ACTIWE CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIWE CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.805.423

Publication

23/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13304204*

Neergelegd

19-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0536805423

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): ACTiWE CONSULTANTS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Karel Lodewijk Ledeganckstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Patrick GUSTIN, te Oudergem, ondergetekende, op zeventien juli tweeduizend dertien  Geregistreerd acht blad(en) één renvooi(en) op het 3de registratiekantoor van Elsene op 18 JULI 2013 boek 79 blad 38 vak 10 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) getekend MARCHAL D.

1° De Heer VANBUTSELE, Paul, met woonplaats te 1180 Ukkel, Mariannestraat 31, en zijn echtgenote,

2° Mevrouw ORLANDONI, Ornella, met woonplaats te 1180 Ukkel, Mariannestraat 31,

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen volgens akte van notaris DE WYNTER te Oudergem op 25 mei 1976.

De welke hebben de ondergetekende notaris verzocht om bij deze akte vast te leggen dat zij samen een handelsvennootschap oprichten en om de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht als volgt

Zij verklaren dat op de HONDERD (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van 186,00 ¬ per stuk, als volgt :

- door de Heer VANBUTSELE, voornoemd : vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend drie honderd euro (9.300,00 ¬ )

- door Mevrouw ORLANDONI, voornoemd vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend drie honderd euro (9.300,00 ¬ )

Hetzij in totaal : HONDERD (100) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) .

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van een derde door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,- EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de

vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS Banque.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Artikel 1 - Rechtsvorm

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 - Benaming

Zij zal als benaming hebben «ACTiWE CONSULTANTS».

Artikel 3 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Karel Lodewijk Ledeganckstraat 15, 9600 Ronse.

Artikel 4  Maatschappelijk Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

- In het algemeen het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin. Dit omvat onder meer het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van economie, politiek en public affairs, technologie en innovatie, ecologie, wetenschappen, communicatie, media, social innovation, administratie, industrie, financiën, cultuur, vorming, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden en dit op om het even welke wijze.

- De deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen, teambuildingsactiviteiten, beurzen allerhande congressen, seminaries.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering en dit in de ruimste betekenis, zoals onder meer inzake de financiële, commerciële, operationele aspecten van de bedrijfsvoering.

- Het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, boeken, tijdschriften, instrumenten, hard- en software.

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen, vennootschappen en (openbare) instellingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 5 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij mag ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor een statutenwijziging.

Artikel 6  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een honderd (100) aandelen, met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal, en die bij de oprichting werden volgestort ten belope van 6.200 ¬ .

Artikel 12 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 13 - Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van

Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange stelde vertegenwoordiger.

Artikel 15  Zitting en oproepingen

Zitting

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste derde vrijdag van de maand juni, om 18 uur

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 16  Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek volmacht geven, aan een al dan niet

vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Artikel 17 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam ende voorna(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 18 - Samenstelling van het bureau - notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder of in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 24 - Maatschappelijk boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 25 - Aanwending van de winst

Op de netto-winst, zoals die blijkt uit de jaarrekeningen opgemaakt door de raad van bestuur, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5%) afgehouden en aangewend voor het samenstellen van de wettelijke reserve. Deze afhouding is niet meer verplicht vanaf het ogenblik dat de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend zoals beslist wordt door de algemene vergadering die beraadslaagt op verzoek van de zaakvoering, rekening houdend met de wettelijke beschikkingen.

Artikel 26 - Ontbinding

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maan den nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap Dat verslag wordt in de agenda vernield, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzon-den conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27  Ontbinding en vereffening

§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college). De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Overgangsmaatregelen en slotbepalingen

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, nemen daarna de volgende

beslissingen :

1) Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op datum van heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

2) De eerste algemene vergadering zal bijeenkomen in juni tweeduizend vijftien.

3) Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders.

Worden tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- de Heer VANBUTSELE voornoemd;

- Mevrouw ORLANDONI voornoemd;

Die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk

besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 en die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Beide mandaten zullen onbezoldigd worden uitgeoefend.

4) Overname van verbintenissen :

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 april 2013 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerders te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerders zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

De verschijners erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Luik B - Vervolg

(getekend) Notaris GUSTIN

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de akte-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/04/2015
ÿþ1 "

Mod Word 77.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IR 11111111.1,1j1,1j1!1161111111111 Gent

Afdeling Oudenaarde Griffie 0 1 APR. 2O1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0536.805.423

Benaming

(voluit) : ACTiWE CONSULTANTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel Lodewijk Ledeganckstraat 15, 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de beslissing van de zaakvoerders d.d. 18/03/2015 blijkt dat werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 01/04/2015 naar het volgend adres te verplaatsen:

Gomar Vandewielelaan 69

9600 Ronse

Gedaan te Ronse, op 18/03/2015.

Getekend:

De heer Paul Vanbutsele

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACTIWE CONSULTANTS

Adresse
KAREL LODEWIJK LEDEGANCKSTRAAT 15 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande