ACTIVE RENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVE RENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.092.036

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 16.11.2013 13662-0151-009
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.09.2014, NGL 25.11.2014 14676-0193-010
23/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 3199496

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







NEERGELEGD

1 2 SEP. 2013

r "Li:AN K VAN

KC3r.,`~DEL

Tl: GENT

j



Ondernemingsnr : 0465.092.036

Benaming

(voluit} : KORTEMARK MOTORS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 164 - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op negenentwintig augustus tweeduizend en dertien, geregistreerd te Kruishoutem op drie september tweeduizend en dertien, Boek 477 blad 12 vak 15,ontvangen : vijftig euro. De adviseur ea. inspecteur ali (getekend) K. BOSSUYT, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de KORTEMARK MOTORS:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap te vervangen door de nieuwe maatschappelijke benaming "ACTIVE RENT".

TWEEDE E3ESLUIT

a. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2013. De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd.

b, De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te herformuleren en uit te breiden, en de tekst van het artikel der statuten houdende het doel van de vennootschap integraal te vervangen door volgende doelomschrijving: ""De vennootschap heeft ais doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden, handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: -Verhuur, renting en alle leasingverrichtingen van voertuigen, materieel, roerend materieel, uitrusting, onroerende of roerende goederen van alle aard.

-De aan- en verkoop, import en export, verhuur en verhandeling van autovoertuigen, zowel nieuw als tweedehands, handel in auto-onderdelen en  toebehoren, aanhangwagens, brandstoffen en smeermiddelen.

-Het herstellen van alle autovoertuigen, met inbegrip van koetswerk. Het takelen en wegslepen van voertuigen.

-De aan- en verkoop, het herstellen, het wijzigen, het onderhouden, de fabricage, de assemblage, de vernieuwing, de import, de export, de terbeschikkingstelling en de huur en verhuur onder alle vormen en voor aile gebruik van alle transportmiddelen ter land, ter zee, ter binnenvaart en ter luchtvaart, evenals alle wisselstukken en toebehoren, werktuigen, materialen en uitrusting voor werkhuis en garage, industriële producten voor auto's, moto's, rijwielen, schepen, vliegtuigen en in het algemeen wat betrekking heeft met transportmiddelen, met inbegrip van alle diensten en uitvoeringen eraan verbonden.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap heeft alsook ais doel:

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het, beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuur, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door een vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed.

-Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

begrepen: het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven en het voeren door deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak.

-Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie. Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen. Daarenboven kan de

vennootschap belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

-Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

-het verwerven, kopen, verkopen, ruilen en beheren van roerende goederen en waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten, en het deelnemen in andere vennootschappen, al dan niet met een gelijkaardig doel;

-het verhuren en ter beschikking stellen aan derden van al deze roerende goederen, en meer in het algemeen van alle roerende goederen dewelke de vennootschap onder haar activa heeft;

-zij kan deze voormelde roerende en onroerende goederen productief maken, ondermeer door toezicht en controle, studie en adviesverlening, door beheers- of financiële bijstand aan ondernemingen, of op elke andere wijze die haar nuttig kan zijn,

-administratieve activiteiten, consultancy- en managementactiviteiten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

-Het organiseren van studiedagen en studiereizen.

-de vennootschap kan deelnemen aan het bestuur of de vereffening van andere vennootschappen of verenigingen,

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zelfs indien het doel ervan niet soortgelijk of aanverwant is met het hare. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van derden.

-Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden als tussenpersoon in de handel.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap alle aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.".

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit om het in frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en bijgevolg het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderdvijftigduizend (750.000) Belgische frank om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR)

VIERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Philippe Schotte ais statutair zaakvoerder met ingang vanaf heden. Over de kwijting van zijn mandaat zal beslist worden bij de eerstvolgende algemene vergadering.

Tot nieuwe, niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELTA FINANCE", waarvan de zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 164, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer BE 0425.246.713.

Opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Eric Goedertier met standplaats te Zottegem, op 29 december 1983, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari 1984 onder nummer 904-11.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst, blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Goedertier te Zottegem op 31 maart 2009, houdende onder meer de omvorming van de vennootschap naar huidige rechtsvorm, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 april erna onder nummer 09057153. Voor de uitoefening van dit mandaat van zaakvoerder in de BVBA ACTIVE RENT, is de heer Philippe Schotte voornoemd, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, Wijngaard 26, benoemd tot vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot herformulering van de modaliteiten betreffende: het kapitaal en de aandelen, het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap (inzonderheid ook de schrapping van de bepalingen omtrent de benoeming van de statutair zaakvoerder en opvolgend statutair zaakvoerder), het toezicht, de algemene vergadering, de inventaris, jaarrekening, reserve en winstverdeling, de ontbinding en vereffening, keuze woonplaats, bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt; en dit alles zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT-AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten inzake naamswijziging, doelwijziging, omzetting van het kapitaal in euro en ontslag van de statutair zaakvoerder, en na actualisering van de tekst aan het Wetboek van Vennootschappen, met schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt.

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN - VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ACTIVE RENT",

De naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of ge-volgd.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 164.

De zetel van de vennootschap mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

-Verhuur, renting en aile leasingverrichtingen van voertuigen, materieel, roerend materieel, uitrusting, onroerende of roerende goederen van alle aard.

-De aan- en verkoop, import en export, verhuur en verhandeling van autovoertuigen, zowel nieuw ais tweedehands, handel in auto-onderdelen en  toebehoren, aanhangwagens, brandstoffen en smeermiddelen.

-Het herstellen van aile autovoertuigen, met inbegrip van koetswerk. Het takelen en wegslepen van voertuigen.

-De aan- en verkoop, het herstellen, het wijzigen, het onderhouden, de fabricage, de assemblage, de vernieuwing, de import, de export, de terbeschikkingstelling en de huur en verhuur onder alle vormen en voor alle gebruik van alle transportmiddelen ter land, ter zee, ter binnenvaart en ter luchtvaart, evenals alle wisselstukken en toebehoren, werktuigen, materialen en uitrusting voor werkhuis en garage, industriële producten voor auto's, moto's, rijwielen, schepen, vliegtuigen en in het algemeen wat betrekking heeft met transportmiddelen, met inbegrip van alle diensten en uitvoeringen eraan verbonden.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap heeft alsook als doel;

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuur, directeur, directeur-generaal, manager, en van aile andere topfuncties die door een vennootschap op grand van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed.

-Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, Daarin wordt onder andere begrepen: het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven en het voeren door deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak.

-Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie. Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen. Daarenboven kan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

-Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan, Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

-het verwerven, kopen, verkopen, ruilen en beheren van roerende goederen en waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten, en het deelnemen in andere vennootschappen, al dan niet met een gelijkaardig doel;

-het verhuren en ter beschikking stellen aan derden van al deze roerende goederen, en meer in het algemeen van alle roerende goederen dewelke de vennootschap onder haar activa heeft;

-zij kan deze voormelde roerende en onroerende goederen productief maken, ondermeer door toezicht en controle, studie en adviesverlening, door beheers- of financiële bijstand aan ondernemingen, of op elke andere wijze die haar nuttig kan zijn,

-administratieve activiteiten, consultancy- en managementactiviteiten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

-Het organiseren van studiedagen en studiereizen.

-de vennootschap kan deelnemen aan het bestuur of de vereffening van andere vennootschappen of verenigingen,

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zelfs indien het doel ervan niet soortgelijk of aanverwant is met het hare, Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van derden,

-Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden als tussenpersoon in de handel.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap alle aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

B. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één zevenhonderdvijftigste (9I750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Tot verhoging of vermindering van het kapitaal kan slechts besloten worden door de Buitengewone Algemene Vergadering volgens de regels ingesteld voor de wijziging van de statuten en met inachtneming van de artikelen 302 en volgende van het Wetboek van Vennootschapen. Bij kapitaalverhoging door inbreng van geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de bestaande vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, zoals voorzien door artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

ARTIKEL ZEVEN  KAPITAALVERMINDERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een Notaris besluiten tot kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt. De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

ARTIKEL ACHT  VERLIES VAN KAPITAAL

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, een Buitengewone Algemene Vergadering samenroepen om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap of over eventuele voorstellen tot sanering zoals bepaald in artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

ARTIKEL NEGEN  REGISTER VAN AANDELEN

In de vennootschap wordt een register gehouden waarin wordt aangetekend:

1/Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2/ De gedane stortingen;

3/ De overdrachten en de overgang van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden, dit in uitvoering van artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TIEN  OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Behoudens hetgeen hierna is bepaald voor het geval dat de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

a.De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager;

b.De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen twee maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c.Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandeel wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht om binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

d.ln dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden me alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van de meest gerede partij zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen. De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn eveneens van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL 11  OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Behoudens hetgeen hierna is bepaald voor het geval dat de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de aarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL TWAALF  BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, bij meerderheid van stemmen, voor een tijdsduur door haar vast te stellen

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL DERTIEN  WERKWIJZE VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder, indien er slechts één is, maakt notulen op waarin zijn beslissingen worden aangetekend in de gevallen waarbij dit door de wet vereist is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen zij alle beslissingen eenparig te nemen en gezamenlijk op te treden.

Indien er meer zaakvoerders zijn, besturen zij als college. Dit college vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder. Het collega wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat de agenda. Over punten die daarin niet zijn vermeld kan slecht dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen. De instemming wordt geacht gegeven te zijn wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt. Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit beslissende stem. De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telefax, telex of e-mail volmacht geven aan één van zijn collega's van het college, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen. Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders ondertekend is en waarvan in het notulenregister aantekening is gedaan. Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend docr een meerderheid van de aanwezige leden van het college. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

ARTIKEL VEERTIEN - SALARIS

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag, uiterlijk bij de goedkeuring van de jaarrekening door de Algemene Vergadering wordt vastgesteld en welke behoort tot de algemene kosten van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering hem tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

Het mandaat van zaakvoerder mag tegelijkertijd uitgeoefend worden met de functie van directeur of met een andere bediening voortvloeiende uit een dienstverhuringscontract. Deze werkzaamheden mogen afzonderlijk worden vergoed.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. ARTIKEL VIJFTIEN  TEGENSTRIJDIG BELANG

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegd verrichting, is gehouden artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

ARTIKEL ZESTIEN  INTERN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders zijn op de wijze vermeld in artikel dertien, bevoegd om allerhandelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

ARTIKEL ZEVENTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.,

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap of directeurs aanstellen, en hun wedde of vergoedingen bepalen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

ARTIKEL NEGENTIEN  VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE ZAAKVOERDER

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap is een zaakvoerder, zoals een lasthebber verantwoordelijk voor de vervulling van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan heeft,

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Ten aanzien van de overtredingen waaraan hij geen deel heeft gehad, is hij van die aansprakelijkheid slechts ontheven wanneer hem geen schuld te wijten is en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste algemene vergadering die wordt gehouden nadat hij er kennis van heeft gekregen.

D. TOEZICHT

ARTIKEL TWINTIG - CONTROLEBEVOEGDHEID.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 15 Wetboek van Vennootschappen niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd door de algemene vergadering dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL EENENTWINTIG  GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten  jaarvergadering genaamd  moet ieder jaar door de zaakvoerder worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand september om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde Kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tct haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en zullen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld worden aan de vennoten door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG- VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  STEMRECHT

Eik aandeel geeft recht op één stem, onverminderd de dwingende wettelijke beperkingen ter zake.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  AANDELEN iN ONVERDEELDHEID  VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één.af meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon niet een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  BESLUITVORMING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

ARTIKEL ZESENTWINTIG  STATUTENWIJZIGING

De buitengewone Algemene Vergadering moet gehouden worden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijzet ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal,

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen, wordt een wijziging van de statuten alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F, INENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDELING

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  BOEKAAR EN JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en makt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en 93 van het Wetboek van Vennootschappen,

ARTIKEL ACHTENTWINTIG  WINSTVERDELING EN RESERVE

Het batig slotsaldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo kan als dividend onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

De algemene vergadering besluit, hetzij dat er tot dividenduitkering wordt overgegaan, hetzij dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, hetzij dat er een andere bestemming hieraan wordt gegeven.

Het bestuursorgaan bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Hij heeft de bevoegdheid om tussentijdse of interimdividenden uit te keren, voor zover de wet dit zou toelaten.

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL NEGENENTWINTIG

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld

De commissaris, of bij ontstentenis daarvan, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Een afschrift van deze verslagen en staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden overeenkomstig de artikelen 269 van het Wetboek van Vennootschappen. De beslissing van de algemene vergadering genomen terwijl de verslagen bedoeld in dit artikel ontbreken, is nietig.

ARTIKEL DERTIG AANDUIDING VAN DE VEREFFENAARS

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun bevoegdheden en vergoedingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

ARTIKEL EENENDERTIG  VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft overeenkomstig artikel 190 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetalingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar of vereffenaars.

Onverminderd artikel 181 Wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden ;

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen,.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

H, KEUZE VAN WOONPLAATS

ARTIKEL TWEEËNDERTIG

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Alle kennisgevingen ter zake van de vennootschap aan een vennoot geschieden aan hun woonplaat zoals vermeld in de oprichtingsakte of in het register van de aandelen. In geval van verandering van zijn woonplaats moet de vennoot zijn nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap. Zolang die mededeling niet is gedaan worden zij geacht woonplaats gekozen te hebben in de oorspronkelijke woonplaats. Deze bepaling is van overeenkomstige toepassing in geval van overlijden van een vennoot of in geval van verplaatsing van de zetel van een rechtspersoon-vennoot.

1. BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT ARTIKEL DRIEËNDERTIG

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL VIERENDERTIG  OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL VIJFENDERTIG -- OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL ZESENDERTIG  TEGENSTRIJDIGHEID VAN BELANGEN

Ingeval van tegenstrijdig belang en is de enige vennoot ook enige zaakvoerder, dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG  ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. ls de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

J, ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL ACHTENDERTIG - GERECHTELIJKE BEVOEGDHEID

Voor elke betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uit-drukkelijk aan verzaakt.

ARTIKEL NEGENENDERTIG - GEMEEN RECHT

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek, worden geacht niet te zijn geschreven,

ZEVENDE BESLUIT

a.De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

b.Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "DE SOM", Baerdonckstraat 111 & Kasteeldreef, 76 te 9230 Wetteren, vertegenwoordigd door de heer Geert De Somere, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, onder meer bij het ondernemingsloket, de BTW, de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan Van Caenegem

4 , r

1.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 29 augustus 2013

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 02.10.2012 12602-0102-009
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 07.11.2011 11601-0137-009
22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 16.11.2010 10607-0049-010
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 29.09.2009, NGL 27.10.2009 09828-0024-010
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 05.12.2008 08842-0041-010
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 11.09.2007, NGL 28.11.2007 07813-0388-012
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 12.09.2006, NGL 29.09.2006 06821-3004-013
14/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 13.09.2005, NGL 03.11.2005 05854-2128-014
04/05/2005 : OO056396
04/10/2004 : OO056396
16/10/2003 : OO056396
17/10/2002 : OO056396
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 02.10.2015 15635-0418-010
06/10/2001 : OO056396
31/10/2000 : OO056396
09/02/1999 : OOA006709

Coordonnées
ACTIVE RENT

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 164 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande