ACURE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACURE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.802.545

Publication

04/09/2013
ÿþMod wad i1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,L -$11' I

r

be H I 1H liii II 1I UI I 1

a *13136098*

Bc ;.

str I











Ondernemingsnr : 0526802545

Benaming

(voluit) : ACURE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Témse, Antwerpsesteenweg 81

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op negen augustus tweeduizend dertien, geregistreerd te Borgloon op 13 augustus 2013, boek 5143 blad 11 vak 14, ontvangen 50 E, de E.a, inspecteur ai. getekend H. Srnets. blijkt dát is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "ACURE", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Antwerpse Steenweg 81, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op vijftien april tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien april tweeduizend dertien onder nummer 13302353.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondememingsnummer 0526802545.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Tweede beslissing.

De vergadering beslist de terminologie van het doel aan te passen aan de voorschriften van de orde van dierenartsen en daarom de tekst van het doel te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel

-de uitoefening van de die geneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen; het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het uitbaten van een laboratorium, onderzoeks- en analyse-activiteit op het vlak van gezondheidszorg en ziekteherkenning en  bestrijding bij dieren;

- het verzamelen van en L het ter beschikking stellen van know-how, kennis, intellectuele eigendom en vaardigheden op het vlak van of verworven door bovengenoemd onderzoek;

- ondersteunende, adviserende- en consultancy activiteiten in verband met veeteelt, geneesmiddelen, voeders en voederadditieven;

- vertegenwoordiging van en optreden voor firma's zowel in binnen- ais buitenland;

- de verzorging van en het stallen van dieren;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van

voormelde activiteiten;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie van dieren;

- inrichting van seminariesi congressen, organisatie van opleidingen en lezingen, trainingen, verhuur van zalen en audiovisuele apparatuur...;

- het verstrekken en de begelelding van opleidingen, onderwijs, (her)scholing.

Dit alles in de meest ruimste zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Om de verwezenlijking vàn haar doel te bevorderen mag de vennootschap als een goede huisvader,; uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door aile onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, aile onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, in stand houden yen valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

gunstige samenstelling van hét vennootschapspatrimonium en past in de realisatie van haar doel, Daartoe mag' zij als een goede huisvader alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen. Dit alles op een wijze die niet strijdig is met de deontologie of met het burgerlijke karakter van deze professionele dierenartsenvennootschap.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten worden uitgeoefend in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt er tevens over dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële uitoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem uitgeoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader aile mogelijke middelen ter beschikking."

Derde beslissing.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten uit te breiden met volgende tekst:

De aandelen kunnen slechts toebehoren aan dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de orde van dierenartsen.

Overeenkomstig deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal. De aandelen kunnen slechts toebehoren aan dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de orde van dierenartsen."

Vierde beslissing.

De vergadering beslist artikel 25 van de statuten uit te breiden met volgende tekst:

"Tot zaakvoerder kunnen uitsluitend dierenartsen, die ingeschreven zijn op de lijst van de orde van dierenartsen, worden benoemd."

Overeenkomstig deze beslissing luidt artikel 25 van de statuten voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Tot zaakvoerder kunnen uitsluitend dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de orde van dierenartsen worden benoemd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met pn gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten." VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd ; uitgifte, verslag zaakvoerder met staat van actief en passief, gecoördineerde statuten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302353*

Neergelegd

15-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0526802545

Benaming (voluit): ACURE

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9140 Temse, Antwerpse Steenweg 81

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op vijftien

april tweeduizend dertien,

blijkt dat :

OPRICHTING

De heer VANCRAEYNEST Dieter Filiep Martin, geboren te Kortrijk op tien

november negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 9140 Temse

- Tielrode, Antwerpse Steenweg 81.

een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam:

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met als naam «ACURE».

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Antwerpse Steenweg 81, 9140 Temse.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

-de uitoefening van de dierengeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en

volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der

Dierenartsen; het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het uitbaten van een laboratorium, onderzoeks- en analyse-activiteit op het vlak

van

gezondheidszorg en ziekteherkenning en  bestrijding bij dieren;

- het verzamelen van en het ter beschikking stellen van know-how, kennis,

intellectuele

eigendom en vaardigheden op het vlak van of verworven door bovengenoemd

onderzoek;

- ondersteunende, adviserende- en consultancy activiteiten in verband met

veeteelt,

geneesmiddelen, voeders en voederadditieven;

- het commercialiseren van diensten, intellectuele eigendom en kennis met

betrekking tot bovengenoemd onderzoek;

- het bekomen, het gebruiken, het verwerven, in licentie geven van alle patenten,

licenties,procedés en handelsmerken welke verband houden en of direct kunnen

bijdragen tot het succes en de ontwikkeling van voormelde activiteiten;

- vertegenwoordiging van en optreden voor firma s zowel in binnen- als buitenland;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de verzorging van en het stallen van dieren;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie van dieren;

- inrichting van seminaries, congressen, organisatie van opleidingen en lezingen, trainingen, verhuur van zalen en audiovisuele apparatuur...;

- het verstrekken en de begeleiding van opleidingen, onderwijs, (her)scholing.

Dit alles in de meest ruimste zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

De vennootschap mag als een goede huisvader, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij als een goede huisvader alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen. Dit alles op een wijze die niet strijdig is met de deontologie of met het burgerlijke karakter van deze professionele dierenartsenvennootschap.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten worden uitgeoefend in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt er tevens over dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële uitoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem uitgeoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro door de Heer Vancraeynest Dieter.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng van geld. Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving zijn gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij Belfius te Brussel, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat hem is overhandigd.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand juni, om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid

besluiten.

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VANCRAEYNEST, Dieter, met woonplaats te 9140 Temse,

Antwerpse Steenweg 81.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 10 juni 2015 om

achttien uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.03.2015, NGL 13.03.2015 15060-0452-010
17/06/2015
ÿþmod 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 8 JUNI 2015

AGG B .îNG DENDERMONDE

*1508 90+

Ondernemingsnr 0526.802.545

Benaming (voluit) :ACURE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpse Steenweg 81

9140 Temse

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding-sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor ons, Meester Eline HECK, geassocieerd notaris, te Temse, op 28 mei 2015, neergelegd voor registratie, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACURE, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Antwerpse Steenweg, nummer 81.

Hebbende ais ondernemingsnummer 0526.802.545 en hebbende als BTW-nummer BE 0526.802.545.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Snyers Jean-Luc, te Alken, op 15 april 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 april daarna, onder nummer 13302353 en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Snyers Jean-Luc, voornoemd, op 9 augustus 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 september daarna, onder nummer 13136098.

is samengekomen om over hetvolgende te beslissen

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a) op 3 april 2015 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 29 april 2015 heeft de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo François", bedrijfsrevisor, te Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg, nummer 331, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUITEN.

Ik heb kennis genomen van het verslag door de zaakvoerder, voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACURE een boekhoudkundige staat afgesloten op 27 maart 2015 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 15.287,87 en een netto actief van ¬ 14,110,13, waarbij reeds rekening werd gehouden met de belasting op de liquidatiebonus ten belope van ¬ 570,05.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voor- o mod 11.1

Lhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Op grond van de informatie die mij door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van onderhavig controleverslag werden betaald of geconsigneerd.

Bovendien wijs ik er op dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op E 570,05, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, nog niet geconsigneerd werd.

Sint-Truiderl, 29 april 2015,

(Get) Jo François.

Bedrijfsrevisor".

Neerlec ping

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 27 maart 2015.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1, er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelen bezit.

Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit. DERDE BESLISSING - Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding De vergadering legt de jaarrekening voor van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2014. De vergadering erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De vergadering van de vennootschap licht deze jaarrekening mondeling toe. De zaakvoerder van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn. De vergadering neemt inzage in gemelde jaarrekening en besluit deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

VIERDE BESLISSING - Afgifte van de maatschappelijke goederen

De vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden. De vergadering verklaart en erkent dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

VIJFDE BESLISSING - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten

De vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

C,











Bijlagen bij Yet èTgisëh StaatsTiTad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y.~

a Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij verklaart uitdrukkelijk aldus peen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds ailes vereffend is. De vergadering verklaart door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in zijn hoofde ontstaat, overeenkomstig

" artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de

vereffening.

Verder verklaart de vergadering zich uitdrukkelijk akkoord en verbindt zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis van heeft, voor haar rekening te nemen, dit in evenredigheid met haar aandelenbezit.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren. ZESDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De vennoot hier aanwezig beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACURE, definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 9140 Temse, Antwerpse Steenweg, nummer 81.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven. De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer VANCRAEYNEST Dieter Filiep Martin,(nationaal nummer 78.11.10-119.35), wonende te Temse, Antwerpse Steenweg, nummer 81, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan hemzelf, proportioneel aan haar aandelenbezit.

ACHTSTE BESLISSING - Kwiiting aan de zaakvoerder en vaststelling van mandaatbeëindiging De vergadering beslist, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de heer Vancraeynest Dieter, voornoemd  hiertoe benoemd in de oprichtingsakte verleden voor notaris Snyers Jean-Luc, te Alken, op 15 april 2013, gepubliceerd In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 april daarna, onder nummer 13302353 - voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de algemene vergadering dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder, zoals voornoemd, van rechtswege beëindigd is.

NEGENDE BESLISSING : Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het accountantskantoor "e-Lyse" VOF, met zetel te 3700 Tongeren, De Schaetzengaarde 29, vertegenwoordigd door de heer Lysens Frans, om inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket en BTW administratie. STEMMING.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Eline HECK, geassocieerd notaris.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACURE

Adresse
ANTWERPSE STEENWEG 81 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande