ACONCEPT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACONCEPT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.681.241

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 24.06.2014 14214-0326-035
29/07/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rnodWo[d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0 478681241 Benaming

(voluit) : ACONCEPT

(verkort)

iii MU» II

NEERGELEGD

10 JULI 202

RECHTBA

tirg

KOOPHAND EGE>

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem,Kortrijksesteenweg 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 15 juli 2013 , blijkt het volgende:

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap, de NV "ACONCEPT', besluit tot de fusie door overneming van de vennootschap " ACASA VASTGOED", volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in het voomoemde fusievoorstel.

EERSTE BESLUIT : SPLITSENG VAN AANDELEN

De vergadering stelt dat de vennootschap momenteel over een maatschappelijk kapitaal van ¬ 150.000,00 (honderd vijftigduizend euro) beschikt vertegenwoordigd door 1.000 (duizend) gewone aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen hebben dus een fractiewaarde van ¬ 150,00 (honderd vijftig euro) per aandeel.

De vergadering beslist om elk aandeel van de vennootschap te splitsten in 3 (drie) gewone aandelen zonder nominale waarde, zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap alsdan vertegenwoordigd wordt door 3.000 (drieduizend) gewone aandelen zonder nominale waarde en een fractiewaarde van ¬ 50,00 (vijftig euro) per aandeel.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluit het, aantal aandelen gebracht is op 3.000 (drieduizend).

De aandelenverhouding doet zich aldus voor als volgt:

1. De Heer SCHUTTE Charly: 3

2. De Heer VAN SPEYBROECK Kristof: 3

3. De BVBA ACASA GROUP: 2.994

Totaal 3.000

TWEEDE BESLUIT

1.De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin de fusie door overneming werd voorgesteld:

De bestuurorganen hebben er zich van gewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

2. De vergadering van de vennootschap " ACASA VASTGOED", beslist tot ontbinding zonder vereffening, met oog op voornoemde fusie door overneming

Stemming:

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de NV "ACONCEPT", besluit tot de fusie door overneming van de vennootschap " ACASA VASTGOED", volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in het voornoemde fusievoorstel.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap " ACASA VASTGOED", met alle rechten en plichten met ingang vanaf 1 januari 2013, over op de naamloze vennootschap "ACONCEPT". Kapitaal,; reserves, provisie en schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap "ACONCEPT'. De schulden van de vennootschap " ACASA VASTGOED", gaan over op de overnemende; vennootschap.

Uit die balans per 31 december 2012 blijkt dat het balanstotaal van de overgenomen vennootschap "ACASA: VASTGOED" ¬ 526.737,89 bedraagt met als netto-actief ¬ 248.044,05 en dat aile verrichtingen en'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

hande-lingen gesteld door de vennootschap " ACASA VASTGOED", sedert 1 januari 2013 tot op vandaag voor

rekening zijn van de vennootschap "ACONCEPT'.

Stemming:

VIERDE BESLUIT:

a) Kapitaalsverhoging met ¬ 50.000,00 (vijftigduizend euro)

Aangaande deze inbreng In natura werden overeenkomstig artikel 602, §1 van het Wetboek van Vennootschappen volgende verslagen voorzien:

1. Verslagen

De voorzitter leest de verslagen voor en de aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-Het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van genoemde wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, Buro & Design Center, vertegenwoordigd door Mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit luidt als volgt:

"6.Besluit

in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in Aconcept NV, vennootschap met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, werden wij op 10 juni 2013 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 695 verwijzend naar artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan nettoboekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe.

De inbreng in natura door de aandeelhouders van cie NV Acasa Vastgoed, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62 en ondememingsnummer 0899.991.239, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 602 3e lid van het wetboek van vennootschappen bestaat uit de vermogensbestanddelen van de NV Acasa Vastgoed, naar aanleiding van de geplande fusie zoals beschreven in het fusievoorstel opgesteld door de respectievelijke raden van bestuur, gedateerd 24 mei 2013, voor een waarde van ¬ 248.044,05.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

b) Aangezien deze inbreng kadert binnen een fusie, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

c)de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura;

e)de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2012 weegegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen fusleoperatie..

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen activabestanddelen in 'going concem'-optiek.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de in te brengen bestanddelen volgens de op 31 december 2012 afgesloten jaarrekening maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting en de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ, voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd,

Ondergetekende maakt eveneens een voorbehoud met betrekking tot de activatie van kosten voor onderzoek & ontwikkeling ten bedrage van 92.473,61 EUR daar geen enkel document ons kon worden overhandigd ter staving van de redelijkheid.

Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen,

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd,

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van over te nemen vennootschap, de NV Acasa Vastgoed, toe te kennen 1.000 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de NV Aconcept, Kortrijksesteenweg 62 te 9830 Sint-Martens-Latem. Bijgevolg zullen de inbrengers, de aandeelhouders van de NV Acasa Vastgoed, als tegenprestatie voor hun inbreng ten bedrage van ¬ 248.044,05, een vergoeding in de vorm van aandelen van de NV Aconcept ontvangen bestaande uit 1.000 aandelen, als volgt verdeeld:

- De BVBA Acasa Group 998 aandelen

- De heer Kristof Van Speybroeck 1 aandeel

- De heer Charly Schutte 1 aandeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in de NV Aconcept geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de fusie

met de NV Acasa Vastgoed, met maatschappelijke zetel te Kortrijksesteenweg 62 in 9830 Sint-Martens-Latem

overeenkomstig de terzake opgestelde fusievoorstellen die werden neergelegd op 31 mei 2013 ter Griffie van

de Rechtbank van Koophandel van Gent.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het

controleverslag geen'faimess-opinion' omvat.

Drongen, 12 juli 2013

Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vertegenwoordigd door

Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

- Het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van genoemde wetboek van

vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden op de

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

2) Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de NV "ACONCEPT' verhoogd tot beloop

van ¬ 50.000,00 ( vijftigduizend euro) om het te brengen van ¬ 150.000,00 ( honderd vijftigduizend euro) op E 200.000,00 (tweehonderd duizend euro), verhoogd met een uitgiftepremie van ¬ 11.500,00 (elfduizend vijfhonderd euro). Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van 1.000 ( duizend) nieuwe volgestorte aandelen in de vennootschap "ACONCEPT', van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden ais de reeds bestaande 3000 aandelen. Hierdoor zal een uitgiftepremie ontstaan van 11.500,00 euro. De 1.000 nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf 1 januari 2013.

Tengevolg deze fusie en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging worden 1.000 nieuwe volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de NV "ACONCEPT" uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED, in ruil voor hun 1000 aandelen in de NV ACASA VASTGOED zonder opleg in geld.

Reserves, provisie en schulden gaan over op de ovememende vennootschap.

b) Kapitaalsverhoging met ¬ 11.500,00 ( elfduizend vijfhonderd euro)

De algemene vergadering beslist tot verhoging van het bestaande kapitaal van ¬ 200.000,00 (tweehonderdduizend euro) met ¬ 11.500,00 (elfduizend vijfhonderd euro) om het te brengen op ¬ 211.500,00 (tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro) door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT,

1. De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap voldoet aan de vereisten voor verkrijging van hoedanigheid van aandeelhouder in de ovememende vennootschap NV "ACONCEPT',

2. Er wordt aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED, 1.000 aandelen in de overnemende vennootschap "ACONCEPT' toegekend, naar verhouding van 1 oud aandeel, zonder opleg in geld.

De 1.000 nieuwe aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgedragen vennootschap als volgt:

- De heer SCHUTTE Chariy 1 aandeel

- De heer VAN SPEYBROECK Kristof 1 aandeel

- De BVBA ACASA GROUP 998 aandelen

Totaal 1.000 aandelen

De aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED verklaren zich akkoord met de toebedeling van de

nieuwe aandelen in de NV ACONCEPT zoals bovengemeld.

3. Wijze van uitreiking

De raad van bestuur van de overnemende naamloze vennootschap ACONCEPT zal, overeenkomstig het

bepaalde in het fusievoorstel, binnen de vier (4) weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap ACASA VASTGOED, uitnodigen om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap ACONCEPT.

Te dier gelegenheid tekent de gedelegeerde van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in

het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de ovememende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

ZESDE BESLUIT:

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap ACASA VASTGOED ten

algemene titel over op de overnemende vennootschap NV "ACONCEPT"

Ingevolge vorengaande is het kapitaal van de NV "ACONCEPT" verhoogd om het te brengen van ¬

150.000,00 op ¬ 211.500,00 en werden 1.000 nieuwe volgestorte aandelen uitgegeven.

4. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Het overgedragen vermogen van de overgenomen vennootschap NV "ACASA VASTGOED" bestaat uit:

1. Activa : ¬ 526.737,89

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Immateriële vaste activa: ¬ 92.473,61

_ Materiële vaste activa: ¬ 758,72

- Vorderingen op ten hoogste één jaar: ¬ 287.434,03

- Geldbeleggingen: ¬ 0,23

- Liquide middelen: ¬ 144.848,05

- Overlopende rekeningen van het actief: ¬ 1223,25

2. Passiva: ¬ 526.737,89

- Kapitaal: ¬ 61.500,00

- Wettelijke Reserves: ¬ 6.150,00

_ Beschikbare Reserves: ¬ 180.394,05

Schulden op meer dan één jaar: ¬ 278.536,93

- Overlopende rekeningen: ¬ 156,91

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de bedrijfsrevisor .

stemming: Dit besluit wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen,

ZEVENDE BESLUIT:

i e vergadering van de ovememende vennootschap NV "ACONCEPT" besluit vervolgens artikel vijf (5) der

statuten aan te passen ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 211.500,00 (tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 4.000 ( vierduizend) aandelen zonder nominale waarde, die ieder

1/4.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT:

e. Alle kosten, vergoedingen en lasten door de vennootschap te dragen naar aanleiding van de fusie zullen

ten laste zijn van overnemende vennootschap "ACONCEPT".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast:

_ enerzijds, dat de fusie door overneming van de vennootschap NV ACASA VASTGOED, door de

vennootschap "NV ACONCEPT', geschied is.

- anderzijds, dat de overgenomen vennootschap ACASA VASTGOED definitief heeft opgehouden te

bestaan.

NEGENDE BESLUIT:

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden met de activiteiten van

de overgenomen vennootschap in toepassing van artikel 701 van het Wetboek van

Vennootschappen en het aldus aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

_Alle onroerende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren, aan- en verkopen van aile onroerende goederen,

het uitvoeren van aile verkavelingen en bouwwerken, aile verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en

hoveniersbedrijven, aile beheer en onderhoud van onroerende goederen, waaronder begrepen de uitvoering

van eyndicopdrachten;

-Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkoop,

ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, en valorisatie van onroerende goederen van aile

aard, onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke erkenning en inschrijving;

-De exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van

leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van aile risico's en aile administratie en beheerszaken

dienaangaande;

-Het verrichten van aile prestaties inzake vastgoedmakelarij, het optreden als verkoopagent en

verhuringagent en de exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij

contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van aile risico's en aile administratie en

beheerszaken dienaangaande;

-Het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de

makelaardij en de tussenhandel in het algemeen;

-Het verfenen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied; de

organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; de vennootschap mag

borg staan voor derden;

-Het verstrekken van diensten, zoals het verfenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten

van consulting werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen aile daarmee verbonden

administratieve taken en hulpverlening.

-Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welkdanige derden,

bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle,

toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve

hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal,

instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat

aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende

wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren

ervan, het optreden als vereffenaar, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere

ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

-De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen. De vennootschap kan lezingen organiseren.

-De vennootschap kan optreden ais makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welkdanige deelactiviteiten.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

-Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Aanpassing van artikel 3 van de statuten

TIENDE BESLUIT ; aanpassingen statuten

a. De vergadering beslist tot aanpassing van de artikelen 1, 2, 5bis, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 25, 27, 31, 32, 39 op de wijze zoals vermeld in de agenda, alsook tot de toevoeging van de artikel inzake de schriftelijke besluitvorming, de verdaging en de samenloop op de wijze zoals vermeld in de agenda.

De vergadering beslist tevens de artikels van de statuten te hemummeren als gevolg van het bijvoegen en schrappen van voormelde artikels;

- artikel 1: schrappen laatste zin

- artikel 2: 1. aanpassing aan de beslissing van de raad van bestuur de dato 16/05/2011 tot verplaatsing van de zetel naar 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62 en desgevallend bekrachtiging van alle vorige zetelverplaatsingen.

2. mogelijkheid tot zetelverplaatsing ingevolge beslissing van de raad van bestuur.

- artikel 5 bis: schrappen

- artikel 7: aanpassing aan de gewijzigde wetgeving door toevoeging van volgende zin: 'Wanneer een Kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, en behalve indien toepassing gemaakt wordt van de afwijking voorzien in artikel 602, §2 Wetboek van Vennootschappen, maakt de commissaris ...."

- artikel 9: schrappen laatste alinea

- artikel 10: rechtzetting verschrijvingen

- artikel 11: schrappen

- artikel 13: schrappen verwijzing naar toegestaan kapitaal en toevoeging van volgende zin: "De vennootschap mag obligaties uitgeven bij beslissing van de raad van bestuur die het type en de voordelen, de wijze en het tijdstip van terugbetaling, en al de andere voorwaarden van de uitgifte bepaalt. Evenwel (.,.) "

artikel 14: schrappen woord "natuurlijke persoon" in de zesde alinea

- artikel 15; 1. toevoegen van volgende zin in de 2de alinea: "De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De oproeping is niet vereist wanneer aile bestuurders er in toestemmen te vergaderen."

2. toevoegen van volgende zin na de vierde alinea: "Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de vergaderingen van de raad van bestuur eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie."

3. toevoegen van volgende zin in de zesde alinea; "Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste drie van zijn leden (of twee van zijn leden indien er slechts twee bestuurders zijn) tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. schrappen van het woord "nier in de achtste alinea, zodat deze voortaan als volgt luidt: "Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit doorslaggevend".

- artikel 16: toevoegen/wijzigen in de derde alinea: "De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. Indien het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer bestuurders wordt toevertrouwd, zullen zij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen,"

- artikel 17: 1, De vergadering heeft beslist dat voortaan de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt door 2 bestuurders samen optredend (in plaats van drie).

2. schrappen 2de alinea

artikel 20: 1, toevoegen volgende zin: "Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie."

2. toevoeging nieuw artikel: Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die Krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de aandeelhouders moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de aandeelhouder, die als laatste zijn Handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle aandeelhouders de notulen willen ondertekenen, worden aile voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de aandeelhouders hebben gekregen."

3. toevoeging nieuw artikel: Verdaging van de vergadering

"De raad van bestuur heeft altijd het recht gedurende de zitting een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering drie weken uit te stellen, Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing,"

- artikel 25: schrappen woorden "woonplaats" en "statutaire zetel"

artikel 27: aanpassing aan de gewijzigde wetgeving door vervanging van artikel 27 door het volgende: "De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot Etun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden."

- artikel 31: toevoeging in de opsomming van de woorden "fusie en splitsing"

artikel 32: toevoeging van de woorden: "Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering pij authentieke akte moeten vastgesteld worden, zullen de afschriften ,.."

- artikel 39: aanpassing aan de gewijzigde wetgeving door vervanging van artikel 39 door het volgende: "§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft, Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap,

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening ln één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

- laatste artikel: toevoegen van volgend artikel: Artikel .. - Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke

k.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

b, De vergadering beslist eveneens de verschillende zetelverplaatsing destijds genomen door de raad van bestuur te bekrachtigen.

ELFDE BESLUIT : herformulering van de statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten, alsook door nieuwe formulering, hernummering en terminologische aanpassing.

De statuten worden vastgesteld als volgt:

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "ACONCEPT",

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de naam van de vennootschap, de vermelding "NV", de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft. Indien de in het vorige lid genoemde stukken het kapitaal van de vennootschap vermelden, moet dit overeenstemmen met het volgens de laatste balans gestorte kapitaal.

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Aile onroerende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, het uitvoeren van aile verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven, alle beheer en onderhoud van onroerende goederen, waaronder begrepen de uitvoering van syndicopdrachten;

-Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke erkenning en inschrijving;

-De exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande;

-Het verrichten van alle prestaties inzake vastgoedmakelarij, het optreden als verkoopagent en verhuringagent en de exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande;

-Het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen;

-Het verlenen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied; de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; de vennootschap mag borg staan voor derden;

-Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consulting werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

-Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welkdanige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, het optreden als vereffenaar, alsook het waarnemen van het beheer op aile niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

-Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

-De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen, De vennootschap kan lezingen organiseren.

-De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welkdanige deelactiviteiten.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

-Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 211.500,00 (tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 4.000 ( vierduizend) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/4.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 13. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In gevat van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders/vennoten, bestuurderslzaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14. BIJEENKOMSTEN -BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd -bestuurder of twee bestuurders, tenminste -- behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De oproeping is niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de vergaderingen van de raad van bestuur eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Iedere bestuurder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek)waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek

, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste drie van zijn leden (of twee van zijn leden indien er slechts twee bestuurders zijn) tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste de helft van de bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de ven-'nootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 15. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een 'directiecomité ` samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. Het Directiecomité mag aan elke mandataris, aandeelhouder of niet, bijzondere bevoegdheden overdragen. De bevoegdheidsomschrijving zal overeenkomstig artikel 76 wetboek vennootschappen bekendgemaakt worden.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. Indien het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer bestuurders wordt toevertrouwd, zullen zij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 16, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap,

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19. JAARVERGADERING  BUITENGEWONE OF BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur dertig (17.30) uur.

Artikel 34. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 35. WINSTVERDELING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TWAALFDE BESLUIT: Einde mandaat bestuurders overgenomen vennootschap en kwijting

De vergadering stelt vast dat als gevolg van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap ACONCEPT van de naamloze vennootschap ACASA VASTGOED, er van rechtswege een einde gekomen is aan het mandaat van bestuurder(s) van de naamloze vennootschap ACASA VASTGOED.

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ACONCEPT van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden na de fusie, tevens zal gelden als kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap ACASA VASTGOED, voor hun opdracht uitgeoefend sinds 1 januari 2013 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

DERTIENDE BESLUIT:

De vergadering beslist in de vennootschap ACONCEPT NV

- een einde te stellen met ingang vanaf heden aan het mandaat als bestuurder van de vennootschap LIVE YOUR LIFE BVBA, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroek. Als gevolg van het ontslag van de BVBA LIVE YOUR LIFE, komt er tevens een einde aan het mandaat van de heer Kristof Van Speybroeck als vaste vertegenwoordiger van de BVBA LIVE YOUR LIFE voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de BVBA LIVE YOUR LIFE in de naamloze vennootschap ACONCEPT.

Er zal kwijting worden verleend voor het mandaat op de eerstvolgende algemene vergadering.

- in haar vervanging te voorzien door te benoemen tot bestuurder met ingang vanaf heden voor een hernieuwbare termijn tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019 gehouden over het boekjaar eindigend op 31 december 2018:

1.De naamloze vennootschap WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR, voornoemd, voor wie de heer Kristof Van Speybroeck, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur van de NV WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR, gehouden op 12 juli 2013, blijkt dat de heer Kristof Van Speybroeck, voornoemd, aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger van de NV WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR voor de uitoefening van het' toekomstig mandaat als bestuurder van de NV WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR in de NV ACONCEPT,

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOS INVEST, voornoemd, voor wie de heer Bordes Schutte, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

Uit de beslissing van de zaakvoerders van de BVBA BOS INVEST de dato 12 juli 2013, blijkt dat de heer Bontes Schutte, voornoemd, aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger van de BVBA BOS INVEST voor de uitoefening van het toekomstig mandaat als bestuurder van de BVBA BOS INVEST in de NV ACONCEPT. - te herbenoemen als bestuurder met ingang vanaf heden voor een hernieuwbare termijn tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019 gehouden over het boekjaar eindigend op 31 december 2018: De ç besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCHUTTE INVEST, voornoemd, voor wie de heer Charly Schutte, voornoemd, nog steeds zal optreden als vaste vertegenwoordiger. De BVBA SCHUTTE INVEST verklaart dit mandaat, bij monde van haar vaste vertegenwoordiger, de heer Charly Schutte, te aanvaarden.

- het mandaat als bestuurder te verlengen voor een hernieuwbare termijn tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019 gehouden over het boekjaar eindigend op 31 december 2018 van de vennootschap ACASA GROUP, voornoemd, voor wie de heer Kristof Van Speybroeck nog steeds zal optreden als vaste vertegenwoordiger, ACASA GROUP verklaart dit mandaat, bij monde van haar vaste vertegenwoordiger,

VEERTIENDE BESLUIT:

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur en/ zijn aangestelden, met het recht van in de plaatsstelling om de voorgaande beslissingen en alle nodige publiciteitsformaliteiten uit te voeren

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens is bijeengekomen de raad van bestuur, welke besluit te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes (6) jaar:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHUTTE INVEST', met maatschappelijke zetel te 9850 Merendree, Broekstraat 13, voornoemd, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer SCHUTTE Charly, voornoemd,

- De BVBA ACASA GROUP, te Sint-Martens-Later, Kortrijksesteenweg, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Vanspeybroeck.

Allen hier aanwezig of vertegenwoordigd en aanvaardend..

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede n verslagen raad

van bestuur - verslagen bedrijfsrevisor

Voor» behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 04.07.2013 13258-0571-035
11/06/2013
ÿþMod Word 11.1

L.

-~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

11 tlij1111111

r

V beh iu

aa

Bel Stag

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0478.681241

Benaming

(voluit) : ACONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Kortrijksesteenweg 62 - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

"Fusievoorstel opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen door de raden van bestuur van de NV ACONCEPT en de NV ACASA VASTGOED en gedaan aan de aandeelhouders van de NV ACONCEPT en de NV ACASA VASTGOED, die in buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden teneinde onder meer over dit fusievoorstel te beraadslagen en te beslissen.

1. Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen.

1.* NAAM ; ACONCEPT

* RECHTSVORM : naamloze vennootschap

* ZETEL 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62

* INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0478.681.241

* DOEL : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- aile onroerende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven, alle beheer van onroerende goederen;

- alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke erkenning en inschrijving;

- het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen;

- het verlenen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied; de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; de vennootschap mag borg staan voor derden;

- Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consulting werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vomi aan welkdanige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vomi ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

- Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen. De vennootschap kan lezingen organiseren.

- De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welkdanige deelactiviteiten.

- De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowet tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

*BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door:

-De BVBA SCHUTTE INVEST, met zetel te 9850 Nevele, Broekstraat 13, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0885.926.239, met als vaste vertegenwoordiger de heer Chariy Schutte;

-De BVBA LIVE YOUR LIFE, met zetel te 9000 Gent, Holstraat 99, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0885.934157, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroeck;

-De BVBA ACASA GROUP, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0886.199.918, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroeck.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap",

Hier vertegenwoordigd door drie van haar bestuurders, zijnde de voltallige raad van bestuur, zoals hierboven vermeld.

2, * NAAM ; ACASA VASTGOED

* RECHTSVORM ; naamloze vennootschap

* ZETEL ; 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62

* INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0899.991.239

* DOEL : "De vennootschap heeft tot doel in België en in het bui-denland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening;

I. Specifieke activiteiten

AI het verrichten van alle prestaties inzake vastgoedmakelarij, het optreden als verkoopagent en verhuringagent en de exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande;

BI het beheren en onderhouden van onroerende goederen waaronder begrepen de uitvoering van syndicopdrachten.

II, Algemene activiteiten

Al het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Ef het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

F31 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

E3ovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als In het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door.

-De BVBA SCHUTTE INVEST, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Charly Schutte; -De BVBA LIVE YOUR LIFE, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van

Speybroeck;

-De NV WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0414.642.534, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroeck;

-De BVBA BOS INVEST, met zetel te 9000 Gent, Pelikaanstraat 33, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0893.396.526, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Bordes Schutte,

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door drie van haar bestuurders:

-De BVBA SCHUTTE INVEST, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Charly Schutte; -De BVBA LIVE YOUR LIFE, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroeck;

-De NV WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroeck,

2, Algemeen.

De voorgestelde fusieverrichting karakteriseert zich als een fusie door overneming door de NV ACONCEPT van de NV ACASA VASTGOED, zoals geregeld door de artikelen 681 tot 704 van het Wetboek van vennootschappen.

De fusie heeft van rechtswege en gelijktijdig tot gevolg dat:

-het gehele vermogen van de NV ACASA VASTGOED, zowel de rechten als de verplichtingen, op de NV ACONCEPT overgaat;

, s ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-voortvloeiend uit de ontbinding zonder vereffening van de NV ACASA VASTGOED;

-tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap, de NV ACONCEPT, aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED.

Indien het fusievoorstel door de twee buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, dit wil zeggen van de NV ACONCEPT en van de NV ACASA VASTGOED, op geldige wijze wordt goedgekeurd, treden van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen op: -de NV ACASA VASTGOED zal door deze loutere beslissing zelf, ophouden te bestaan;

-het gehele vermogen van de NV ACASA VASTGOED, zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de NV ACONCEPT;

-de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED krijgen nieuwe aandelen in het kapitaal van de NV ACONCEPT.

3. De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de NV ACASA VASTGOED, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de NV ACONCEPT.

De raden van bestuur van de NV ACONCEPT en de NV ACASA VASTGOED stellen voor om ais datum vanaf dewelke de handelingen van de NV ACASA VASTGOED boekhoudkundig voor rekening van de NV ACONCEPT geacht zullen worden te zijn verricht, de eerste januari tweeduizend en dertien te nemen.

4. De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in de ovememende vennootschap, de NV ACASA VASTGOED, recht geven te delen in de winst van de NV ACONCEPT, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit rechts

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED uitgereikte aandelen in de NV ACONCEPT zullen dezelfde rechten geven als de bestaande aandelen van de NV ACONCEPT.

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED uitgereikte aandelen in de NV ACONCEPT zullen recht geven te delen in de winst van de NV ACONCEPT vanaf één januari tweeduizend en dertien.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5. Ruilverhouding van de aandelen bij overgang van het vermogen van de NV ACASA VASTGOED naar de NV ACONCEPT,

Het kapitaal van de NV ACONCEPT is verdeeld in 1.000 aandelen.

Deze 1.000 aandelen zijn in handen van:

-De BVBA ACASA GROUP, voornoemd: 998 aandelen;

-De heer Kristof Van Speybroeck, wonende te 9000 Gent, Holstraat 99: 1 aandeel;

-De heer Charly Schutte, wonende te 9850 Merendree (Nevele), Broekstraat 13: 1 aandeel.

Het kapitaal van de NV ACASA VASTGOED is verdeeld in 1.000 aandelen.

Deze 1.000 aandelen zijn in handen van:

-De BVBA ACASA GROUP, voornoemd: 998 aandelen;

-De heer Kristof Van Speybroeck, voornoemd: 1 aandeel;

-De heer Charly Schutte, voornoemd:) aandeel.

Voorafgaand aan de fusie zal elk aandeel van NV ACONCEPT worden opgesplitst in 3 aandelen, waardoor er in totaal 3.000 aandelen van de NV ACONCEPT zullen bestaan.

Door deze opsplitsing zal naar aanleiding van de fusie voor 1 aandeel van de NV ACASA VASTGOED 1 nieuw aandeel van de NV ACONCEPT worden gecreëerd..

Aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED worden, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van deze vennootschap door de NV ACONCEPT, 1.000 nieuwe aandelen van de NV ACONCEPT uitgereikt.

Na de fusie zal het kapitaal van de NV ACONCEPT verdeeld zijn in 4.000 aandelen, hetzij: de bestaande 3.000 aandelen + 1.000 nieuwe aandelen.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. Wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap zullen worden uitgereikt.

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

nodigt het bestuur van de ovememende vennootschap de aandeelhouders van de overgenomen

vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de

vennootschap.

Bij die gelegenheid tekent de gedelegeerde van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in

het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de overnemende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

7. Bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikel 695 bedoelde verslagen.

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld toepassing te maken van artikel 695, laatste alinea, van het Wetboek van vennootschappen.

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend, noch aan de bestuurders van de NV ACONCEPT, noch aan de bestuurders van de NV ACASA VASTGOED.

9, Rechten die de overnemende vennootschap, de NV ACONCEPT, toekent aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Aangezien er geen aandeelhouders van de over te nemen vennootschap bestaan die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, is de sub 9. vermelde informatieverstrekking niet van toepassing en zonder voorwerp.

10. Verdeling onder de vennoten van de over te nemen vennootschap van de aandelen van de ovememende vennootschap, alsmede het criterium waarop de ruilverhouding is gebaseerd.

Het kapitaal van de NV ACONCEPT is verdeeld in 1.000 aandelen.

Het kapitaal van de NV ACASA VASTGOED is verdeeld in 1.000 aandelen.

Voorafgaand aan de fusie zal elk aandeel van NV ACONCEPT worden opgesplitst in 3 aandelen, waardoor er in totaal 3.000 aandelen van de NV ACONCEPT zullen bestaan.

Door deze opsplitsing zal naar aanleiding van de fusie voor 1 aandeel van de NV ACASA VASTGOED 1 nieuw aandeel van de NV ACONCEPT worden gecreëerd.

Aan de aandeelhouders van de NV ACASA VASTGOED worden, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van deze vennootschap door de NV ACONCEPT, 1.000 nieuwe aandelen van de NV ACONCEPT uitgereikt.

Na de fusie zal het kapitaal van de NV ACONCEPT verdeeld zijn in 4.000 aandelen, hetzij: de bestaande 3.000 aandelen + 1.000 nieuwe aandelen.

De ruilverhouding werd voor beide vennootschappen vastgesteld op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen per 31 december 2012.

Dit fusievoorstel zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

'

4 I 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

C " º%

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te Sint-Martens-Latem, op 24 mei 2013, in 4 exemplaren."

Getekend:

-De BVBA SCHUTTE INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Charly Schutte;

-De BVBA LIVE YOUR LIFE, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroeck;

-De BVBA ACASA GROUP, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof Van Speybroeck.

Tegelijk hiermee neergelegd. Fusievoorstel de dato 24 mei 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 25.06.2012 12199-0548-019
07/07/2011 : GEA027955
29/06/2011 : GEA027955
01/02/2011 : GEA027955
07/07/2010 : GEA027955
10/12/2009 : GEA027955
13/10/2009 : GEA027955
04/09/2008 : GEA027955
08/07/2008 : GEA027955
19/05/2008 : GEA027955
10/03/2008 : GEA027955
31/01/2008 : GEA027955
20/02/2007 : GEA027955
13/11/2006 : GEA027955
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 16.06.2015 15182-0196-030
03/02/2006 : GEA027955
23/12/2005 : GEA027955
31/12/2004 : GEA027955
06/07/2004 : GEA027955
06/11/2002 : GEA027955

Coordonnées
ACONCEPT

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 62 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande