ADESSENT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADESSENT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.877.791

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.08.2014, NGL 22.08.2014 14449-0528-009
08/02/2013
ÿþ Mod Word 7 7.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Kouter 7A bus 304

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris VAN VAERENBERGH Luc te Lierde, vervangende zijn ambtgenoot, Notaris MARKEY Erwin te Ronse, wettelijk belet ratione personae, op 24 januari 2013, neergelegd ter. registratie, blijkt dat BVBA werd opgericht ais volgt;

1, OPRICHTERS

1) De Heer PETROV Viktor Aleksandrovich, geboren te Grodno (Wit-Rusland) op 1 november 1984, nationaal nummer 84.11.01-329.27, van belgische nationaliteit, echtgenoot MARKEY Anne-Marie Maria' ' Wilhelmina Germaine, wonende te 9000 Gent, Kouter 7A bus 304.

2) Mevrouw MARKEY Anne-Marie Maria Wilhelmina Germaine, geboren te Kortrijk op 4 oktober 1986, nationaal nummer 86.10.04-088,19, van belgische nationaliteit, echtgenote PETROV Viktor Aleksandrovich, wonende te 9000 Gent, Kouter 7A bus 304.

De echtgenoten Petrov-Markey zijn gehuwd te Maarkedal op 11 augustus 2012 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor instrumenterende Notaris, vervangende ; Notaris Markey Erwin, wettelijk belet ratione personae, op 26 juni 2012, niet gewijzigd, aldus verklaard.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een BVBA met de naam: "ADESSENT CONSULTING".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Kouter 7A bus 304.

4. DOEL : De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming: ' met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

-Het uitvoeren van studies, het verlenen van diensten en adviezen op vlak van telecommunicatie; -Computerconsultancy en aanverwante activiteiten;

-Detailhandel en reparatie in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels; -Detailhandel en reparaties in audio- en videoapparatuur in gespecialiseerde winkels;

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

-Beheer van computerfaciliteiten;

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

- Webportalen;

-Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

-Diensten uitvoeren op het vlak van algemeen management advies, marktonderzoek, kantoorsystemen,

efficiëntie cnderzoek en verbetering, economische en financiële studies;

-Realisatie van een beter algemeen bedrijfsbeheer;

-Realisatie van een beter beheer in productie, onderhoud, expeditie, distributie;

-Invoeren of verbeteren van een beleid inzake inkoop, informatica, kwaliteitsbeheersing,

verkoopadministratie, algemene diensten;

-Technische haalbaarheidsstudies, investeringsanalyses en begeleiding bij definitie en uitvoering van projecten;

-Kostprijsanalyses, beheerssystemen, kostenbewaking;

-Vorming en opleiding;

-De aankoop, verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van hardware en software;

-Management en consultancy adviezen in de meest ruime zin,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111 11I 1111111111 li1 11II I II II1 I1 I11

*iso2a3sa*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ADESSENT CONSULTING

(verkort)

va

behc

aan

Belt Staat

EN E E RGE LE G D

L 9 JAN. 2013

RECI" ITB_~erieA~,* KOOPILA\DEL TE GE,C~+

..,...._." " ." " ...._._...... " " 11........" .eam..._.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt,

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL x Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort ais volgt

- PETROV Viktor heeft ingeschreven op 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 euro, gedeeltelijk volstort ten belope van 3.100,00 euro, waarvoor hem 93 aandelen als volstort ten belope van 3,100,00 werden toegekend;

- MARKEY Anne-Marie heeft ingeschreven op 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 euro, gedeeltelijk volstort ten belope van 3,100,00 euro, waarvoor haar 93 aandelen als volstort ten belope van 3.100,00 werden toegekend;

Instrumenterende Notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, deze inbreng in geld, ten bedrage van 6.200,00 euro, voor de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 001-6892392-36 bij "BNP PARIBAS FORTIS" te Ronse, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADESSENT CONSULTING"-in oprichting.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden. Als niet-statutair-zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld: PETROV Viktor, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van de opdracht van deze zaakvoerder is onbeperkt.

9. BOEKJAAR ; Het boekjaar begint 1 april en wordt op 31 maart van het daaropvolgend kalenderjaar

afgeslo-iten.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 maart 2014,

10. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden de eerste vrijdag van de maand augustus om 18.00 uur. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De 1 ste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014, Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en commissaris ten minste 15 dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en commissaris, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn.

moeten ter beschikking worden gesteld, Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de

zaakvoerders en commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst

van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het W. Venn. doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zat aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kart de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerders hebben het recht een interimdividend uit te = keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, Is gedaald of = ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het i opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W, Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto; opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. OVERGANGSBEPALING  VOLMACHT  OVERNAME VERBINTENISSEN:

- de vennootschap neemt de verbintenissen over die door de oprichters zijn aangegaan voor de ' vennootschap in oprichting en dit onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

benoeming van een commissaris : De verschijner verklaart ons dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in . artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat, bij toepassing van artikel 141 2° van het Wetboek van Vennootschappen, het voorlopig niet nodig is een commissaris te benoemen.

' - bijzondere volmacht wordt verleend aan DEMAN Ander, boekhouder-fiscalist, kantoorhoudende te 9000

Gent, Maurice Dupuislaan 12, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, ontledend uittreksel.

Notaris Van Vaerenbergh Luc (getekend)

Voor-`behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 08.09.2015 15582-0317-009

Coordonnées
ADESSENT CONSULTING

Adresse
KOUTER 7 A, BUS 304 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande