ABR - TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABR - TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.651.370

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.08.2014, NGL 26.08.2014 14468-0008-014
14/10/2014
ÿþLtilkd3'

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-1 OKT, 201

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEar

bel aa Bei Stag 1111M1191



,-.

,1

i Ondernemingsnr ; 0896.651.370

i.

!I Benaming (voluit) : ABR TECHNICS

1

.1 (verkort):

i

ii Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

li Zetel: florastraat 33

l: 9620 Merelbeke

il

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

i! Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe BEYER de dato 17 september 2014,!

i: werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met!

il beperkte aansprakelijkheid "ABR-TECHNICS", waarvan de zetel gevestigd is te 9820 Merelbeke, Florastraat:

ii 33, RPR Gent, ondernemingsnummer 0896.651.370, alwaar volgende agenda werd behandeld: ,

i! 1 .- Bijzonder verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passive conform artikel 181 van het Wetboek!

il van vennootschappen. ,

 ,

:! 2.- Bijzonder verslag van de accountant conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. li 3,- Ontbinding van de vennootschap.

il 4.- Kennisname ontslag zaakvoerder.

il 5.- Benoeming van een vereffenaar - Vergoeding.

;: .. 6,- Vaststelling van de machten van de vereffenaar. .

!i 7.- Volmacht formaliteiten. .

!I Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten '

!i Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het! l

vogende vast: ,

,. ,

:! a)op 12 september 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel! i! tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat! il verslag werd een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden! voordien is vastgesteld, zijnde op 30 juni 2014; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels!

il vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen. .

. .

li b) op 13 september 2014 heeft de externe accountant, STEVIGNY & C° BVBA, vertegenwoordigd door! il Stévigny Ph, kantoor houdend te 9930 Zomergem, Peperhoek 6, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek! ..

i: van vennootschappen een verslag opgesteld, De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt: ,

,

ii "BESLUIT ACCOUNTANTSVERKLARING .

:i De staat van activa en passiva van ABR Technic,s BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9820! ,

li Merelbeke te Florastraat 33, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien! :! door het vennootschapsrecht door de zaakvoerders van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2014, zijnde!

minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld rekening houdende met! li de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van 407.081,65E. ,

..

Ingevolge toepassing van art. 181 W. Venn, waarbij wordt vastgesteld dat de onderneming ingevolge de in! il vereffeningstelling in staat van discontinuïteit verkeert, werden de nodige correcties uitgevoerd teneinde een; li correcte waardering te geven aan de activa die na 30 juni via verkoop of via onttrekking uit de vennootschap;

zijn gegaan en dit aan realisatiewaarde. 1

ll Het netto-actief is positief en bedraagt 89.312,56E. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben! !I uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze;

il boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. ,

il Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. '

, , .

1: Aan dit rapport wordt, in bijlage, de staat van activa en passive gehecht en maakt één geheel uit met dit! ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

document. ,

,

"

li Gedaan te goeder trouw, .

,

'

i Zomergem, 13 september 2014 .

'

ii (getekend) .

,

,.

mod 11.1

STEVIGNY 8, BVBA

vertegenwoordigd door STévigny Ph.

Extern Accountant IAB"

en volgende besluiten genomen:

EERSTE en TWEEDE BESLISSING Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 30 juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, en keurt deze goed.

DERDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening. De vergadering wijzigt dan ook de naam van de vennootschap van "ABR-TECHNICS" naar "ABR-TECHNICS in vereffening" en past artikel 1 van de statuten in die zin aan om het te vervangen door onderstaande tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft de naam "ABR-TECHNICS in vereffening"

Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", gevolgd door het ondememingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

VIERDE BESLISSING Kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend

de heer Van Nevel Steven, voornoemd.

de heer Mertens Ives, voornoemd.

De vergadering beslist dat op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van de vennootschap definitieve kwijting zal verleend worden aan de hierbij ontslag nemende zaakvoerder.

VIJFDE BESLISSING Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar:

de heer Steven Van Nevel, voornoemd.

De vergadering beslist dat het mandaat van de vereffenaar niet bezoldigd zal zijn.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer Steven Van Nevel, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passive. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bil de griffie van de rechtbank van koophandel. ZESDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de

4 Voor-

behouden

aan het

iseigisbh

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

rn cd 11.1

uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de' vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZEVENDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Dominique Vermeulen, vertegenwoordigend Stévigny & C° BVBA Accountants & Belastingconsulenten, kantoor houdend Zomergem, Peperhoek 6, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) E-C BEYER

samen hiermee neergelegd

-verslagen

-expeditie

-beschikking

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 31.10.2013 13648-0300-014
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 26.10.2012 12618-0338-012
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 23.09.2011, NGL 29.09.2011 11562-0146-013
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 30.09.2010 10562-0368-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 29.09.2009 09788-0371-010
15/04/2015
ÿþ " Mod Und 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15 SA672

:NEERGELEGD

0 x -04- 2015

1_1(0g)15ValekeigNT

Ondernemingsnr : 0896.651.370

Benaming

(voiuit) : ABR TECHN1CS

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei . Florastraat 33 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 23 februari 2015,

Voorstel tot sluiting van de vereffening van ABR - TECHNICS BVBA

De voorzitter meldt de aanwezigen de goedkeuring tot sluiting van de vereffening vanwege de Rechtbank van Koophandel te Gent dd 10 februari 2015 op basis van ons verzoekschrift - verdelingsvoorstel - sluiting vereffening van 24 december 2014.

De aanwezigen bevestigen dat de boeken en bescheiden van ABR Technics BVBA zullen worden bewaard gedurende een periode van vijf jaar op het volgende adres: Florastraat 33 te 9820 Merelbeke,

De aanwezigen geven hun akkoord dat de sluiting van de vereffening hiermede een feit is. Ze geven goedkeuring van het beheer van de vereffening en kwijting aan de vereffenaar.

Hierbij kopie van het vonnis.

Steven Van Nevel

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ABR - TECHNICS

Adresse
FLORASTRAAT 33 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande