ABIES GRANDIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ABIES GRANDIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.758.217

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 17.08.2014 14434-0253-010
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 31.07.2013 13392-0449-009
22/07/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VIB~NVIIIBIIIVI II

NEDIEGEI.D

~I

á ~ î 2w1

R3;L1:1 3A1;1

KOO~~.'.~D1~~~) :~T ~

~- --- ~ r.

OnderneuningsÿaüP .

Bernardi¢tg : THE TH[ : RE BREGE LOGOST C V

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraal 24

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onaletufere aEee :NV: oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg,

ondergetekend op 5 juli 2011, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

1. De naamloze vennootschap M.G. 1NVEST, met zetel te Gent-Sint-Denijs-Westrem, Adelaarsstraat, 24, met ondernemingsnummer 0894.100.765, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Luc

DEHAENE, op tien december tweeduizend en zeven, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien december tweeduizend en zeven, onder nummer 07183034. Overeenkomstig artikel 20 van de statuten vertegenwoordigd door de heer De heer DE PAEPE Ignace Albert Adile, wonende te Nevele, Braemdonk 8A, handelend in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, benoemd in de hoedanigheid van bestuurder door de buitengewone algemene vergadering volgend op de oprichting van de vennootschap en benoemd in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder door de raad van bestuur, beide beslissingen genomen op tien december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien december tweeduizend en zeven, onder nummer 07183034.

2. De naamloze vennootschap NEVIMO, met zetel te Gent-Sint-Denijs-Westrem, Adelaarsstraat, 24, ondernemingsnummer 0446.588.493 RPR Gent, B.T.W.-nummer 446.588.493, vertegenwoordigd krachtens en overeenkomstig artikel 16 van de statuten door :

De naamloze vennootschap M.G.-HOLDING, met zetel te Gent-Sint-Denijs-Westrem, Adelaarsstraat, 24, ondernemingsnummer 0474.873.495 RPR Gent.

De Naamloze Vennootschap M.G. HOLDING op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Ignace DE PAEPE, bestuurder van vennootschappen, wonende te Nevele, Braamdonk, 8A, handelend in zijn

hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van zelfde vennootschap, daartoe benoemd bij beslissing van de raad van bestuur van elf maart tweeduizend en drie, welke benoeming bekendgemaakt werd in bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintigmaart tweeduizend en drie, onder nummer 20030320-0033516.

De Naamloze Vennootschap M.G.-HOLDING handelend in haar hoedanigheid van bestuurder van de Naamloze Vennootschap NEVIMO, benoemd in die hoedanigheid bij beslissing van de algemene vergadering van achtentwintig april tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig november tweeduizend en zeven, onder nummer 07170099.

" 3. De Naamloze Vennootschap "STRIGIFORMES", met zetel te Nevele, Veldeken, 2, ondernemingsnummer 0864.989.778 RPR Gent, opgericht bij akte verleden voor Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg op drieëntwintig april tweeduizend en vier, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven mei tweeduizend en vier, onder nummer 04070337.

Vertegenwoordigd door de Heer DE PAEPE Ignace, bestuurder van vennootschappen, wonende te Nevele, Braamdonk, 8A.

Handelend in zijn hoedanigheid van afgevaardigd bestuurder van zelfde vennootschap,benoemd in de hoedanigheid van bestuurder voor een termijn van zes jaar bij beslissing van de algemene vergadering van elf " juni tweeduizend en negen en benoemd in de hoedanigheid van afgevaardigd bestuurder bij beslissing van de raad van bestuur van elfjuni tweeduizend en negen, welke beide beslissingen bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee december tweeduizend en negen, onder nummer 09169404. Handelend en optredend krachtens en overeenkomstig artikel 21 van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Welke verschijners Ons, Notaris, verzochten de authentieke oprichtingsakte te verlijden van een naamloze vennootschap, die zij op 5 juli 2011 hebben opgericht onder de naam The Bridge Logistics V, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), met als eerste adres Adelaarsstraat, 24, waarvan het kapitaal tweeënzestig duizend euro (E 62.000,00) bedraagt en volledig is geplaatst.

2. De vennootschap als naam heeft : The Bridge Logistics V.

3. De zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), met als eerste adres Adelaarsstraat, 24. De zetel kan bij besluit van de Raad van Bestuur zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

4. De vennootschap als doel heeft :

Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

5. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van

een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

6. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

Deze aandelen werden aile onderschreven en door de onderschrijvers volledig volstort in geldspeciën zodat deze volledig afgelost en bevrijd zijn. Het kapitaal is aldus volledig onderschreven en volstort.

7. Het batig saldo dat de resultatenrekening van de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo (vermeerderd met de overgedragen winst of verminderd met het overgedragen verlies) wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichtte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, , zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-aktief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden mag het eigen vermogen niet omvatten :

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

De raad van bestuur kan bovendien, met naleving van de voorschriften van de artikelen 618, 619 en 874 van het Wetboek van Vennootschappen interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behrraden aan het Belgisch Staabblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

modal

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. ' 8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op vijf juli tweeduizend en elf en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92, 94, 95, 96, 143, 608, 616, 624 en 874 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dejaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in de artikelen 92, 94, 95, 96, 143, 608, 616, 624 en 874 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, met dien verstand dat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bij ontstentenis , van de voorzitter, door de oudste in jaren aanwezige bestuurder. De voorzitter stelt een secretaris aan. De vergadering kiest onder haar leden twee stemopnemers.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering gebeurt bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen vóór de : algemene vergadering. De oproeping vermeldt de agenda van de vergadering. Bij de oproeping wordt een afschrift gevoegd van alle verslagen en documenten die aan de vergadering moeten voorgelegd worden. DEPOTCLAUSULE.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de Aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de geplande vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de Vennootschap of enige andere plaats aangeduid in de oproeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen aan toonder uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering hun aandelen deponeren op de zetel van de vennootschap of bij een financiële instelling aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele maal drie weken te verdagen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die ten minste éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

10. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

" dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel en krachtens artikel 19 van de statuten, zijn twee (2) bestuurders bevoegd om gezamenlijk de vennootschap in alle handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel en krachtens artikel 19 van de statuten en van de bestuurders optredend krachtens artikel 20 van de statuten, kunnen één of verschillende bestuurders aangeduid worden om ieder de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

De bestuurder(s) aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht kan toegekend worden, wordt (worden) benoemd door de raad van bestuur bij beslissing genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen en kan i (kunnen) de benaming van afgevaardigd bestuurder of gedelegeerd bestuurder dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Een uittreksel van dit besluit wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel en krachtens artikel 19 der statuten, van de bestuurders optredend krachtens artikel 20 van de statuten en van de bestuurder(s) benoemd krachtens artikel 21 van de statuten, kan de raad van bestuur, bij beslissing genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur opdragen aan een bestuurder of direkteur te benoemen buiten de raad van bestuur.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

11. Aanstelling bestuurders.

A. AANSTELLING BESTUURDERS.

De oprichters beslissen met éénparig goedvinden :

1) het aantal bestuurders te bepalen op drie, en als bestuurders aan te stellen :

- de naamloze vennootschap MG INVEST, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer DE PAEPE Ignace, voornoemd

- de naamloze vennootschap STRIGIFORMES, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de heer DE PAEPE Ignace, voornoemd

- de naamloze vennootschap MG Real Estate, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat,

24, met ondernemingsnummer 0861.589.434 RPR Gent en met BTW nummer BE861.589.434,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE PAEPE Ignace, voornoemd.

De heer DE PAEPE Ignace verklaart de hem opgedragen opdracht te aanvaarden.

2) de duur van de opdrachten van de bestuurders vast te stellen op de tijdsduur lopende vanaf vijf juli tweeduizend elf tot aan de jaarvergadering van tweeduizend zeventien, zodat de duur van deze opdrachten eindigt bij de jaarvergadering van tweeduizend zeventien.

B. AANSTELLING GEDELEGEERD BESTUURDER

De voornoemde bestuurders, vertegenwoordigd zoals voormeld, beslissen de vennootschap M.G. INVEST,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Ignace DE PAEPE, voornoemd,te benoemen als gedelegeerd

, bestuurder, met de macht te handelen overeenkomstig artikel 21 van de statuten.

De duur van de opdrachten van de gedelegeerd bestuurder vast te stellen op de tijdsduur lopende vanaf vijf juli

tweeduizend elf tot aan de jaarvergadering van tweeduizend en zeventien, zodat de duur van deze opdracht

eindigt bij de jaarvergadering van tweeduizend en zeventien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

- afschrift der oprichtingsakte dd. 5 juli 2011

Voorbehouden aan hep Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 24.07.2015 15356-0120-010
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.07.2016 16344-0121-010

Coordonnées
ABIES GRANDIS

Adresse
ADELAARSSTRAAT 24 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande