ACEE-IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACEE-IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.636.223

Publication

21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 14.08.2012 12413-0290-012
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11362-0064-010
11/04/2011
ÿþmod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

',Veaergelegd ter grithe ven e' rechtbank van koopheendel"

~110542~6*

Brugge - Ode

- -

op.. 3

2011

Griffie 0e grrnjer

nae

Ondernemingsnr : 0433.636223

Benaming : Hostellerie Acanthus

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING NAAM, ZE-TEL en DOEL - VASTSTELLING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALSVERMINDERING - AANPASSING DATUM JAARVERGADERING -(HERjFORMULERING MODALITEITEN - AANNEMING NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG BESTUURDER.



Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 15 maart 2011, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 22 maart 2011, boek 263 blad 13 vak 19 dat de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van "HOSTELLERIE ACANTHÛS", naamloze vennootschap, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Jacques Opsomer te Kortrijk op 9 maart 1988, bekendgemaakt in. de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 1988-03-30/357, met eenparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) de benaming van de vennootschap "HOSTELLERIE ACANTHUS" te wijzigen naar "ACEE-IMMO", welke' naam, bij nazicht in het Belgisch Staatsblad, tot op heden nog niet werd aangenomen door enige andere vennootschap.

" (2) de zetel van de vennootschap over te brengen van 8810 Lichtervelde, Essestraat 46 naar 8531 Harelbeke (Bavikhove), Brugsesteenweg 24B.

(3) het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten van hotels en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Hel uitbaten van restaurants en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Het organiseren en commercialiseren van banketten en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden.

- Net uitbaten van drankgelegenheid.

- Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen, evenals het waarnemen

van het dagelijks bestuur van ondernemingen en vennootschappen.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins het verkopen, het ruilen, hef bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het (onder) verhuren, het (onder)huren, het leasen en het doorleasen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van:. onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden:` hebben van deze onroerende goederen.

- Het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen.

- Het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening.

- Het nemen van participaties en deelnemingen onder welke vorm ook in andere vennootschappen of

ondernemingen.

- Alle financiële verrichtingen onder de vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering

" van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder

voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

- De vennootschap kan alle onroerende en roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren,.

produceren; oprichten; verkopen en ruilen. . " " - " " - . - " -" "

Op de laatste hlz var, Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen)

bevoegd de rechtspersoon een aanzien vin derden te vertegenwooidigen

Verso . Naam er: handtekening

Essestraat 46

8810 Lichtervelde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- Het uitvoeren of doen uitvoeren in verband met de ondernemingen van research op aile technische, marketing en productiegebieden, ondememingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Het verwerven, exploiteren en vervreemden van rechten van intellectuele en/of industriële eigendom, daaronder begrepen al dan niet gepatenteerde know-how en gedeponeerde modellen; het verwerven en (door)leasen van bedrijfsmiddelen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is alle industriële, financiële, " burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren."

(4) het kapitaal in de statuten ad twintig miljoen Belgisch frank (20.000.000,- BEF) uit te drukken in vierhonderdvijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf cent (¬ 495.787,05).

(5) het kapitaal te verminderen met honderdnegenennegentigduizend zevenhonderd zevenen-tachtig euro vijf cent (199.787,05), om het terug te brengen van vierhonderdvijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf cent (¬ 495.787,05) op tweehonderdzesennegentigduizend euro (¬ 296.000,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling aan de aandeelhouders elk in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

(6) Naar aanleiding van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam zullen de verwijzingen en bepalingen in de statuten aangaande de aandelen aan toonder geschrapt worden en vervangen worden door de bepalingen van toepassing op aandelen op naam zoals vastgesteld in de negende beslissing hierna.

(7) de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de voorlaatste zaterdag van de maand juni om tien uur (10.00u).

(8) de modaliteiten van: overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, de kapitaalswijzigingen, ondeelbaarheid, volstorting, aard en uitgifte van effecten, samenstelling, vergaderingen en machten van de Raad van Bestuur, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van bestuurder(s) en commissaris(sen), samenstelling, bijeenkomst, vertegenwoordiging, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de Algemene Vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening en geschillenbesiechting te (her)formuleren.

(9) volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na

actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering

van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, beslist de vergadering met éénparigheid

van stemmen dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 1: Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt als naam "ACES-IMMO".

Artikel 2: Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Brugsesteenweg

24B, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van

Koophandel te Kortrijk.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten van hotels en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Het uitbaten van restaurants en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Het organiseren en commercialiseren van banketten en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden.

- Het uitbaten van drankgelegenheid.

- Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen, evenals het waarnemen van het dagelijks bestuur van ondernemingen en vennootschappen.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, hel uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het (onder)verhuren, het (onder)huren, het leasen en het doorleasen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen.

- Het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening.

- Het nemen van participaties en deelnemingen onder welke vorm ook in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de natste blz van Luik B ve.nme" ider, Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoel, de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- Alle financiële verrichtingen onder de vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

- De vennootschap kan alle onroerende en roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen.

- Het uitvoeren of doen uitvoeren in verband met de ondernemingen van research op alle technische, marketing en productiegebieden, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Het verwerven, exploiteren en vervreemden van rechten van intellectuele en/of industriële eigendom, daaronder begrepen al dan niet gepatenteerde know-how en gedeponeerde modellen; het verwerven en (door)leasen van bedrijfsmiddelen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is alle industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf 9 maart 1988.

Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderdzesennegentigduizend euro (¬ 296.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweeduizendste (112.000518) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 13: Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste drie (3) leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de Algemene Vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht vaststelt; zij zijn herkiesbaar.

Wanneer echter op een Algemene Vergadering van de aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van bestuurder is kosteloos, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

De opdracht van de bestuurders mag, behoudens herbenoeming, de termijn van zes (6) jaar niet overschrijden. Hij neemt een einde onmiddellijk na de Gewone Algemene Vergadering van het jaar waarin hij vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder vertegenwoordigd op de vergadering van de Raad van Bestuur door een vaste vertegenwoordiger-natuurlijke persoon.

Artikel 18: Machten van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van deze welke door de wet aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De raad kan een directiecomité oprichten al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt.

Hij kan aan het directiecomité bijzondere machten overdragen en het bedrag en de modaliteiten der vergoedingen van dit comité vaststellen, deze vergoedingen zijn aan te rekenen op de algemene onkosten.

Hij kan aan het directiecomité bestuurdersbevoegdheden overdragen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer zulk een directiecomité " wordt ingesteld is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. De duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité, alsmede de vergoedingen worden door de Raad van Bestuur bepaald.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de Raad van Bestuur worden toevertrouwd aan één of meer gedelegeerd-bestuurders, handelend in dit laatste geval, gezamenlijk of afzonderlijk volgens beslissing ter zake te nemen door de Raad van Bestuur. Hij is gelast met de uitvoering van de beslissingen van de raad.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de iaatsie blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio:n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso'. Naam en handtekening

' I

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

+ ~ mod 2.1

De Raad van Bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze

" bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Artikel 19: Vertegenwoordiging.

Behoudens speciale machtsoverdracht door de Raad van Bestuur en zonder afbreuk te doen aan de delegaties hiervoor voorzien, wordt de vennootschap in alle akten, andere dan die van dagelijks bestuur, en alle machten en volmachten met betrekking tot deze akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder of door twee (2) bestuurders.

Artikel 23: Bijeenroepingen.

De Raad van Bestuur evenals de commissaris of commissarissen zijn gerechtigd om de Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij zijn verplicht ze bijeen te roepen, zodanig dat zij binnen de termijn van één (1) maand gehouden wordt, wanneer de aandeelhouders die éénlvijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is.

Artikel 24: Gewone Algemene Vergadering. '

Ieder jaar, de voorlaatste zaterdag van de maand juni om tien uur (10.00 u) wordt de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen hebben plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente van de zetel, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel , en voor een Belgische notaris.

Artikel 25: Neerlegging der aandelen.

Elke overdracht van aandelen op naam in het register der aandelen wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vôôr de Algemene Vergadering geschorst.

De bestuurders en commissarissen mogen altijd, zonder formaliteiten, de vergadering bijwonen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de gevraagde formaliteiten hebben vervuld.

Artikel 26: Aantal stemmen.

Ieder kapitaalsaandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 33: Maatschappelijk boekiaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt door de zorgen van de Raad van Bestuur een inventaris opgemaakt evenals de jaarrekening overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Artikel 35: Winstverdeling.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen, alle fiscale en andere provisies maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf (5) procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur, over de aanwending van het saldo. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden. De Raad van Bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van interim-dividenden.

Artikel 37: Vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de Algemene Vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Bij gebrek aan een dergelijke benoeming wordt de vereffening uitgevoerd door de zorgen van de Raad van Bestuur, die op dat tijdstip in functie is en die optreedt in zijn hoedanigheid van vereffeningcomité.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volstort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende kapitaalsinvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten voordele van de aandelen die voor een hoger bedrag werden " volstort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

(10) kennisname van het ontslag van Mevrouw Christiane Mol, wonende te 8810 Lichtervelde, Essetraat 46, als bestuurder van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen haar ontslag met ingang van 15 maart 2011. Over de kwijting van haar bestuur zal beslist worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

Op de laatste blz. vai. Lvik_F3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, herzij van de perso(o)n(en) bevoegd dS rc.).chtspers^on ten aanzien van derden te VeZegÆiilYd.o..crdiC3er:

Verso : Naam en ^ardteke.;irtg

mod 2.1

VORT-

baanuden

het

aan het ! VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

1

Belgisch Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Staatsblad

Teaeliik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 15 maart 2011, met

aangehechte volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op cle laatste b':z van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedan.rgbe d van de instrumenterende notaris. herzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van i7,ierdon te vertegenwoordiger

Verso . Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþRechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Bankstraat 15 B te 8560 GULLEGEM

Onderwerp akte : ONTSLAG + BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER + WIJZIGING ZETEL

Het ontslag als gedelegeerd bestuurder, ingediend door GOED TEN HOUTE NV werd aanvaard. In haar vervanging werd voorzien door als gedelegeerd bestuurder te benoemen de Heer VAN HOLSBEECK ERIC, en dit voor onbepaalde duur.

De maatschappelijke zetel werd vanaf heden gewijzigd naar Essestraat 46 te 8810 Lichtervelde. Deze wijzigingen gaan in vanaf 22 december 2010.

VAN HOLSBEECK ERIC

Gedelegeerd bestuurder

II

II

11

II

I HI

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerl: I el) It2 = te

1110

*11011240*

Ondernerningsnr 0433.636.223

Benaming

(voitiit) HOSTELLERIE ACANTHUS

Vc behc aar Bek Staal

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc.:(o)meni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ze vertegenweordigen

Verso Naam en handtekening.

14/01/2011
ÿþIII II II IIfl IIfl III I II 10M

*11007813*

MO 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

31. 12, 2g1D

,RECHI§detekOOPHANDEL

vnnrni iv

W

v<

behc aai Bel!

Staa

Ondernemingsnr Benaming

(voiu,t)

Rechtsvorm :

Zetel : 0433.636.223

HOSTELLERIE ACANTHUS

Naamloze vennootschap

Bankstraat 15 B te 8560 GULLEGEM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : ONTSLAG + BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Er blijkt uit het verslag van de algemene vergadering van 22 'december 2010 dat het ontslag als bestuurders, ingediend door Mevrouw ILSE VERHAEGHE, GOED TEN HOUTE NV en STOFFEL BVBA werd aanvaard. Kwijting voor hun mandaat zal verleden warden op de volgende jaarlijkse algemene vergadering.

_ In hun vervanging werd voorzien door als bestuurders te benoemen, de Heer HO THE HIEP, Mevrouw MOL

CHRISTIANE en de Heer VAN HOLSBEECK ERIC. Hun mandaat zal vervallen onmiddellijk na de algemene vergadering van het jaar 2016.

VAN HOLSBEECK ERIC

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Yersv : Naam en handtekening,

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.04.2010, NGL 27.08.2010 10451-0204-013
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.04.2009, NGL 28.08.2009 09650-0242-012
22/04/2015
ÿþM d Word 11,1

D 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iliv.111m111

NEERGELEGD

1 0 APR, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Ge .r ekoRTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0433.636.223

Benaming

(voluit) : Acee Immo

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 24B - 8531 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - benoeming bestuurder - wijziging maatschappelijke zetel

Notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap Acee immo N.V., Brugsesteenweg 24B te 8531 Bavikhove , gehouden op 17 februari 2015.

Op de bijzondere algemene vergadering werd het ontslag van de bestuurder, de heer Ho The Hiep, Oostmeers 22 te 8000 Brugge aanvaard.

Met éénparigheid van stemmen wordt Mevrouw Margarita Salatova, Elisabethlaan 32518d te 8031 Helst benoemt als bestuurder en dit voor onbepaalde duur.

De maatschappelijke zetel werd vanaf heden gewijzigd naar Brakelsesteenweg 395 te 9406 Ninove Na afhandeling van de agenda werd de vergadering gesloten.

Van Holsbeeck Erik

Gedelegeerd-bestuurder

Gelijktijdig neergelegd r volledige notulen buitengewone Algemene Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2008 : KO115458
09/09/2008 : KO115458
25/01/2008 : KO115458
04/09/2007 : KO115458
07/09/2006 : KO115458
20/10/2005 : KO115458
17/10/2005 : KO115458
15/10/2003 : KO115458
23/09/2003 : KO115458
06/10/2001 : KO115458
19/07/2000 : KO115458
29/07/1999 : KO115458
23/07/1998 : KO115458
01/01/1992 : KO115458
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0373-012

Coordonnées
ACEE-IMMO

Adresse
BRAKELSESTEENWEG 395 9406 OUTER

Code postal : 9406
Localité : Outer
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande