ADELAAR PROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADELAAR PROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.102.656

Publication

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 20.08.2013 13435-0354-009
19/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Star





NEERGELEGD

0 7 -09- 2x11 _ _

RECHTBANK VAN

KOOP HAt'ipkI'oTE GENT

Ondernemingsnr : 048S5. JOL 4 %

Benaming

(voluit) : ADELAAR Properties

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ferdinand Lousbergkaai 103d,(jC:CO çàpnÉ

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 1 september tweeduizend en elf, nog te: registreren, blijkt het volgende:

dat volgend personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, welke ingeschreven hebben op de volgende aandelen:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACASA GROUP", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister met: ondememingsnummer 0886.199.918.

Hier overeenkomstig artikel 22 der statuten vertegenwoordigd door twee van haar zaakvoerders:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SCHUTTE INVEST", met maatschappelijke zetel te 9850 Navale (Merendree), Broekstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister met. ondememingsnummer 0885.926.239, opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende Notaris Eeman op tweeëntwintig december tweeduizend en zes, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf; januari tweeduizend en zeven onder het nummer 003271, daartoe benoemd in de voormelde oprichtingsakte.

Hier op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer SCHUTTE Charly Lesier; Valère Denise Paula, bestuurder van vennootschappen, geboren te Gent op twee december negentienhonderd; zesenzeventig, rijksregisternummer 76.12.02-299-60, wonende te 9850 Nevele (Merendree), Broekstraat 13, daartoe benoemd in de oprichtingsakte van de BVBA Acasa Group.

- de Naamloze Vennootschap "WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR", afgekort 'W.I.K.", met: maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, ingeschreven in het' rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0 414.642.534, daartoe benoemd door de algemene vergadering de dato negenentwintig december tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli tweeduizend en tien, onder het nummer 20100715105358.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN SPEYBROECK Kristof Paula Jozef Erik, geboren te Gent op negentien juni negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.06.19 347-97, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Holstraat 99, daartoe benoemd ingevolge algemene vergadering de dato negenentwintig december tweeduizend en negen gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 juli 2010, onder nummer 0105358. Ten belope van 72 aandelen

2. de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.V.D. HOLDING met maatschappelijke zetel:

te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 103, ingeschreven in het rechtspersonenregister met

ondernemingsnummer 0.825.787.823;

Hier overeenkomstig artikel 12 van haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: De Besloten

Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "J.V.D.", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ferdinand

Lousbergskaai 103, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0 474.504.994,

daartoe benoemd in voormelde oprichtingsakte.

Op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN DUFFEL Joris Jozef

Leon Marcel, geboren te Gent op 17 juni 1972, wonende te 9080 Lochristi, Hoekskensstraat 32, daartoe:

benoemd in de voormelde oprichtingsakte. Ten belope van 72 aandelen .

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij;

draagt de benaming "ADELAAR Properties".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergkaai 103.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modemisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch ais administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van onroerende goederen.

- Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

- Het verlenen of aangaan van erfpachten, opstalrechten en zakelijke rechten en het vestigen of afsluiten van huurovereenkomsten van alle aard op alle mogelijke onroerende goederen.

- Alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort. De vaststelling en exploitatie van aile mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort.

- De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

- Het verlenen van advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van de voormelde gebieden.

- Het geven van advies, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op alle voormelde gebieden.

- Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- Het deelnemen aan beurzen, evenementen, vakanties, reizen en incentives in binnen- en buitenland en het analyseren van vastgoedopportuniteiten in het buitenland.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Il. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die werkelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Il. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, onroerende of roerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven en toekennen, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttien duizend zeshonderd euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 120 (honderd twintig) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand april om 11.00 u.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vennootschap zal tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee zaakvoerders

samen optredend, waarvan telkens één zaakvoerder gekozen uit de zaakvoerders voorgedragen door de

aandeelhouders categorie A, en één zaakvoerder gekozen uit de zaakvoerders voorgedragen door de

aandeelhouders categorie B.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Als statutaire zaakvoerders worden benoemd:

N op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACASA GROUP", met als vaste

vertegenwoordiger, de BVBA Schutte Invest , met op haar beurt als vaste vertegenwoordiger de heer Charly

Schutte, allen voornoemd.

BI op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

- de Besloten Vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "J.V.D. HOLDING, met als vaste

vertegenwoordiger de Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "J.V.D.", met op haar beurt als

vaste vertegenwoordiger, de heer VAN DUFFEL Joris, allen voornoemd.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, statutaire, zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur:

N op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACASA GROUP", met als vaste

vertegenwoordiger, de BVBA Schutte Invest , met op haar beurt als vaste vertegenwoordiger de heer Charly

Schutte, allen voornoemd.

BI op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

- de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.V.D. HOLDING, met als vaste

vertegenwoordiger de Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "J.V.D.", met op haar beurt als

vaste vertegenwoordiger, de heer VAN DUFFEL Joris, allen voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk

zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in

de penode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld váér de ondertekening van de oprichtingsakte.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER"

De Algemene Vergadering besluit om de heer VAN DUFFEL Joris, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

INFORMATIE - RAADGEVING

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

De notaris vestigt de aandacht van de comparant op het feit dat de vennootschap, voor de uitvoering van haar doel, wegens bepaalde geldende administratieve voorschriften, mogelijk voorafgaande toelatingen of vergunningen zou dienen te bekomen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 oktober 2010 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze ' bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADELAAR PROPERTIES

Adresse
FERDINAND LOUSBERGKAAI 103 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande