ABOTEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABOTEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.272.516

Publication

03/01/2014
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 17B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming naar BVBA - verhoging kapitaal door inbreng in natura - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 11 december 2013, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Aalst I dat er door de buitengewone

algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ABOTEC met

maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 17B, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE Besluit: Verslagen AANGAANDE OMZETTING.

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld op vijfentwintig november tweeduizend dertien met betrekking tot de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend dertien, en van het verslag van de heer Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, opgesteld op zes december tweeduizend dertien, over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap.

De conclusie van het vorenberoepen verslag van bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Ondergetekende, werd op 21 november 2013 aangesteld door de raad van bestuur van ABOTEC NV, met zetel te 9320 Erembodegem, Pater Rasschaertlaan 17B, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de omzetting van de rechtsvorm van NV naar BVBA.

Onze werkzaamheden zijn er Inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. De staat van actief en passief sluit af met een balanstotaal van ¬ 674.550,97 en een netto-actief van ¬ 314.177,30.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 314.177,30 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 62.000,00.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de omzetting van de vennootschapsvorm hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. ".

TWEEDE Besluit: Omzetting.

De vergadering besluit de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van de samenstelling van het maatschappelijk vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het maatschappelijk kapitaal, noch van het aantal aandeelhouders, noch van de duur van de vennootschap, noch van het maatschappelijk doel.

Deze omzetting geschiedt op grond van de artikelen 774 e.v. W. Venn, en op basis van een staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend dertien.

DERDE Besluit: Ontslag.

De vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van:

mevrouw DE NEEF Vera, voornoemd, bestuurder en gedelegeerd bestuurder

de heer VAN DER STELT Bart, voornoemd, bestuurder,

aangezien hun functie door de omzetting van de vennootschap van rechtswege wordt beëindigd.

Tijdens de eerstvolgende jaarvergadering zal décharge aan de bestuurders kunnen verleend worden voor hun bestuur, sedert de afsluiting van het vorig boekaar tot aan de omzetting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REG; ITGAK

VAN KOOPHANDEL

2 3 pEG. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.272.516

Benaming

(voluit) : ABOTEC

(verkort):

i Mn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT. KENNISNAME VERSLAG RAAF VAN BESTUUR

De buitengewone algemene vergadering heeft kennisgenomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato negen december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging. VIJFDE BESLUIT.

De buitengewone algemene vergadering heeft kennis genomen van het revisoraal verslag van zes december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De conclusie van het ver-'slag van de bedrijfsrevisor, Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, van zes december tweeduizend dertien, luidt als volgt:

" Ondergetekende, werd aangesteld door het bestuursorgaan op 21 november 2013 om krachtens artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan mevrouw Vera De Neef, voormeld, voor een waarde van 155.000,00 ¬ , bij de NV ABOTEC, met zetel te 9320 Erembodegem (Aalst), Pater Rasschaertlaan 17B.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 1.250 nieuwe aandelen van de NV ABOTEC zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan mevrouw Vera De Neef zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. "

ZESDE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met HONDERDVIJFENVIJFI'IGDUlZEND EURO (¬ 155.000,00) te verhogen als volgt:

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van HONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 155.000,00) mits de uitgifte van duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Om het kapitaal in totaal te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) op TWEEHONDERDZEVENTIENDUIZEND EURO (¬ 217.000,00), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftig aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van HONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 155.000,00) wordt ingeschreven door mevrouw DE NEEF Vera, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van HONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 155.000,00), waarvoor haar in totaal duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen worden toegekend, die zij verklaart te aanvaarden.

ZEVENDE Besluit: Statuten.

Na deze be-sluit de ver-ga-de-ring de sta-'tu-ten van de in besloten ven-'noot-schap met beperkte

aansprakelijkheid om-'ge'zet-te ven-noot-schap als volgt vast te stel-gen:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt "ABOTEC".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9320 Aalst (Erembodegem) Pater Rasschaertlaan 17B

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, alleen of in participatie met derden:

-het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

-het ruimen van bouwterreinen;

-het grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

-de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen

-de drainage van land- en bosbouwgrond

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het

gieten van gewapende beton en het uitvoeren van metselwerken

-de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf

-het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen

-de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur

-het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur appartementsgebouwen,

kantoorgebouwen, enz.

-de bouw van appartementen volgens de formule 'sleutel op de deur

-het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en

stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport,

recreatie, enz.

-de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden

-het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal

-het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen

-het waterdicht maken van daken en dakterrassen

-de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz.

-onderneming voor het viechten van ijzer en aanbrengen van bekisting

-onderneming voor het uitvoeren van metselwerk

-onderneming voor het aanbrengen van chape

-onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

-onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

-onderneming voor de Installatie van huipvoedingssystemen (generatoraggregaten)

-onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen -onderneming voor de installatie van liften en roltrappen

-onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal -onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : - thermische isolatiemateriaal 

isolatiemateriaal tegen geluiden en trillingen

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

-installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

-de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen

voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling

-de installatie in gebouwen en andere bouwwerken : waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair

gebruik sprinklerinstallaties, gasaansluiting, leidingen voor diverse gassen (vb. voor zuurstof in hospitalen)

-de installatie van stores en zonneschermen

-de installatie van lichtreclames en uithangborden

-overige installatie (inclusief accessoires), n.e.g.

-algemene bouwinstallatie

-het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken

-het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkasten, winkelinrichtingen, enz.

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout

of kunststof

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof

-de montage van serres, veranda's, enz., in hout of kunststof

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkasten, winkelinrichtingen, enz.

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz., in

metaal

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal

-de montage van serres, veranda's enz. in metaal

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : vloer- of wandtegels van keramische stoffen,

beton of gebouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei

-plaatsen van vloerbekleding van hout of andere materialen

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof

-het plaatsen van behang

-het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen

-het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten

-het schilderen van metalen constructies

-het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de installatie van glas, spiegels enz.

-de installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz., van glas

-gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

-het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden

-overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.

-Projectontwikkeling voor woningbouw

-projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

-projectontwikkeling voor bouw van appartementsgebouwen

-projectontwikkeling voor kantoorbouw

-projectontwikkeling voor infrastructuurwerken.

-projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van : commerciële en industriële centra, hotels,

industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra enz.

-projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken

-handel in onroerend goed voor eigen rekening

-het toezien op de bouwwerkzaamheden ( ruwbouw, installatie, afwerking, enz. )

-het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen

-groothandel in verf, vernis, en bouwmaterialen, inclusief sanitair, enz

-groothandel in machines, apparaten en toebehoren

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op

de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen

mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van aile onroerende en

roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samenwerken

met dergelijke vennootschappen, en dit door inbreng, een samenwerkingsverband, borgstelling of hoe dan ook

in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of

te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of

op andere wijze in alle ondernemingen.

Zij kan ook de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDZEVENTIENDUIZEND EURO (¬

217.000,00) vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftig (1.750) gelijke aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder

welke benaming ook.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven,

eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun

aandelen vertegenwoordigd.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of

rechtspersonen mogen zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger , natuurlijke persoon aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

openbaarmaking ais hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een

gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overtijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de

vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te

voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen

waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of hypotheekbewaarder noodzakelijk is of zal worden

of waarvoor volgens de wet de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder, voor zover er slechts twee zaakvoerders zijn. Ingeval er meer dan twee worden benoemd of

aangesteld, handelen zij collegiaal en in college.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen 267 en 279 van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op 18 augustus van elk jaar te negentien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen. indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar. WINSTVERDELING.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft, Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

COMMISSARIS.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meerdere

commissarissen.

Met éénparigheid wordt besloten thans geen commissaris te benoemen.

BENOEMING.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de verschijners met eenparigheid besloten tot enig niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEBALY, (ondememingsnummer BE 0542.826.648.) met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Varen 35, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Bart Van Der Stelt, die verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

VOLMACHT.-

De zaakvoerder geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de akte.

In toepassing van artikel 13 machtigt de zaakvoerder in de betrekkingen met derden haart te laten vertegenwoordigen door Mevrouw Vera De Neef, wonende te 9320 Aalst (deelgemeente Erembodegem), Varent 35, voor wat betreft daden van dagelijks bestuur, bepaald en vastgelegd als volgt

Openen en sluiten van post- en/of bankrekening(en ).

Verrichtingen doen op post- n/of bankrekeningen(en ) van bedragen minder dan 50 000 Euro.

Bij het bestuur der Posterijen, de lucht- en scheepvaartdiensten, de spoorwegen, de buurtspoorwegen, bij aile vervoer- of besteldiensten bij welk danige ondernemingen en particulieren, in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden, al of niet aangetekende, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, colli's, goederen, post liggende stukken en alle zendingen of stukken, dit alles met of zonder geldwaarden: ontlasting te geven, Postassignatiën, postchecks, postwissels, kaschecks en dergelijke stukken uit te schrijven, te ontvangen, te rug tekenen en voor voldaan te tekenen.

Alle briefwisseling te ondertekenen, bankchecks, wissels, orderbrieven, herwissels en dergelijke stukken te trekken, te ontvangen, te rug tekenen, voor aval te tekenen, te accepteren, te protesteren en dienaangaande aile mogelijke verrichtingen te doen.

Afsluiten van overeenkomsten, andere dan voor aankoop investeringsgoederen voor bedragen minder dan 50 000 Euro.

Aankopen en ondertekenen van bestelbonnen of afsluiten van overeenkomsten, van aankoop investeringsgoederen of werkingsgoederen, leasingovereenkomsten, huurovereenkomsten of gebruiksovereenkomsten, waarvan de investeringswaarde minder dan 50 000 Euro bedraagt.

Aanwerven van administratief commerciële medewerkers en hun loon en/of voordelen bepalen.

De zaakvoerder machtigt de burgerlijke vennootschap die de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen BR Consulting Si. Coaching afgekort BR C&C, kantoor houdend te 9320 Aalst, Industrielaan 27, bus 8, optredende via de heer Roger Beerens, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kraaiendonk 9, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen af te leggen en stukken

Voor-behpuden aan het Belg" ch Staatsblad

-0----

te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de'' ondememingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten, de sociale instellingen, enz..



Voor beredeneerd uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd :

-een uitgifte van het proces-verbaal.

-verslagen bedrijfsrevisor

-verslagen raad van bestuur



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.08.2013, NGL 10.09.2013 13578-0587-016
25/09/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Had Word tij

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vatrfflieeE REr.:l i~iTt kfi

VAN KC'OPl- ,NDE

Onderrem ingsn r : 0889 272516

Benaming

(voluit) : ABOTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Pater Rasschaertlaan 17B te 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en herbenoemingen bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering en de Raad van Bestuur op 18 augustus 2012, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt wat volgt

Ontslag als bestuurder ingevolge einde mandaat van Mevrouw Vera De Neef

- Ontslag als bestuurder ingevolge einde mandaat van de Heer Bart Van Der Stelt

- Herbenoeming als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van Mevrouw Vera De Neef, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Varent 35 en dit met ingang van heden.

- Herbenoeming als bestuurder van de Heer Bart Van Der Stelt, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Varent 35 en dit met ingang van heden.

Het mandaat van de zopas aangestelde bestuurders is onbezoldigd dan mits andersluidend besluit of bevestiging van of door de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders.

Hun mandaat loopt tot en met de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders van het jaar tweeduizend achttien.

Voor analytisch uitreksel

Gedaan te Aalst (Erembodegem)

18 augustus 2012

Vera De Neef

Gedelegeerd bestuurder

1 It SEP. 2012

DENDERMONDE

Griffie

re.>

. ,~.

1.1.111.111I21159~14"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 18.08.2012, NGL 17.09.2012 12569-0265-016
03/01/2012
ÿþfonn Matl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudE

aan hel

Belgisc

Staatsbh

~I



" iaooissi*



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

21 DEC 2011

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0881 272 516

Benaming

(voluit) : ABOTEC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kriephoekstraat 80, 9230 Massemen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke en administratieve zetel en vestigingseenheid

Bij beslissing van de Raad van Bestuur, van 7 december, wordt de maatschappelijke en administratieve zetel, samen met het vestigingsadres van de ven nootschapovergebracht naar 9320 Aalst, Pater Rasschaertlaan 17/b, met ingang van heden.

Voor analytisch uittreksel

Aalst

7 december 2011.

Gedelegeerd bestuurder

De Neef Vera

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 18.08.2011, NGL 13.09.2011 11542-0598-016
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.08.2010, NGL 23.09.2010 10551-0314-017
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.08.2009, NGL 17.09.2009 09767-0159-017
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 03.06.2008, NGL 30.06.2008 08331-0238-015
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 02.10.2015 15626-0112-015
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 18.08.2016, NGL 06.10.2016 16644-0428-015

Coordonnées
ABOTEC

Adresse
PATER RASSCHAERTLAAN 17 B 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande