ADG CONSULTING & INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADG CONSULTING & INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.816.667

Publication

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 31.08.2013 13574-0587-010
27/01/2012
ÿþ Ahotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaozseoo*

L_: TRGELEGD

q " ;:~i ~

i r }x4lo e912

6" .wii3l\KVAN

iECQitur,kifhe_';, Tt? GENT

Ondernemingsnr : cg 4 2 g-1 b G 6 ~-

Benaming

(voluit) : ADG CONSULTING & INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem), JAMES ENSORLAAN 33 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie; Antwerpen op 13 januari 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: de Heer DE GREEF Anton Joan Frans, (identiteitskaartnummer 590-3485955-92; rijksregistemummer 710807.389.75), wonende tee 9051 Gent, James Ensorlaan 33.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

" haar naam luidt: "ADG CONSULTING & INVEST".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), James Ensorlaan 33.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de; ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en: financiën, verkoop, productie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en algemeen bestuur.

- De deelname onder welke vorm ook, aan oprichting, uitbreiding, omvorming en kartels vans ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van: aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op:

welke wijze ook. "

Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, controle en vereffening van? vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die; rechtstreeks of onrecht-'streeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van deze; vennootschap.

- Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voor-behouden aan spaar- en; depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere= vennootschappen of ondernemingen.

- De handel in onroerende goederen, onroerende rechten en vastgoedcertificaten voor eigen beheer: de: aankoop, verkoop en verhuur van on-+roerende goederen. Het verhuren van terreinen, gronden, garageboxen; en staanplaatsen voor auto's en andere voertuigen, woonhuizen, appartementen, zowel gemeubelde als niet-; gemeubelde, residentiële en niet-residentiële gebouwen zoals er zijn kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten en sociale woningen. Deze opsomming is slechts aanwijzend en geenszins beperkend.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. Dei vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan dei vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de! verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder,' commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als: haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere: zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het: kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële,: financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 1 januari 2012.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERDDUIZEND EURO en is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volstort ten belope van één/vijfde, zodat het maatsc-'happelijk kapitaal in totaal voor honderdduizend euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstel-'ling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-'nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei 2013 om 16.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-irif-itelijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem reke-'ning gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproepingsbrief of een door het zaakvoerderschap opgestelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agenda-punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehouden wordt.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 januari 2012 tot 31 december 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Anton DE GREEF, die deze aanstelling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 13 januari 2012 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 13 januari 2012 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De comparant verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De vergadering stelt de zaakvoerder aan om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-'tingad-'ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15571-0560-010

Coordonnées
ADG CONSULTING & INVEST

Adresse
JAMES ENSORLAAN 33 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande