ACM MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACM MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.710.464

Publication

21/10/2013
ÿþ Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG ii LEGD

1 0 Ogg, 2013

rsGo-:,,L,-i,S.; VAN

r.r c: P rt ,Q t" if ffi ie'r F ,, ~ ~; n+T



Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ACM MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 - Aalter, Ekenakker 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Ann De Paepe, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys &

' Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 4 oktober 2013, blijkt

dat:

De heer DESTOOP Koen Alfons Marie, wonend te 9880 - Aalter, Ekenakker 6,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de maatschappelijke

naam: ACM MANAGEMENT.

De zetel is gevestigd te 9880  Aalter, Ekenakker 6,

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening

als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

-management en beheer van vennootschappen;

-het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

-verlenen van diensten en adviezen omtrent organisatie, beleid, structuren aan derden;

-alles met betrekking tot human resource management, outplacement, bemiddeling inzake personeelsaanwerving, personeelsopleiding;

-het geven van opleidingen aan derden;

-de organisatie van cursussen en opleidingen inzake management en beheer van bedrijven;

-het geven van seminaries met betrekking tot consultancy en bedrijfsvoering;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen' voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met. betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van, deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-projectbegeleiding;

-selectie en werving;

-employer branding;

-head hunting/loopbaanbegeleid ing,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

c S-1-1 © Li C)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële , roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurder en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (@ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het maatschappelijk kapitaal werd gevormd door inbreng in geld en op de honderd (100) aandelen wordt door de verkrijger ingeschreven als volgt:

- door de heer Koen Destoop voornoemd: voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend, waarvan een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd volstort;

Het bewijs van deponering dat aan de Notaris werd overhandigd zal in diens dossier bewaard blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde termijn benoemd: de heer Koen Destoop voornoemd, wonende te 9880  Aafter, Ekenakker 6.

De statutair aangestelde zaakvoerders kunnen slechts uit hun ambt worden ontslagen wegens behoorlijk vastgesteld wanbestuur.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der standregelen te moeten naleven, maar met akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet statutaire zaakvoerders. in dit laatste geval bepaalt zij de duur van de mandaten en gebeurlijk de machten van de nieuwe zaakvoerders.

De statutaire en niet-statutaire zaakvoerders bezitten de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder hun bevoegdheid.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser ais verweerder.

Wanneer er meerdere niet statutaire zaakvoerders zijn, kunnen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten slechts gezamenlijk uitoefenen behalve de machten van dagelijks bestuur in de ruime zin van het woord, die aan ieder van hen afzonderlijk toebehoren.

Jegens derden en in rechte, zullen zij echter, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering die hen benoemt, elk afzonderlijk kunnen handelen.

De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de vergadering er anders over beslist.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering heeft plaats op tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar, om elf uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is, aangeduid in het bericht van de bijeenroeping.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle kosten en lasten, nodige afschrijvingen en provisies, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht.

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering voor zover de statuten niets anders bepalen.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-aktief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor de uitvoering van deze statuten, wordt elke vennoot, zaakvoerder, toezichter, vereffenaar die in België geen werkelijk of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst verkozen ten maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan.

Het eerste maatschappelijke boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de tweede zaterdag van de maand juni van het jaar 2015.

De comparant verklaart en stelt vast dat thans geen commissaris dient aangesteld te worden.

VERBINTEN1SSEN TEN BEHOEVE VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

De vennootschap zal overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, aile verbintenissen

voor haar oprichting aangegaan vanaf 15 september 2013, door haar huidige zaakvoerder(s), ten behoeve van de vennootschap in oprichting overnemen.

AI deze verbintenissen worden derhalve, overeenkomstig artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd evenals de verbintenissen die eventueel zullen aangegaan worden na de ondertekening van deze oprichtingsakte doch voor het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, onder de opschortende voorwaarde van uitvoering van deze verbintenissen door of in opdracht van de zaakvoerder(s) van de vennootschap en van de voorgeschreven neerlegging ter griffie.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 173-1°bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Ann DE PAEPE

Tegelijk alhier neergelegd Expeditie

0o de faazSts oiz `/a!' LuwLg'rermeldel Recto Naam en ;loedanigiled Ian de :nstrumenterende notaris hetzij van de perso(clnf8n) be+loegá d4 rechtspersoon ten aanz!en van derdan te vertegenwoordigen

Verso Naam yn nandteKening

Coordonnées
ACM MANAGEMENT

Adresse
EKENAKKER 6 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande