ABIES ONE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ABIES ONE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.733.181

Publication

12/08/2014
ÿþMort MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

11,1111110»

ii

li li

Fl-GELEGD

31 JOLI 2014 1

RECHTBANK VAN KOOPHilzettifit TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0556.733.181

Benaming

(voluit): ABlES ONE

(venzort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Adelaarsstraat 241A - 9051 Sint-Deniis-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 26 juli 2014:

De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen MG Invest NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger De Paepe Ignace, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, en dit vine de duur van haar mandaat ais bestuurder.

MG Invest NV

gedelegeerd bestuurder

vert. door Pe Paepe Ignace



Op de laatste blz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

30/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

we e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vanneta.

11G ELEGD

Vo bello

aan Bok Staat

011,1E1011

lI II

18 JOLI 20A

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

UI!

Ondernemingsnr ,S 1-

Benaming (voluit) : ABIES ONE

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Adelaarsstraat 24/A

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor Christophe Blindernan, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de: rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAK! VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter;

27, op 16 juli 2014, te registreren, blijkt dat: "

" 1. De naamloze vennootschap "M.G. INVEST", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarstraat! 24, BTW BE 0894.100.765 RPR Gent en

2. De naamloze vennootschap "M.G.-HOLDING", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem),! Adelaarsstraat 24, BTW BE 0474.873.495 RPR Gent,

een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "ABlES ONE", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24/A, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderdvijftien (616) ,aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze 615 aandelen wordt als volgt ingeschreven ingeld:

1, aan "M.G. INVEST"; voornoemd oprichter sub t

zeshonderdveertien aandelen. 614

2 aan "M.G.-HOLDING", voornoemd oprichter sub 1

2: één aandeel.

SAMEN: zeshonderdvijftien aandelen. 616

De partijen verklaren en erkennen vervolgens:

Dat elk aandeel volledig is volstort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend op naam ! van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 449 van de Wetboek van Vennootschappen bij de Belfius bank.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank, op 11 juli 2014, wordt aan ondergetekende notaris overhandigd en blijft in zijn dossier bewaard.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot haar beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt (bij uittreksel):

Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "ABIES ONE", Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24/A.

, Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van: derden, of in onderlinge samenwerking met derden voor zover de eventueel vereiste vergunningen en/of: erkenningen zijn bekomen:

-De onderneming in onroerende goederen, meer bepaald alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met: deze goederen verlenen of aanvaarden, de projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen,: verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beheren, huren, verhuren, huurfinanciering, leasing, renoveren, herbestemmen, verkavelen en productief maken ervan, infrastructuurwerken, alsook het beleggen in: alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot: gronden, woningen, villa's, hoeves,: ; appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Voor-tiehoudeh aan het Belgisch Staatsblad



stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retailpanden, horeca- en vrijetijdspanden, cafés, restaurants,' luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort, alsook alle aanverwante goederen;

-De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

-Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten; -Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande.

-Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

-Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

-Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd, het financieren van vastgoedprojecten, het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties en in dit kader zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin en het verrichten van aile handels- en financiële operaties, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

-Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België afin het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderdvijftien (615) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee [eden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen,

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen,

Adviescomité  directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Dl treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in

het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun

keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

-hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de

vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

-hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 624bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens

vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de

leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht,

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 9.30 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun

vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone

brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen

vergadering.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de

vergadering.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schorsing van het stemrecht lnpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een

persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend

door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de

bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de

betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend,

Boekjaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST

Wettelijke reserve - bestemming van de winst dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen

tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk

kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de

bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van

het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van

bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de

vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Interim - dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het

Wetboek van Vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

ONTBINDING - VEREFFENING

Vereniging van aile aandelen in één hand

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behOucleon

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of' gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Oorzaken van ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te beeulten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekedrd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimumbedrag gesteld in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding Voortbestaan Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 46: Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

-bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

-het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in juni 2016.

Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op drie. Tot bestuurder worden benoemd, voor een termijn, die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020:

-De naamloze vennootschap "NI.G. INVEST", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denils-Westrem), Adelaarsstraat 24, ondernemingsnummer 0894.100.965, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer De Paepe, Ignace Albert Adile, geboren te Gent op 21 november 1961, gedomicilieerd en verblijvende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kleine Verbindingslaan 21.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

" mod 1 1.1

Voor- ----------------- "---- --- --- ' " ------------------------------ - -------  " -

bericitudbn -Mevrouw Tackaert, Anja Paula, geboren te Zele op 24 november 1971, gedomicilieerd en verblijvende te 9290 Berlare (Overmere), Heikantstraat 7.

aan het -De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STACEY SMITS', met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Edingsesteenweg 66, ondernemingsnummer 0808.803.717, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw mevrouw SMITS Stacey Chrystal, geboren te Bergen op 22 augustus 1978, wonend te 1755 Gooik, Edingsesteenweg 66.

Belgisch Hun opdracht wordt niet vergoed, behoudens anderstuidende beslissing van de algemene vergadering.

Staatsblad Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 166, paragraaf twee, eerste alinea van het Wetboek van Vennootschappen, besluiten de oprichters, vertegenwoordigd zoals gezegd, om geen commissaris te benoemen.

Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Vanovenberghe, Johan Danny Henri, geboren te Nieuwpoort op 6 augustus 1963, gedomicilieerd en verblijvende te 9760 Zingern, Weistraat 12 B, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde aan te vragen.



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd:

-de expeditie van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.07.2016 16344-0088-011

Coordonnées
ABIES ONE

Adresse
ADELAARSSTRAAT 24/A 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande