ADCENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADCENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.055.356

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 28.06.2014 14246-0126-014
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 16.07.2013 13318-0120-014
13/11/2012
ÿþi~Sad Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad flhI1HII 1111 1I lll IIIIU II1IUI

*12184615*





Ondernemingsnr : 0870.055.356

IBenaming

(voluit) : ADCENT

(verkort)

Oudenaarde

3 1 OKT, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ronsesestraat 96 te 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : afschaffing voorkooprecht - ontslag statutaire zaakvoerder - actualisering en aanpassing van de statuten aan de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen - coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op dertig oktober tweeduizend en twaalf, houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADCENT, met zetel te 9660 Brakel, Ronsesestraat 96, dat de volgende besluiten genomen werden, allen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de vigerende taalwetgeving, in die zin dat de zetel bij besluit van het bestuursorgaan slechts verplaatst kan worden In het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten het voorkooprecht, de goedkeuringsclausule en de bepalingen inzake waardering van de aandelen en verkoopprijs bij overdracht van de aandelen onder levenden, zoals thans voorzien in artikel 9 van de statuten, af te schaffen.

DERDE BESLUIT

Nadat de voorzitter gewezen heeft op artikel 12 van de statuten, waarin bepaald wordt dat een statutaire zaakvoerder slechts ontslagen kan worden met éénparig goedvinden van alle vennoten, niet inbegrip van de zaakvoerder indien hij vennoot is, heeft de vergadering ontslag verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HENAU-DE BRACKELEER, afgekort HENAU-DB, met zetel te 9660 Brakel, Ronsesestraat 96, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0455.521.896, voor wie aangeduid werd als vaste vertegenwoordiger ; mevrouw DE BRACKELEER Caroline, wonende te 9660 Brakel, Ronsesestraat 96, als statutair zaakvoerder, en dit met ingang van 31 augustus 2012.

Dit besluit werd genomen met éénparigheid van stemmen,

De goedkeuring door de jaarvergadering van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal van rechtswege gelden als décharge voor de ontslagnemende zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tot op 31 augustus 2012.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerders in die zin aan te passen dat elke zaakvoerder individueel de vennootschap vertegenwoordigt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten elke verwijzing in de statuten naar het begrip "college van zaakvoerders" te schrappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in verband met de bijeenroeping en de besluitvorming van de algemene vergadering en in verband niet de ontbinding en vereffening van" vennootschappen, en om ze in overeenstemming te brengen niet de Corporate Governance-wetgeving, meer: bepaald

- door inlassing in artikel 12 van de statuten van de notie "vaste vertegenwoordiger';

door inlassing in de statuten van een nieuw artikel in verband met de nieuwe regels in verband met de bijeenroeping van de algemene vergadering, welk artikel na de coüdinatie van de statuten genummerd zal; worden als artikel 16bis;

Op de laatste btz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- door aanpassing van artikel 22 van de statuten aan de nieuwe regels in verband met de vereffening van vennootschappen;

- en in het algemeen, door actualisering van de bestaande teksten, schrapping van de overbodig geworden bepalingen en overgangsbepalingen, en aanpassing aan de nieuwe rechtsterminologie waar het behoort. ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de bestaande statuten ais volgt aan te passen aan de bovenvermelde beslissingen :

a) Schrapping van de laatste zin artikel 1 van de statuten.

b) Vervanging van de tweede zin van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst

"Bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalige gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, overgebracht worden."

c) Vervanging van artikel 9 van de statuten door de volgende tekst

"ARTIKEL NEGEN

Overdracht van aandelen onder levenden.

- Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid niet worden afge-staan onder de levenden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten in bezit van tenminste drie/vierde van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Geen toestemming van de andere vennoot of vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen of afgestaan worden aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn.

- De vennoot die één of meerdere van zijn aandelen wil overdragen, moet zijn voornemen ter kennis brengen aan de andere vennoten door middel van een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht binnen de maand na de versturing van het voormelde aangetekende schrijven, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

- indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maand, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Overdracht van aandelen bij overlijden.

- Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten in bezit van tenminste drie/vierde van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Geen toestemming van de andere vennoot of vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgaan aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn.

- De erfgenamen, legatarissen of rechtsverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vervallen.

Indien zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben zij recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld zoals hierboven aangegeven.

Zij mogen de afkoop daarvan vragen bij een ter post aangetekende brief die gericht wordt aan het bestuursorgaan.

De waarde wordt vastgesteld zoals hierboven aangegeven. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

- Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtsverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

d) Vervanging van artikel 12 van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd,

De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een tijdsduur door haar te bepalen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen zij een college.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zakenkantoor Van de Perre, met zetel te 9660 Brakel, Wielendaalstraat 52, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0474.820.641.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vanderlinden te Brakel op 4 mei 2001, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 mei erna, onder nummer 2001-05-291542, en waarvan de statuten sindsdien nog niet gewijzigd werden.

Voor wie aanvaard heeft : de heer Van de Perre Wim, wonende te 7890 Ellezelles, Miclette 105, in zijn hoedanigheid van statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, beslissend met de meerderheid door de wet voorzien voor het wijzigen van de statuten, het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen, en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt afzonderlijk en bezoldigd waargenomen, tenware andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap,"

e) Vervanging van artikel 13 van de statuten door de volgende tekst :

"Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap Is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders verricht worden, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig Kan zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen onder hun eigen verantwoordelijkheid, voor een duur die zij bepalen, geheel of gedeeltelijk hun bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van de besluiten opdragen aan een lasthebber die niet noodzakelijk vennoot hoeft te zijn. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders voor overdreven volmacht."

f} Vervanging van artikel 16 van de statuten door de volgende tekst

"ARTIKEL ZESTIEN

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping,

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping."

g) Toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten met de volgende tekst, welk artikel na de coordinatie van de statuten genummerd zat worden als artikel 16bis:

"ARTIKEL ZESTIEN bis.- Bijeenroeping

Het bestuursorgaan en, in voorkomend geval, de commissarissen kunnen zowel de gewone algemene vergadering bijeenroepen, als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering, telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De bijeenroeping is verplicht op aanvraag door de vennoten die samen één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, In dit geval dient zij te worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de volledige agenda met de te behandelen onderwerpen. Over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, kan slechts geldig gestemd worden indien alle vennoten aanwezig zijn.

De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en de eventuele commissarissen een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten gesteld worden, Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

1 t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerder(s) of de commissarissen van de vennootschap die de oproepingsbrief en de stukken bedoeld in artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen wensen te ontvangen via een ander communicatiemiddel, dienen individueel bij aangetekend schrijven te laten weten aan het bestuursorgaan van de vennootschap, binnen de maand nadat zij hun voormelde hoedanigheid verkregen hebben, dat zij voortaan de oproepingsbrief en de bedoelde stukken wensen te ontvangen : hetzij bij gewone brief, hetzij per e-mail, hetzij per faxbericht.

Bij een wijziging van hun adres, hun e-mailadres of hun faxnummer zijn de bedoelde bestemmelingen verplicht deze wijzigingen onmiddellijk door te geven aan het bestuursorgaan van de vennootschap,

Indien aile personen die moeten opgeroepen worden om deel te nemen aan de vergadering vrijwillig verschijnen, dan kunnen de convocaties achterwege gelaten worden."

h) Vervanging van de eerste zin van de derde alinea van artikel 19 door de volgende tekst :

"Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, per brief, fax, e-mail of enig andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld."

1) Vervanging van artikel 22 van de statuten door de volgende tekst

"Bij vervroegde ontbinding wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft,

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig warden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wordt bijgevoegd.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. Zo de Voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

In geval de algemene vergadering geen vereffenaar(s) aangesteld heeft, za! (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s).

De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft de ondergetekende notaris opdracht gegeven tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten, en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering en de aanwezige zaakvoerder hebben, voor zoveel als nodig, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS OUDENAARDE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, evenals diens bedienden, aangestelden of lasthebbers, aangesteld als bijzondere gemachtigde met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de administratie der BTW te vervullen en te dien einde alle

* " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

stukken, akten en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd ;

- expeditie van het proces-verbaal de dato 30 oktober 2012;

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.08.2012 12464-0350-016
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.08.2011, NGL 30.08.2011 11488-0484-017
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.08.2010, NGL 25.08.2010 10450-0247-016
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.08.2009, NGL 26.08.2009 09645-0349-016
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 25.08.2008 08615-0317-016
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 25.09.2007 07738-0348-017
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 27.07.2006 06556-0800-016

Coordonnées
ADCENT

Adresse
RONSESESTRAAT 96 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande