreeks f onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel vaninbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen  zowel Belgische als buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

2.De Naamloze Vennootschap M.G.-HOLDING (overnemende vennootschap)

Maatschappelijke zetel : 9051 Sint Denijs-Westrern, Adelaarsstraat 24,

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers

of bij deelneming, of als tussenpersoon of op commissie, hetzij op gelijjk welke andere wijze, in België als in het

buitenland

-het deelnemnen in alle Belgische en/of vreemde, bestaande en/of op te richten rechtspersonen en/of

ondernemingen en dit door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anderszins;

-het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van onroerende geoderen;

-het besturen en begeleiden van ondernemingen en rechtspersonen;

-het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard,ondermeerd op het vlak van administratie, management,

bedrijfsorganisatie,promotie en informatica;

-het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en

vennootschappen;

-het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

-alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van

onroerende goederen, onroerenderechten of handelsfondsen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

-het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen;

-het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden;

-de invoer, uitvoer, handel, aankoop, verkoop, behandeling, verwerking, vervoeren, laden, lossen, controle, wegen, bewaking, verpakken, stapelen, stouwen, opslaan van allerlei goederen dit in de ruimste zin, zoals diverse materialen, machines, voertuien, materieel, primaire en secundaire grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten, afval- en recuperatieproducten, schroot en dergelijke;

-de verhuring van voertuigen, materieel, machines, alsook het uivoeren van herstellingen en reparaties aan voertuigen, materieel en machines;

-fabricage van beton, cementagglomeraten en andere samenstellingen;

-het uitbaten van de onderneming voor winning en de werkzaamheden in verband met de bereiding en verwerking van gewoon, samengesteld en nijverheidszand, het uitbaten van de ondeneming voor uitbaggering zoals van rivierzand en grint, van slib en dergelijke, het uitbaten van de onderneming voor zee-, stroom-, rivier-, beek- en grachtwerken, voor droogleggen en pompen; het uitbaten van de onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, voorrioleringswerken, voor het aanleggen, herstellen en onderhouden van pleinen en velden zoals voor sprt, spelen, recreatie, evenals van parken en tuinen; het uitbaten van de ondenneming voor grondwerken, voor draineringswerken, voor boringen, peilingen en uitdiepingen voor funderingen, heiwerk, damplanken en voor versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; het uitbaten van de onderneming voor slopingswerken van allerlei gebouwen, constructies, installaties en kunstwerken; het baten van de onderneming voor het uitvoeren van thermische- en geluidsisolatiewerken; het baten van de onderneming voor het afbreken of verwijderen van asbest en/of materialen die asbest bevatten van gebouwen, constructies, apparatuur, installaties, schepen en dergelijke;

-het uitbaten van de onderneming voor goederen- en afvalbehandeling, voor recyclage van bouw- en containerafval, voor het aanleggen, aanpassen, herstellen, onderhouden, saneren en uitbaten van stortplaatsen of andere afvalverwijderingsinstallaties;

-het uitbaten van de onderneming voor het uitvoeren van milieusaneringswerken zoals onder andere verwijdering van afval en verontreinigde grond, grondreiniging.

Al het voorgaande met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelding, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig kunnen zijn tto de algehele of gedeeltelijk, rechtstreekse of onrechtstreekse verwezenlijking van haar doel.

In het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland, alle burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houd met haar doel of die van aard zijn het deel geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die van aard zijn het doel geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks te realiseren of te bevorderen of te vergemakkelijken.

BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de overnemende vennootschap per 1 november 2012. Beide vennootschappen hebben een staat opgesteld die werd afgesloten op 31 oktober 2012.

Vanaf 1 november 2012 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

VERKLARING PRO FISCO

De fusie zal gebeuren met toepassing van art. 211 W.I.B. 1992, art. 11 en 18 §3 W. BTW en art. 117 W. Reg.

Ir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERLEGGING

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de Algemene Vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen. Zij verklaren dat het bovenstaande fusievoorstel door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van zaakvoerders en bestuurders, zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

WAARVAN AKTE

Gent, 15 januari 2013.

Tegelijk hiermede neergelegd : ondertekend fusievoorstel

Ignace De Paepe

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0474.873.495

Benaming

(voluit) : MG-HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; herbenoeming bestuurders - herbenoeming gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de Notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders op 8 juni 2012:

Alle bestuurders worden herbenoemd voor een periode van zes jaar. Aldus worden herbenoemd tot der algemene vergadering welke zal plaatsvinden in Juni 2018:

- De heer Ignace De Paepe; 1:

- BVBA Kanma, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Karel Gieten.

Deze beslissing werd eenparig genomen.

Uittreksel uit het Verslag van de Raad van Bestuur van 8 juni 2012:

De Raad van Bestuur bevestigt de herbenoeming van de heer Ignace De Paepe als gedelegeerd bestuurder voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

Ignace De Paepe

Gedelegeerd bestuurder

d

i

TNEERGELEU

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Moa wad 11.1

1 1 DEC, 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

T

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 10.08.2012 12405-0302-016
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 27.07.2011 11356-0200-015
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 30.08.2010 10532-0577-015
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 19.08.2009 09601-0085-018
20/02/2009 : GE200253
08/08/2008 : GE200253
18/04/2008 : GE200253
03/08/2007 : GE200253
06/06/2007 : GE200253
21/08/2006 : GE200253
18/07/2006 : GE200253
07/10/2005 : GE200253
13/07/2004 : GE200253
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 24.07.2015 15356-0098-016
02/03/2004 : GE200253
22/07/2003 : GE200253
16/12/2002 : GE200253
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.07.2016 16344-0119-014

Coordonnées
ABIES ALBA

Adresse
ADELAARSSTRAAT 24 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande