ACT-IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACT-IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.170.188

Publication

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.02.2014, NGL 27.02.2014 14052-0037-015
17/02/2014
ÿþ mort 11.1

I IR In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0879.170.188

Benaming (voluit) :ACT-1T

(verkort) :

Zetel : Weverboslaan 46

9050 Gent - Gentbrugge

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Giselinde VAN DUFFEL te Lochristi met standplaats Zaffefare op negen januari tweeduizendveertien: "Geregistreerd te Gent 6 de 14 januari 2014, boek 208, blad 72, vak 06, twee rollen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Eerstaanwezend Inspecteur a.i. (getekend) L. Maesschalck, Adviseur a.i..", dat de aandeelhouders: 1) de heer VANDRIESSCHE Christophe Christian Lucien, geboren te Gent op 28 maart 1974, echtgenoot van mevrouw'Êffhymiadis Anna, wonende te 9050 Gent-Gentbrugge, Weverboslaan 46, en 2) mevrouw EFTHYM!ADIS Anna, geboreil te'Gent op 24 ;; augustus 1977, echtgenote van voornoemde heer Vandriessche Christophe, wonende te 9050. Gent-

Gentbrugge, Weverboslaan 46, de volgende beslissingen hebben gehcmen: ' " ' 4

Eerste besluit: Verhoging van het kapitaal

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen door een inbreng in geld van een bedrag van zesennegentigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 96.750,00), om het maatschàppelijk kapitaal te brengen van :; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdvijftienduizend driehonderdvijftig-euro (¬ 115.350,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volstort, volgens de modaliteiten en de : voorwaarden zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek der lnkomstenbelástirigen.

Voormeld bedrag van zesennegentigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 96.750,00) werd gestort op rekeningnummer BE66 7370 4119 5943 op naam van de besloten vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid 'Act-it', zoals blijkt uit het aan mij, ondergetekende notaris, overhandigd bewijs van deponering, afgeleverd door KBC Bank Heusden op 8 januari 2014.

Tweede besluit: Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt ons, ondergetekende notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op honderdvijftienduizend driehonderdvijftig euro (¬ 115.350,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen, zonder nominale waarde. Derde besluit: Wijziging der statuten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te brengen : Artikel vijf van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst

;i "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdvijftienduizend driehonderdvijftig euro (¬ 115.350,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde. Het is volledig geplaatst en minstens volstort ten belope van de wettelijk gestelde minima."

Vierde besluit:

De vergadering belast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermee neergelegd:

- gecoördineerde statuten yk,

Notaris Giselinde Van Duffel.

IY

AR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voc behor aan Belgi Staats i 111

III 11





NEERGELEGD

2 7 -01- 2014

KOOPHAN 1' ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.02.2013, NGL 01.03.2013 13052-0111-014
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.02.2012, NGL 05.03.2012 12053-0320-014
29/07/2011
ÿþmod 2.1

fll ~J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11117374*

;

Ondememingsnr : 0879.170.188

1 NEEI2GELfEG

1 s M9 2011

RECH _ LANK VAN

KOOPHA`Gt;itfeTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : ACT-IT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weverboslaan 46

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Giselinde VAN DUFFEL te Lochristi met standplaats te Zaffelare op 22 juni 2011, "Geregistreerd te Gent 6 de 27 juni 2011, boek 186, blad 84, vak 20, drie rollen, geen;; verzendingen. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) a.i. P. Van Haesendonck", dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACT-IT i de volgende besluiten hebben genomen, hierna letterlijk aangehaald :

Eerste besluit:

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2011.

De vergadering beslist het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva goed te keuren. Tweede besluit:

De vergadering beslist vervolgens het huidig maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door de hierna volgende tekst toe te voegen tussen de eerste en de tweede zin van de huidige tekst van artikel 3 van de statuten :

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van aile onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en i constructies bij middel van alle technieken en in aile stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op aile mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Het in bewaring nemen van onroerende goederen, de specifieke activiteit van de onroerende promotie. Dit alles in hoedanigheid van hoofdhandelaar, dan wel als makelaar, bemiddelaar, agent of commissaris, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, het beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in aile vennootschappen en ondernemingen. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend maar enkel aanwijzend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan de diensten van management-consultant uitoefenen, waaronder :

- Alle verrichtingen welke direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, huren, verhuren en financieren van diensten, zoals dienstverlening op het gebied van administratie, boekhouding, sociale en fiscale wetgeving, management, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma's evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma's.

Het beheer en het bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- Aile financiële en beheersverrichtingen, onder meer, krediet en financiering, belegging in roerende waarden, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van vermogen, hypothecaire en andere borgstellingen, en dergelijke.

Het realiseren en uitvoeren, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle verrichtingen van ontwikkeling, commercialisatie, promotie, creatie, reproductie, service en management van alle soorten goederen en activiteiten in het kader van film- en theaterproducties.

Het verkopen of verhuren van theaterkostuums, -attributen en  benodigdheden. Het verlenen van allerlei diensten welke hiermee samenhangen.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen, inrichtingen, installaties mogen aankopen, bouwen, oprichten, stichten, uitbaten, verhuren, verkopen, ruilen met het oog op de verwezenlijking van haar maatschappelijk doe!. Zij mag aile handels-, nijversheids-, financiële-, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel."

Derde besluit : De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering aan te passen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand februari om zeventien uur.

Dienvolgens beslist de vergadering dat de eerste zin van artikel veertien van de statuten vervangen wordt door de volgende tekst :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste maandag van de maand februari om zeventien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld."

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni in 2011, zijnde 25 juni 2011 en de daaropvolgende jaarvergadering op de eerste maandag van de maand februari in 2012.

Vierde besluit :

De vergadering belast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie der akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief

- gecoördineerde statuten

Notaris Giselinde Van Duffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

i ..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 13.07.2011 11283-0226-013
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 26.07.2010 10333-0538-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 02.07.2009 09339-0168-010
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 30.06.2008 08303-0292-010
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 04.07.2007 07337-0359-010

Coordonnées
ACT-IT

Adresse
WEVERBOSLAAN 46 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande