ACTIVE ACCOUNT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVE ACCOUNT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.341.955

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.09.2014 14623-0512-011
06/02/2013
ÿþ M°d Word 11-1

r. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

bel

BE

Sta

Mi-E;<~RG ~ ;_,:î., !/y Y

L ~~ J~f!

74~ I7_ii-.:

REcifi UAh.,,',. ',, , ,,ki

, KOOt'HANGt'i¬ tiël: (";ENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875341955

Benaming

(voluit) : Active Account

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent (Mariakerke), Juliaan Braekeleirstraat 36/B

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusie door overneming door BVBA Active Account van de BVBA Doran en de BVBA Doran I.D. -wijziging doel -wijziging statuten.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Calliauw Peter, notaris met standplaats te Gent op 22 december 2012, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergaderingen van 11 de vennoten van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account", 2/ de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Doran" en 31 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran LD." onder meer hebben vastgesteld en met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen hebben genomen:

I°/

1/ De voorzitter van iedere vennootschap gaf een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran I.D." door fusie overgenomen worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account",

2/ De algemene vergaderingen van respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran I.D." heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

1I°I

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account", heeft besloten over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Doran I.D.".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran. I.D.", met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende besloten vennootschap met" beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account" houdster is van alle' aandelen van de respectievelijk overgenomen vennootschappen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran 1.D.", worden de. aandelen van de overgenomen vennootschappen vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien, warden' boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran I.D.", zoals hierna beschreven, over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

AI ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DORAN", OP BASIS VAN DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 30 SEPTEMBER 2012.

ACTIVA

8. Liquide middelen 485

TOTAAL ACTIVA485

PASSIVA _

Op de taat5te blz. van Lulk B vermelden Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Geplaatst kapitaal 12.400

3. Overgedragen verlies 11.915

TOTAAL PASSIVA 485

B/ ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN

DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DORAN I.D.", OP BASIS VAN

DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 30 SEPTEMBER 2012.

ACTIVA

3. Materiële vaste activa 30.013

6, Vorderingen op ten hoogste één jaar 2,160

8. Liquide middelen 14.171

TOTAAL ACTIVA46.344

PASSIVA

1. Geplaatst kapitaal 6,200

2. Reserves1.860

3. Overgedragen verlies 3.696

5, Schulden op ten hoogste één jaar 34.588

TOTAAL PASSIVA 46.344

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap bevat tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, hun boekhouding, hun clientèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan hun onderneming en verbonden aan hun handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en tegenover hun eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de respectievelijk overgenomen vennootschappen omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen, verbonden aan hun respectievelijke handelszaak.

B/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschappen als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

CI VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN.

De voorzitter van de algemene vergadering van de vennootschappen verzocht de instrumenterende notaris vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de respectievelijk overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op 22 januari 2012 ophouden te bestaan.

III°1

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de respectievelijk overgenomen vennootschappen voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode over de laatst goedgekeurde vergadering tot en met 22 januari 2012.

IV°/

Wegens voorafgaandelijke kennisname door alle leden van de vergadering, van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld bij toepassing van artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, werd de secretaris ervan ontslagen het verslag van de zaakvoerder, in datum van een december laatstleden, waarin deze omstandig de door hem voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, met daaraan gehecht een staat van activa en passiva der vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, voor te lezen.

V°I

De vergadering heeft besloten het huidige doel van de overnemende vennootschap te wijzigen, door het bestaande doel van de vennootschap te schrappen en de tekst van artikel drie (3) van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"ARTIKEL DRIE -- DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België en/of in het

buitenland:

1. De coordinatie van bouwprojecten, renovatiewerken, het verlenen van technische en administratieve bijstand inzake de realisatie van onroerend goed projecten, het kopen, verbouwen, huren, beheren en verkopen van eigen onroerende goederen. Het vervaardigen en het plaatsen van keukenmeubelen en meubelen in het algemeen en alle toebehoren eigen aan de inrichting van een woning.

Het optreden als tussenpersoon in de handel op commissiebasis.

2. Het verlenen van diensten en adviezen, het opstellen van overeenkomsten en het verrichten van studies op het vlak van risico-onderzoek, risico-beheer, veiligheid, alle vormen van risicopreventie, rampenplannen, verzekeringen, schaderegelingen, schade-expertises en aanverwante gebieden; dit alles ten behoeve van aile mogelijke opdrachtgevers in aile mogelijke toepassingen.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard of privé personen, onder meer op het vlak van administratie, engineering, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

Het verwerven, beheren en uitbaten van patenten, royalties en aanverwante rechten.

Import, export en handel van alle consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen.

Het verstrekken van leningen aan derden, alsmede zich borg stellen voor derden.

3. Alle activiteiten inzake vervoer van koopwaar, materialen en personen, zonder enig voorbehoud en onder welke vorm dan ook, voor eigen rekening of voorrekening van derden, in België of in het buitenland, alsook alle bewerkingen die daarop betrekking hebben of ermee in verband staan.

Optreden als vervoerscommissaris.

Alle consulting activiteiten inzake logistiek, distributie en opslag.

Opslag, overslag en expeditie en begeleiding in binnen- en buitenland van piloten.

De aan- en verkoop van alle soorten transportmiddelen en toebehoren, zowel voor vervoer van personen als van goederen.

Huur en verhuur van transportmateriaal en alle andere roerende goederen.

Huur en verhuur van diensten als piloot.

Het organiseren van helikoptervluchten; met het oog hierop het verwerven onder welke vorm ook, huren, verhuren en ter beschikking stellen in de ruimste zin van het woord van helikopters en aile materiaal dat rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig is voor de verwezenlijking van dit maatschappelijk doel.

Het onderhouden, inrichten en opslaan van helikopers.

De studie, organisatie en raadgevend bureau inzake transportaangelegenheden.

If. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verfenen van administratieve prestaties en computerservices. Het verstrekken van opleidingen van alle aard aan bedrijven of hun bedienden of zelfs aan derde privépersonen. Het onderrichten van personeel of derden.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Dienovereenkomstig besluit de vergadering artikel 3 van de statuten aan te passen aan voormeld besluit, zodat dit artikel thans zal luiden zoals hierboven vermeld.

Vi°l

De vergadering heeft besloten de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening, omzetting en geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

Vli°l

De vergadering heeft besloten volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) het wetboek van vennootschappen.

Deze statuten luiden bij uittreksel als volgt:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "ACTIVE ACCOUNT".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

1. Specifieke activiteiten

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België en/of in het buitenland:

1. De coördinatie van bouwprojecten, renovatiewerken, het verlenen van technische en administratieve bijstand inzake de realisatie van onroerend goed projecten, het kopen, verbouwen, huren, beheren en verkopen van eigen onroerende goederen. Het vervaardigen en het plaatsen van keukenmeubelen en meubelen in het algemeen en alle toebehoren eigen aan de inrichting van een woning.

Hel optreden als tussenpersoon in de handel op commissiebasis.

2. Het verlenen van diensten en adviezen, het opstellen van overeenkomsten en het verrichten van studies op het vlak van risico-onderzoek, risico-beheer, veiligheid, alle vormen van risicopreventie, rampenplannen, verzekeringen, schaderegelingen, schade-expertises en aanverwante gebieden; dit alles ten behoeve van alle mogelijke opdrachtgevers in alle mogelijke toepassingen.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard of privépersonen, onder meer op het vlak van administratie, engineering,

management, bedrijfsorganisatie en informatica. fr

Het verwerven, beheren en uitbaten van patenten, royalties en aanverwante rechten. Import, export en handel van aile consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen. Het verstrekken van leningen aan derden, alsmede zich borg stellen voor derden.

3. Alle activiteiten inzake vervoer van koopwaar, materialen en personen, zonder enig voorbehoud en onder

welke vorm dan ook, voor eigen rekening of voorrekening van derden, in België of in het buitenland, alsook alle

bewerkingen die daarop betrekking hebben of ermee in verband staan.

Optreden als vervoerscommissaris.

Aile consulting activiteiten inzake logistiek, distributie en opslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opslag, overslag en expeditie en begeleiding in binnen- en buitenland van piloten.

De aan- en verkoop van alle soorten transportmiddelen en toebehoren, zowel voor vervoer van personen als van goederen.

Huur en verhuur van transportmateriaal en alle andere roerende goederen.

Huur en verhuur van diensten als piloot.

Het organiseren van helikoptervluchten; met het oog hierop het verwerven onder welke vorm ook, huren, verhuren en ter beschikking stellen in de ruimste zin van het woord van helikopters en alle materiaal dat rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig is voor de verwezenlijking van dit maatschappelijk doel.

Het onderhouden, inrichten en opslaan van helikopers.

De studie, organisatie en raadgevend bureau inzake transportaangelegenheden.

IE. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm En alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. Het verstrekken van opleidingen van alle aard aan bedrijven of hun bedienden of zelfs aan derde privépersonen. Het onderrrichten van personeel of derden.

G! De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ill. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen, Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning, Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien cjagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen,

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar ais de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geinteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

ARTIKEL TWAALF --BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt ln hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op

uitnodiging van een zaakvoerder, De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats

vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd

minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders

er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van

zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn

plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor

hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of

elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten

rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend

met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheldsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de venncotschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op

de algemene kosten.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op eenendertig mei,

om negentien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen

een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten warden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom

verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL NEGENTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn,

of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd

door hun wettelijke Lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL EENENTWINTIG  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze

aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van

stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen

genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van

de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot

hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij

ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking

tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling

van hun taak.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden

bijgehouden,

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd warden,

moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december van hetzelfde jaar

afgesloten.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoeken ontwikkeling.

ARTIKEL_ VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Voor-

`behduden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Vill°I

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigde de zaakvoerder en/of de instrumenterende

notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting

deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de

overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- alle aandelen van de overgenomen vennootschappen te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De zaakvoerder, van de overnemende vennootschap stelde aan als bijzondere lasthebber, aan wie de

macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting

bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,

inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van

koophandel, met name het Accountancykantoor De Keyser, kantoorhoudende te 9000 Gent, Martelaarslaan

29e of één of meer door haar aangeduide lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen handelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Pter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 22 december 2012;

- gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik_B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþ,

Mad 2.1

etS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIUI II II I I I II III

*iaias~~3=

i

NEERGELEGD

13 NOV. 2012

RECHTECiet1+AN KC?OPHAiVDEI TF r,F

Umm

Ondernemingsnr : 0875341955

Benaming

(voluit) : ACTIVE ACCOUNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van

Vennootschappen tot overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN

(NN 0887.923.746), Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke.

FUSIEVOORSTELINZAKE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

INHOUDSTAFEL

1. Fusievoorstel

2.Voorafgaandelijke opmerkingen

3.De partijen komen het volgende overeen

4. Neerlegging

FUSIEVOORSTEL

A.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kluyskens te Gent op 08 maart 2007,;

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2007 onder nummer 20070321

0043502.

De vennootschap heeft ais ondememingsnummer: BE 0887.923.746

B.T.W. nummer: BE 0887.923.746

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een

fractiewaarden van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig haar benoeming

ingevolge de bijzondere algemene vergadering van

30 juni 2009, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch

Staatsblad van 20 oktober 2009 onder nummer 20091020/0148069:

- Dhr. De Clercq Johan (NN: 621023-013-87), Waggebrug 5 te 9881 Aalter

hierna genoemd PARTIJ ENDERZIJDS

B.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACTIVE ACCOUNT, waarvan de

' maatschappelijke zetel gevestigd is te Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kluyskens te gent op 15 juli 2005:

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 augustus 2005 onder nummer 20050808-

0114819.

Ondememingsnummer: BE 0875.341.955

B.T.W. nummer: BE 0875.341,955

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een

fractiewaarden van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

" De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig haar benoeming

oprichting:

- Dhr. De Clercq Johan (NN: 621023-013-87), Waggebrug 5 te 9881 Aalter

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennen hebben van:

1.Artikel 676-1° W. Venn, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling.

waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 . gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge hun aandelen en van de andere effecten

waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één

hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de

algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de

Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie -- rechtsvorm -- naam  doel  zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen

voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de

verplichtingen, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN, overgaat naar de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACTIVE ACCOUNT voorgemeld.

Alle aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN verenigen zich nu

reeds, sinds 01 oktober 2011, in handen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

ACTIVE ACCOUNT.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap

Aangezien de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap gelijkaardige activiteiten

hebben, blijft het doel van de overnemende vennootschap ongewijzigd.

Artikel 2: Ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 01 oktober 2011 alle aandelen in de

overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald

(artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum

voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen)

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 Januari 2013.

De boekhoudkundige verwerking van de fusie doet zich als volgt voor:

DORAN VOOR FUSIE

ACTIVA

1.Immateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiële Vaste Activa

4.Financiële Vaste Activa

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar

7.Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen 485

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA485

PASSIVA

1.Geplaatst kapitaal 12.400

2, Reserves

3.Overgedragen verlies -11.915

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schulden op ten hoogste één jaar

TOTAAL PASSIVA 485

ACTIVE ACCOUNT VOOR FUSIE

ACTIVA

1.Immateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiële Vaste Activa 32.414

4.Financiële Vaste Activa 12.400

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar 7.370

7.Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen 59

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA52.243

PASSIVA

1.Geplaatst kapitaal 6.200

2. Reserves 1.860

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3.Overgedragen verlies -12.973

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schulden op ten hoogste één jaar 57.156

TOTAAL PASSIVA 52.243

ACTIVE ACCOUNT NA FUSIE

ACTIVA

1.lmmateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiële Vaste Activa 32.414

4.Financiële Vaste Activa

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar 7.370

7.Geidbeleggingen

8.Liquide Middelen544

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA40.328

PASSIVA

1.Geplaatst kapitaal 6.200

2. Reserves 1.860

3.Overgedragen verlies -24.888

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schulden op ten hoogste één jaar 57.156

TOTAAL PASSIVA 40.328

NEERLEGGING

De partijen verzoeken Accountancykantoor De Keyser kantoorhoudende te 9000 Gent, Martelaarslaan 296,

het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te gent van elk der betrokken

vennootschappen.

Opgemaakt te gent op 11 november 2012 in vier (4) exemplaren, waarbij elke partij verklaart één

ondertekend exemplaar ontvangen te hebben en de twee andere exemplaren zullen neergelegd worden op de

Griffie van de Rechtbank van Koophandel te gent

1. BVBA DORAN, vertegenwoordigd door De Clercq Johan, zaakvoerder.

2. BVBA ACTIVE ACCOUNT, vertegenwoordigd door De Clercq Johan, zaakvoerder.

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel

getekend : De Clercq Johan, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþRechtsvorm : bvba

Zetel : Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek vang,

Vennootschappen tot overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN ID

(NN 0887.924.835), Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke.

FUSIEVOORSTEL

INZAKE FUSIE DOOR VERENIGING

VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

INHOUDSTAFEL

1. Fusievoorstel

2,Voorafgaandelijke opmerkingen

3.De partijen komen het volgende overeen

4. Neerlegging

FUSIEVOORSTEL

A.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN ID

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kluyskens te Gent op 08 maart 2007,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2007 onder nummer 20070321-:

0043503.

De vennootschap heeft ais ondernemingsnummer: BE 0887.924.835

B.T.W. nummer: BE 0887.924.835

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een

fractiewaarden van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig haar benoeming bij

oprichting:

- Dhr. De Clercq Johan (NN: 621023-013-87), Waggebrug 5 te 9881 Aalter

hierna genoemd PARTIJ ENDERZIJDS

B.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACTIVE ACCOUNT, waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd is te Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kluyskens te gent op 15 juli 2005,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 augustus 2005 onder nummer 20050808-,

0114819.

Ondernemingsnummer: BE 0875.341.955

B.T.W. nummer: BE 0875.341.955

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een;

fractiewaarden van éénlhonderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig haar benoeming bij;

oprichting:

- Dhr. De Clercq Johan (NN: 621023-013-87), Waggebrug 5 te 9881 Aalter

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennen hebben van:

1.Artikel 676-1° W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling;

waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+1]189976*

Ondernemingsnr : 0875341955

Benaming

(voluit) : ACTIVE ACCOUNT

ui

N)EERGELIE(i4U 1 3 q~sV. 2012

RELtírt-t3ANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

 Griff'rg .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al

hun aandelen en van de andere effecten

waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden

2.Artikel 682 W. Venn, die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één

hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de

algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de

Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie  rechtsvorm  naam  doel -- zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen

voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de

verplichtingen, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN ID, overgaat naar de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACTIVE ACCOUNT voorgemeld.

Alle aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN ID verenigen zich nu

reeds, sinds 01 januari 2012, in handen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

ACTIVE ACCOUNT.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap

Aangezien de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap gelijkaardige activiteiten

hebben, blijft het doel van de ovememende vennootschap ongewijzigd.

Artikel 2: Ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 01 januari 2012 alle aandelen in de

overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald

(artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum

voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen)

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 januari 2013.

De boekhoudkundige verwerking van de fusie doet zich als volgt voor:

DORAN ID VOOR FUSIE

ACTIVA

1.Immateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiele Vaste Activa 30.013

4.Financiële Vaste Activa

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar 2.160

7.Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen 14.171

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA46.344

PASSIVA

1.Geplaatst kapitaal 6.200

2. Reserves 1.860

3.Overgedragen verlies 3.696

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schulden op ten hoogste één jaar 34.588

TOTAAL PASSIVA 46344

ACTIVE ACCOUNT

VOOR FUSIEACTIVE

ACTIVA

I.Immateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiële Vaste Activa 32.414

4.Financiële Vaste Activa 18.600

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar 7.370

7.Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen 59

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA58.443

PASSIVA

1.Geplaatst kapitaal 6.200

,



Voor-

nehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ 2. Reserves 1.860

3.Overgedragen verlies -12.973

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schulden op ten hoogste één jaar 63.356

TOTAAL PASSIVA 58.443

ACTIVE ACCOUNT NA FUSIE

ACTIVA

1.lmmateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3,Materiële Vaste Activa 62.427

4.Financiële Vaste Activa 12.400

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar 9.530

7,Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen 14.230

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA98.587

PASSIVA

1.G eplaatst kapitaal 6.200

2. Reserves 3.720

3.Overgedragen verlies-9.277

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schutden op ten hoogste één jaar 97.944

TOTAAL PASSIVA 98.587

NEERLEGGING

De partijen verzoeken Accountancykantoor De Keyser kantoorhoudende te 9000 Gent, Martelaarslaan 296,

het fusievoorstel neer te leggen op de Griffe van de Rechtbank van Koophandel te gent van elk der betrokken

vennootschappen.

Opgemaakt te gent op 11 november 2012 in vier (4) exemplaren, waarbij elke partij verklaart één

ondertekend exemplaar ontvangen te hebben en de twee andere exemplaren zullen neergelegd worden op de

Griffie van de Rechtbank van Koophandel te gent

1. BVBA DORAN ID, vertegenwoordigd door De Clercq Johan, zaakvoerder.

2. BVBA ACTIVE ACCOUNT, vertegenwoordigd door De Clercq Johan, zaakvoerder.

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel

getekend ; De Clercq Johan, zaakvoerder









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 30.08.2012 12482-0287-011
21/03/2012
ÿþ NTtld Woid t t,t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HJ[ II 11111111 ll II J 1111111111

*iaosoaa3*

Voo behoti aan Botgh Staats

N

NEERGELEGD

0 a Ur 20)2

RECHTBANK VAN

KOOPHHIgi1i L TE GENT

Ondernemingsnr : 0875341955

Benaming

(voluit) : ACTIVE ACCOUNT

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gerard Willemotlaan 104 te 9030 Mariakerke

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Wijziging maatschappeliljke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel met ingang van 01/02/2012 verplaatst

naar:

Juliwan Braekeleirstraat 36 B te 9030 Mariakerke-Gent

getekend : De Clercq Johan, zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 31.08.2011 11478-0149-010
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 31.08.2010 10465-0141-010
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.05.2009, NGL 25.07.2009 09476-0264-009
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 29.08.2008 08674-0139-010
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 31.08.2007 07657-0170-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 31.08.2016 16516-0514-011

Coordonnées
ACTIVE ACCOUNT

Adresse
JULIAAN BRAEKELEIRSTRAAT 36 B 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande