ACCOUNTANTENKANTOOR SINIA SCHEIRLINCK VERCRUYSSE, AFGEKORT : ACC SSV

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTENKANTOOR SINIA SCHEIRLINCK VERCRUYSSE, AFGEKORT : ACC SSV
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.429.078

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.08.2013 13470-0261-012
28/12/2012
ÿþ Mod MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

17 DEC. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDS trTtGENT



" Ondernemingsnr : 0420.429.078 -

Benaming

(voiult) : ACCOUNTANTENKANTOOR SINIA-SCHEIRLINCK &

VERCRUYSSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 144

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Notaris Marc VAN CAUWENBERGHE met standplaats tel Deinze op vier december tweeduizend en twaalf en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd tien bladen: geen verzendingen te Deinze op zeven december tweeduizend en twaalf, boek 508, blad 38, Vak 8. Ontvangen:, vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ee. Inspecteur, getekend: Luc BOVYN, Inspecteur, OntvangerA.l."

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de' vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOUNTANTENKANTOOR SINIA-, SCHEIRLINCK & VERCRUYSSE" waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 144, RPR Gent, BTW BE0420.429.078, onder meer beslist:

tom de naam van de vennootschap te wijzigen van "ACCOUNTANTENKANTOOR SINIA-SCHEIRLINCK & VERCRUYSSE" naar "ACCOUNTANTSKANTOOR SINIA SCHEIRLINCK VERCRUYSSE", afgekort "ACC SSV".

De vergadering beslist om artikel één van de statuten dienaangaande te wijzigen als volgt: de eerste alinea wordt geschrapt en vervangen door de volgende alinea,

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid met de naam "ACCOUNTANTSKANTOOR SINIA SCHEIRLINCK VERCRUYSSE",' afgekort "ACC SSV"."

2.het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, hetzij achthonderdduizend Belgische frank (800.000,00 BEF) omgezet in negentienduizend achthonderdéénendertig euro achtenveertig eurocent (19.831,48 EUR).

3.het kapitaal te verhogen met honderdachtenzestig euro tweeënvijftig eurocent (168,52 EUR), om het te' brengen van negentienduizend achthonderdéénendertig euro achtenveertig eurocent (19.831,48 EUR) op twintigduizend euro (20.000,00 EUR), door inbreng in geld van honderdachtenzestig euro tweeënvijftig eurocent (168,52 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, ais volgt

Inbreng in geld

De enige aandeelhouders van de vennootschap en comparanten in deze, verklaren en erkennen dat het gehele bedrag van de kapitaalverhoging is geplaatst en verklaren inbreng te doen in geld in verhouding tot het; aantal aandelen in hun bezit, als volgt:

a.- De heer VERCRUYSSE Christiaan Maria, geboren te Oudenaard op 24 november 1951, wonende te, 9840 De Ppinte, Koning Boudewijnlaan 10, Nationaal numme: 51.11.24 247-84, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfentachtig euro vijfennegentig eurocent (85,95 EUR).

b.- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERCRUYSSE BOB" met zetel te 9000;-Gent, Dendermondsesteenweg 144, BTW BE 0836.568.877, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van tweeëntachtig euro zevenenvijftig eurocent (82,57 EUR).

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van honderdachtenzestig euro tweeënvijftig eurocent (168,52 EUR), hetzij het totaal van de inbreng in geld, vóór deze kapitaalverhoging, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, geopend bij de naamloze vennootschap ING België, onder nummer 363-1132367-29

De bijzondere rekening wordt uitsluitend tot de beschikking van de vennootschap gehouden.

4. de nominale waarde van de aandelen af te schaffen,

Het kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) zal derhalve voortaan gesplitst zijn in achthonderd . (800) aandelen zonder nominale waarde.

111111111111,1.11JR1111.111 1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

5.de vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en beslist het artikel vijf en zes der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en de schrapping van de nominale waarde per aandeel als volgt: Artikel vijf en zes worden geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR). Het is verdeeld in achthonderd (800) aandelen zonder nominale waarde."

6. de inhoud van artikel drie, houdende de doelstellingen van de vennootschap, te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant, of de hoedanigheid hebben van de personen zoals vermeld in artikel 6§1,7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, dien hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doe! zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bépalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de

~

"

Voor-

behouden aan het $eigisch

Staatsblad

uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

7. de datum van de jaarvergadering te wijzigen. Deze zal voortaan jaarlijks gehouden worden op de laatste ' zaterdag van de maand juni omstreeks 15.00 uur. De vergadering beslist om artikel eenentwintig dienaangaande te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met deze beslissing als volgt:

De eerste alinea van artikel eenentwintig wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni omstreeks 15.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld."

8.de vergadering bevestigt dat de vennootschap thans nog bestuurd wordt door één zaakvoerder, met name de heer VERCRUYSSE Christiaan, voornoemd.

De vergadering beslist de derde paragraaf van artikel 16 te vervangen door volgende tekst:

'Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd:

de heer VERCRUYSSE Christiaan Maria, geboren te Oudenaarde op 24 november 1951, wonende te 9840 De Pinte, Koning Boudewijnlaan 10, die verklaarde te aanvaarden."

9.de statuten aan te passen aan de richtlijnen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten en de statuten volledig te herwerken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie wijzigingsakte; -verslag van de zaakvoerder en balans; -gecoördineerde statuten.

Marc VAN CAUWENBERGHE Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : alaam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) í,evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 21.08.2012 12435-0097-011
04/08/2011 : GET000069
14/07/2011 : GET000069
05/07/2010 : GET000069
10/08/2009 : GET000069
13/08/2008 : GET000069
10/07/2007 : GET000069
22/08/2006 : GET000069
26/07/2005 : GET000069
15/06/2004 : GET000069
08/12/2003 : GET000069
15/10/2002 : GET000069
22/05/1991 : GET69
01/01/1986 : GET69
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0306-013

Coordonnées
ACCOUNTANTENKANTOOR SINIA SCHEIRLINCK VERCRU…

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 144 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande