ACCO-FIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCO-FIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.895.471

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0016-014
04/04/2014
ÿþmod 11.1

itzle In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 1111.111MII II

Oucienaarab

25 Iitabiiifiér

Ondernemingsnr 0463.895.471

Benaming (voluit) :ACCO-FIN

"

(verkort):.

Rechtsvorm codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Meerbloem-Leupegem 50

9700 Oudenaarde

Onde erp akte :OMZETTING IN BVBA - BENOEMING ZAAKVOERDER(S) - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te HorebeKe op 19 maart 2014

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (C.V.B.A.) "ACCO-FIN", met! maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50, ondernemingsnurnmer 0463.895,471, rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen vani! het verslag van de raad Van bestuur de dato 22 januari 2014, met aangehechte staat vani! activa en passive per 31 december 2013, ter rechtvaardiging van de Omzetting van de vennootschap en van het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA J. Vande Moortel en C'q Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, de date 14 februari 2014 over de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2013. Elke aanwezige aandeelhouder en bestuurder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en er kennis van genomen te hebben.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we de staat per 31 december 2013 onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomeni controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut ded! Bedriffsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is

niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. : .

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 239.659,23 euro, dit is 221.059,23 euro hoger! dan het maatschappelijk kapitaal dat 18.600,00 euro bedraagt. Dit netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18.550,00 euro,".

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van0 de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De algemene vergadering keurt deze verslagen en de staat eenparig goed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

TWEEDE BESLISSING

De vennootschap beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd. Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, te weten het nummer 0463.895.471

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2013, waarvan een exemplaar is gehecht aan de het verslag van de raad van bestuur.

Al de bewerkingen gedaan sedert deze datum door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding>

De 30 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als vole

(volgt analytisch uittreksel van de statuten:)

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming HACCO-FIN",

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

1. alle taken van administratieve ondersteuning en organisatie naar industriële bedrijven, dienstverlenende en andere bedrijven; onder administratieve ondersteuning wordt begrepen: klassementswerk, inputten van gegevens, aanleggen databanken, typwerk (tekstverwerking);

2. wetenschappelijke, technische, markttechnische, commerciële, juridische e.a. kennis en kunde ter beschikking stellen met betrekking tot informaticatoepassingen in de meest uitgebreide betekenis, betrouwbaarheids- en risicoanalyses, expertisen, aan ondernemingen, openbare en andere instellingen en particulieren.

Zij kan dit doen middels elk denkbaar medium, bestaand of nog te ontwikkelen (zoals boeken, seminaries, audio-video, magneetband, elektrotechnische dragers, enz.).

Zij mag tevens alle activiteiten die daarmee in verband staan of kunnen staan uitoefenen.

3. adviezen met betrekking tot de financiële structuur en het uitwerken van financieringsvoorstellen;

4 controle en opzetten van kostpresystemen, controlesystemen en rappor-teringssystemen.

De vennootschap mag alle handeis-, niiverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiaci

m od 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of yen:

nootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de

ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren

of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro),

Het wordt vertegenwoordigd door 30 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één dertigste (1/30ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni, om

10 u., in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag

plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeenge-

roepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

A. Deelneming in aanwezigheid van de vennoot of door een gevolmachtigde

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

B. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waarde algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van de het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd,

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een

al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Uitoefening van het stemrecht vôôr de algemene vergadering

§1. Elke vennoot heeft het recht op afstand te stemmen vôôr de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

" de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel

ª% het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te oefenen

ª% de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen

" de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 14 dagen vôôr de " algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§a Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste drie werkdagen vôôr de algemene vergadering bij aangetekend schrijven worden betekend aan de zaakvoerder of aan één van de zaakvoerders als er meerdere zijn,

§4. Er kan elektronisch gestemd worden tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van een vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement, opgesteld door de zaakvoerder(s).

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur dbor haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd waargenomen, tenzij de algemene verge-dering daar anders over beslist.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd Is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_i

é

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar, WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING 1NGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT.

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

VIERDE BESLISSING

Met het oog op de omzetting van de vennootschap, biedt mevrouw Katrien BEKAERT, haar ontslag aan als bestuurder, te rekenen vanaf heden.

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van mevrouw Katrien BEKAERT In de voormalige coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ingang van heden en geeft haar decharge voor het door haar tot op heden gevoerde beleid.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering benoemt als niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: mevrouw Katrien BEKAERT voornoemd, die aanvaardt

Haar mandaat wordt onbezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

à Pr

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 23 december 2013, waarbij beslist werd om een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van ¬ 223,778,00, dat betaalbaar gesteld werd op 23 december 2013, na inhouding van 10% roerende voorheffing, zodat het netto-dividend bedraagt: ¬ 201.400,20, en waarbij tevens beslist werd om overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB 92) dit bedrag in het kapitaal op te nemen en een kapitaalverhoging door te voeren.

ZEVENDE BESLISSING

AI de vennoten verklaren voor zoveel als nodig te verzaken aan het voorkeurrecht om in te tekenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten.

De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB 92) en verwijzend naar de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 23 december 2013 tot het uitkeren van een tussentijds dividend, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van E 201.400,20, om het te brengen van ¬ 18.600,00 op ¬ 220.000,20, zonder het creëren van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde van elk bestaand aandeel in dezelfde mate wordt verhoogd.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in speciën van een bedrag van ¬ 220.200,20, namelijk:

. door mevrouw Katrien BEKAERT, door storting van een bedrag

van: ¬ 100.700,10

" door de heer Bert BEKAERT, door storting van een bedrag van: ¬ 100.700,10

hetzij in totaal: ¬ 201.400,20

Deze storting ten bedrage van E 201.400,20 werd uitgevoerd op een daartoe geopende bijzondere rekening nummer BE58 0017 2237 8779 bij BNP Paribas Fortis, derwijze dat de vennootschap vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over dit bedrag van E 201.400,20, Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op 12 maart 2014 en werd door de vennoten aan de instrumenterende notaris overhandigd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLISSING

Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 220.000,20 en vertegenwoordigd is door 30 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/30ee van het kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te passen aan de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 220.000,20 (fweehonderdtwintigduizend euro en twintig cent).

Het wordt vertegenwoordigd door 30 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één dertigste (1/30ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,".

TIENDE I3ESLISSING

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

ELFDE BESLISSING

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Accountantskantoor Bekaert", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50 (ondememingsnummer 0879,961.828, RPR Oudenaarde), of elke andere door haar aangewezen persoon, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispunt- .

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" " "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) - bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



bank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, Belastingen, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

" expeditie van de akte

" verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva

" verslag van de bedriffsrevisor

" coördinatie van de statuten

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.06.2013 13191-0276-014
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.08.2012, NGL 30.08.2012 12536-0119-014
31/07/2012
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, f n +9

1

ao43*

Oudenaarde

20JULI2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0463895471

Benaming

(voluit) : ACCO-FIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meersbloem-Leupegem 50 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwer" akte : Ontslag

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 maart 2012, blijkt met ingang van 1 maart

2012

het ontslag als bestuurder van de Heer Simon De Groote, wonende te Geraardsbergenstraat 150 te 9700

Oudenaarde.

Katrien Bekaert,

bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 04.07.2011 11269-0280-009
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 29.06.2010 10244-0148-013
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.07.2009, NGL 10.08.2009 09558-0312-013
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 02.07.2008 08351-0112-013
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 03.07.2007 07363-0222-013
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.06.2006, NGL 06.07.2006 06423-1621-014
13/06/2005 : LE107836
07/03/2005 : LE107836
08/09/2003 : LE107836
23/02/2002 : KO143981
22/06/2001 : KO143981
20/11/1999 : KO143981
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0143-015

Coordonnées
ACCO-FIN

Adresse
MEERSBLOEM-LEUPEGEM 50 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : Leupegem
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande