ACCRA MARKET

Société en commandite simple


Dénomination : ACCRA MARKET
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.729.252

Publication

18/12/2013
ÿþOp rie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr.: 5 y 2. 1,29. 52

Benaming (voluit): Accra Market

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Veldstraat 64 bus 02020, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

1.1 Accra Market, gewone commanditaire vennootschap te 9160 Lokeren.

e

1)Art.1: Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht met de naam Accra Market

e 2)Art.2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Veldstraat 64 bus 02020, 9160 Lokeren

e 3)Art.3: De vennootschap heeft tot doel:

- Klein-en groothandel in haarprodukten, lichaamsverzorging, parfums,

-Alle voedingswaren en genotsmiddelen(zowel vers, conserven als diepvries), dranken(zowel alcoholische ais andere), tabakswaren en drogisterijartikelen.

- Alle produkten van de textiel- en kledingnijverheid waaronder onder meerconfectie voor dames en heren en babyuitzet, onderkleding, lingerie,strand-en badkleding, sportkleding,beroepskledij,

N medeartikelen en kledingaccessoires zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, sjaals, halsdoeken en dassen, wandelstokken en regenschermen, ceinturen, evenals pelterijen en bontwerk, lederwaren, inclusief schoeisel, deze opsomming exemplatief en geensziens limitatief

r-+ zijde.

- toiletartikelen,parfumerieartikelen,schoonheidsproducten,reinigingsmiddelen,verzorgingsprodukten, zeep-en badprodukten en aanverwante producten,geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasieartikelen, imitatiesierarden met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets, allerhande speelgoed en spelletjes en dergelijke meer.

4)Art4: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

5)Art.5: Kapitaal  aandelen

het vermogen van de vennootschap bedraagt 2000-euro vertegenwoordigd door 100 participatie-

bewijzen van 20,-euro en is volstort in geld als volgt

a) Ofori-Agyin Comfort, Veldstraat 64 bus 02020, 9160 Lokeren , 20 participatiebewijzen van 20,- euro

hetzij voor een bedrag van 400,-euro

b) Dorhetso Richard Tettey, Veldstraat 64 bus 02020, 9160 Lokeren , 80 participatiebewijzen hetzij voor een bedrag van 1600,-euro.

6)Art.6: Beherende vennoten

Ofori-Agyin Comfort en Dorhetso Richard Tettey, zijn beide beherend vennoot.

7)Art.6a: Er werd ook een stille vennoot aangeduid. Het kapitaal werd volstort.

iiiCD 2 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AÛALKVANKOOPHNE

-5 DEC. 2013

DENDERM ONDE

Griffie

1111111111111,1,1 j11,1.111!1111

aDie33a

mou 21

Las - vervolg

8)Art.6b : zaakvoerders: Ofori-Agyin Comfort en Dorhetso Richard Tettey zijn beide zaakvoerders

9)Art,7: de vennoot kan zijn participatie, op straffe van nietigheid niet afstaan onder de levenden , noch overdragen wegens overlijden, noch in zijn geheel noch tendele, dan met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen, De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden, hebben recht op de waarde van de participatiebewijzen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 van deze statuten. Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid niet overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van tenminste 2/3 van de stille vennoten. Ben participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van 1 maan van een voorkoopreeht genieten. Oefenen zij dit niet uit dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot aan zijn erfgenamen in rechte lijn.

10)Art.8: Boekjaar begint op 1 januari en eindigt elk jaar op 31 december. Er zal een inventaris, balans, en winst en verliesrekening opgemaakt worden. Het eerste boekjaar start op datum van oprichting en eindigt op 3111212014.

11)Art.9: Algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten en vindt elk jaar plaats de 20ste van de maand mei, indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is , dan de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. ledere vennoot kan per aangetekend schrijven gericht aan alle vennoten de algemene vergadering bijroepen op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproeping. De bijeenroeping dient minstens 15 dagen vooraf te geschieden,

De algemene vergadering kan alleen besluiten nemen als alle beherende vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden en minstens de meerderheid van de stille vennoten er zijn. Alle besluiten worden met éénparigheid van stemmen genomen. Ze is bevoegd om besluiten te nemen over

- eventueel vaststelling van de jaarrekening

- bestemming resultaat

- benoeming, ontslag, vaststelling bevoegdheden en decharge aan de beherende vennoten en zaakvoerders.

- vaststelling bezoldiging beherende vennoten of zaakvoerders

- instelling van de vennootschapsvordering

- goedkeuring overdracht van participatie,

12)Art.10: Winstverdeling : De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de winst,

13)Art.11: Ontbinding-vereffening : De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door een vennoot indien de geleden verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. ' De andere vennoten bezitten evenwel de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de betekening door de vennoot die de ontbinding vraagt, van de participatiebewijzen van de vennootschap in kwestie, dit in naleving van de betalingsmodaliteiten voorzien in artikel 7 van deze statuten en van de vastlegging van de waarde van het bewijs, bepaald in hetzelfde artikel. In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege

ontbonden zijn, doch verdergezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval, met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, mits zijn als vennoot worden toegelaten door de algemene vergadering, Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de beherende vennoten en de zaakvoerders dan in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt, Zij beschikken dan over alle machten die voorzien zijn in art. 186, 187, 188 van het wetboek van vennootschappen.

14)Art.12: Woonstkeuze : de beherende vennoten, zaakvoerders, vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak, een woonplaats te kiezenin , de zetel van de vennootschap , waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor het bestuur.

15)Art.13: Voor al wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk wordt geregeld, wordt verwezen naar de bepalingen in de wet.

16) Art.14:Bijzondere volmacht : Bij deze wordt aan de heer Jean Marchand, Plantin en Moretuslei 21, 2018 Antwerpen, voor de uitvoering van deze opdracht een bijzondere volmacht gegeven om de

Voor-

bel,ouden aan het Belgisch

,Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

OSS de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2 i

éi ulk - vervolg

vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de BTW,alsook te vertegenwoordigen bij het KBO, Douane en accijnzen, voedingsinspectie, alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af

te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen , nodig voor inschrijving van de vennootschap als handeslondememing bij de kruispuntbank van ondernemingen en in het algemeen alles te doen wat nodig of nutti is voor de uitvoering van deze opdracht.

Opgemaakt te Antwerpen op 28/10/2013.

Voor éénsluidend afschrift,

de beherende vennoten, zaakvoerders

Ofori-Agyin Comfort Dorhetso Richard Tettey

" Voor-

" hi"tFouden aan het Belgisch t,Sta atsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2014
ÿþrt3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr.: 542729252 Benaming (voluit) : Accra Market

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Veldstraat 64 bus 02020/9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Stopzetting activiteit

; Uit het P.V. van de buitengewone vergadering der vennoten gehouden ten maatschappelijke zetel op ° 21/03/2014 blijkt volgende

1) Definitieve stopzetting activiteiten per 2110312014. de actief en passief balans werden voorgelegd per 2810212014,

Voor éénsluidend afschrift,

(get) Ofori Agyin Comfort vennoot

(get) Dorhetso Richard Tettey

vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14 3 39

GRlri=1E RECI ITBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 DEC. 2014

AFDELiNGCMERMONDE i

Coordonnées
ACCRA MARKET

Adresse
VELDSTRAAT 64, BUS 02020 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande