ACHE LIGNO ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACHE LIGNO ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.757.524

Publication

03/03/2014
ÿþOndernemingsnr: 05,sG 1-.5"3

Benaming (voluit) :ACHÉ LIGNO ARCHITECTEN

(verkort) :

:t

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

:j aansprakelijkheid

j; Zetel : Oostmoienstraat 26

9880 Aalter

jj Onderwerp akte :OPRICHTING  BENOEMING  VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek) op 19 februari 2014, is opgericht ; ij door:

,j 1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIGNO ARCHITECTEN, met zetel te 9880 Aalter, Oostmolenstraat 26 RPR Gent BTW BE0419.342.975,

i; vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer KERCKHOF Piet Julien Jozef, geboren te Kortrijk op 1 "

,; oktober 1961, wonende te 9880 Aalter, Oostmolenstraat 26; 2. de heer TIBERGHIN Stefaan Jacques, geboren j .j te Deinze op 4 mei 1958, wonende te 9810 Nazareth, Grenadierslaan 9 en 3. mevrouw GREEN REINOSO

Geydis Regla, geboren te Ciudad (Habana) (Cuba) op 9 december 1981, wonende te 20131 Milaan, Via Nicola jj Porpora 141 Italië,

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACHÉ LIGNO ARCHITECTEN met zetel te Aalter, Oostmolenstraat 26, voor onbepaalde duur en met als doel, rekening houdend met de wettelijke voorschriften en de deontologische regels van de Orde van Architecten: het opstellen van alle mogelijke ontwerpen binnen het domein van de architectuur, de stedenbouw en aanverwan- jj ten, zowel in hun hoofdbestanddelen ais in hun onderdelen. Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aan-

' duiding louter opsommend en niet limitatief is. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consig-

;j natie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die ;j een gelijkaardig of verwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap verge-

;j makkelijken. De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel. De activiteiten van architect die door de vennootschap aan de dag worden gelegd zullen slechts worden uitgeoefend door personen die wettelijk bevoegd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),j ;, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het; kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van één/derde, hetzij; zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op; jj naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens; ;j voomoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid LIGNO ARCHITECTEN van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (¬ 6.324,00), lastens voornoemde heer TIBERGHIN Stefaan van duizend honderd zestien euro (E 1.116,00) en lastens voornoemde: mevrouw GREEN REINOSO Geydis van vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,00).

jj Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zesduizend tweehonderd

euro (¬ 6.200,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap CRELAN, met zetel te 1070 Brussel, Sylvain 3; Depuislaan 251. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 19 februari 2014 en zal door.

ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

jj De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het;

j; beroep van architect uit te oefenen, en derhalve ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Architecten. Deze;

:j voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening:

van de vennootschap: leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars en zo verder.

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn]

Ï; stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

:j De zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder;

:j wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

jj Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

;j Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

LûikB¢

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

moc! 11,1

14 5925

NEERGELEGD

2 0 -02- 2014

RECH~~ E GENT

VAN

KOOPHA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering warden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en - zo nodig - in vervanging te voorzien.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan elk van de zaakvoerders, die ieder de meest uitgebreide rechten hebben om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn cp één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerders volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Iedere zaakvoerder die ertoe gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten kan de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigen, als eiser of als verweerder.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden (bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en het beroep van architect is te aanzien.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde woensdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien. Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte off indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

Werd aangesteld als onbezoldigd zaakvoerder voor cnbepaalde duur: de heer KERCKHOF Piet Julien Jozef,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Y

,Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

yVoor-behouden aan het 5efgisch staatsblad

f& ~



geboren te Kortrijk op 1 oktober 1961, wonende te 9880 Aalter, Oostmolenstraat 26

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid CARBOFISC, vertegenwoordigd door de heer Alain Carels, met mogelijkheid tot in

de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende

administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of

rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard WaQters

Tegelijk hiermee neergelegd; uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd v66r registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek

van Registratierechten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 29.08.2016 16541-0179-014

Coordonnées
ACHE LIGNO ARCHITECTEN

Adresse
OOSTMOLENSTRAAT 26 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande