ADG.AGENCY

CVBA


Dénomination : ADG.AGENCY
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 842.129.551

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0095-015
26/09/2012
ÿþ Mod Won! 11.1



ni B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





voc

behoL

aan I Belgi, Staats

ui 111

Ondernemingsnr : 0842.129.551

Benaming

(voluit) : ADG. AGENCY

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 15913, 9890 GAVERE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Zaakvoerder d.d. 15 september 2012 blijkt dal:

De zaakvoerder beslist heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9890 GAVERE, Stationsstraat 159/3 naar 9000 GENT, Sint-Denijsiaan 96. Dit ingaande vanaf heden.

Ben VAN GORP

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2012
ÿþ Moa Word 75.7

Kfife-f) In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie Vc ii de dids

NEERGELEGD

I



2fi DEC. 2011

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

IIl1II200III II IIIIIIINII

" 6953"

Voor- behoud,

aan he

Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O V-1 °j,

Benaming

(voluit) : ADG.AGENCY

(verkort)

Rechtsvorm": cvba

Zetel : 9890 Gavere, Stationsstraat 159/3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 9 december 2011, "Geregistreerd Mechelen 1` kantoor negen bladen een verzending boek 979 blad 48 vak 08 op 13 december 2011. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) Koen DECOSTER" dat:

De heer DECUYPERE Lucas Pascal Benedict, geboren te leper op dertig januari negentienhonderd zesentachtig, wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 482/bus 1,

De heer VAN GORP Ben, geboren te Turnhout op vijftien november negentienhonderd achtentachtig, wonende te 2460 Kasterlee, Zaardenstraat 16,

De heer DECUYPERE Geert, geboren te Moorslede op zesentwintig juli negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 8800 Roeselare, 't Motje 26,

Mevrouw NOYENS Liliane, geboren te Kasterlee op achttien januari negentienhonderd zestig, wonende te 2460 Kasterlee, Zaardenstraat 16,

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "ADG.AGENCY" met zetel te 9890 Gavere, Stationsstraat 159/3, waarvan het vaste deel van het maatschappelijk kapitaal vijfenvijftig duizend euro bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in vijfduizend vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde, volstort.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

B. PLAATSING VAN EN STORTING OP HET KAPITAAL

1. dat het vaste deel van het maatschappelijk kapitaal van vijfenvijftig duizend euro volledig geplaatst is; het is verdeeld in vijfduizend vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde.

2. dat het volstort is.

INBRENG IN GELD

De heer Lucas Decuypere voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van vijfentwintig duizend euro waarvoor hem tweeduizend vijfhonderd A-aandelen zonder nominale waarde toegekend worden, elk voor de totaliteit volstort in geld zoals navermeld.

De heer Ben Van Gorp voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van vijfentwintig duizend euro waarvoor hem tweeduizend vijfhonderd B-aandelen zonder nominale waarde toegekend worden, elk voor de totaliteit volstort in geld zoals navermeld.

De heer Geert Decuypere voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van tweeduizend vijfhonderd euro waarvoor hem tweehonderd vijftig B-aandelen zonder nominale waarde toegekend worden, elk voor de totaliteit volstort in geld zoals navermeld.

Mevrouw Liliane Nayens voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van tweeduizend vijfhonderd euro waarvoor haar tweehonderd vijftig B-aandelen zonder nominale waarde toegekend worden, elk voor de totaliteit volstort in geld zoals navermeld.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de nv KBC Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

Il. STATUTEN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ADG.AGENCY". De benaming van de vennootschap zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de ven-+nootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "cvba", en door het woord "rechtspersonenregister" of zijn afkorting "RPR'", gevolgd door het arrondissement waaronder de zetel valt en het ondernemingsnummer.

ARTIKEL TWEE - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

De wetsbepalingen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet

van toepassing. 8ehou-'dens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

door de buitengewone algemene vergadering met unanimiteit van stemmen van alle aandeelhouders.

ARTIKEL DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9890 Gavere, Stationsstraat 159/bus 3. De zetel kan zonder statu-'tenwijzi-'ging verplaatst worden in het Nederlandsta-'lig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- reclame, advertising en marketing

- Adviesverlening

- Diensten aan bedrijven

- Internet en communicatie gerelateerde dienstverlening en pro-ductie

- vastgoed en patrimoniumbeheer.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of fi-nanciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en indus-'triële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappe-+Iijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan waarborgen stellen, waaronder hypothecaire waarborgen, zowel voor verbintenissen van zichzelf als voor verbinte-nissen van derden.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot Het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van unanimiteit van de stemmen van alle aandeelhouders.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte bedraagt vijfenvijftig duizend euro, verdeeld in vijfduizend vijfhonderd aandelen zonder

nominale waarde, verdeeld in A- en B-aandelen.

Het kapitaal is, zonder statutenwijziging, veranderlijk wat het gedeelte boven het vast bedrag betreft.

ARTIKEL ZES - AANDELEN  STORTINGEN - OBLIGATIES

Op elke aandeel moet ten minste één vierde zijn volgestort.

Buiten de aandelen die de inbrengen vertegenwoordigen, mag geen enkele soort aandelen worden uitgegeven, wat de benaming ervan ook zijn, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of die recht geven op een deel van de winst.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de rechtsgeldig opgevraagde en eisbare stortingen niet werden verricht, wordt geschorst zolang die toestand niet is geregulariseerd.

De vennootschap kan al of niet met een hypotheek bezwaarde obligaties uitgeven bij een met gewone meerderheid der stemmen genomen besluit van de algemene vergadering van de vennoten, die de prijs, de voorwaarden en de modaliteiten van de uitgifte zal vaststellen en bepalen hoe de vergadering van de obligatiehouders moet verlopen

AR-'TIKEL ZEVEN - AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun in-schrijving. Er bestaat onder hen geen

hoofdelijkheid noch ondeelbaar-heid.

ARTI-+KEL ACHT - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam.

Zij zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap, die in geval van onverdeeldheid het recht heeft de aan

de aandelen verbonden rechten te schorsen totdat jegens haar één van de mede-eigenaars wordt aangewezen

als enige eigenaar.

Indien de aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker,

behoudens verzet van de blote eigenaar. In geval wordt de uitoefening van het stemrecht geschorst totdat langs

gerechtelijke weg of in onderlinge overeenstemming tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar of door de

mede-eigenaars een enkele persoon wordt aangeduid die zal gelden als enige persoon met stemrecht.

In de zetel van de vennootschap wordt een regis-'ter van aandelen gehou-'den, waarin worden

aangetekend:

1° de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot;

2° het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de in-schrijvingen op nieuwe aandelen en de

terugbetalingen, met opgave van de datum;

3° de overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum;

4° de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

5° de gedane stortingen;

6° de opgave van de bedragen die voor de uittreding, voor de gedeeltelijke terugneming van aandelen en

voor de terugneming van stortingen worden aangewend.

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL NEGEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietig-heid, niet worden afgestaan onder levenden dan mits instemming van een bijzondere meerderheid van tenminste drie/vierde van de stemmen van de vennoten.

b) De toetreding van een nieuwe vennoot, de overdracht van aandelen onder de levenden of de overgang van aandelen wegens overlijden ten gunste van een derde die nog geen vennoot is, kan slechts plaatsvinden met instemming van alle vennoten.

Indien de voorgestelde overdracht van aandelen bij overlijden of uittreden van een vennoot, om welke reden ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben de weigerende vennoten de verplichting de aandelen zelf over te nemen aan de prijs zoals bepaald in artikel 14 van deze statuten.

Voor hetgeen hier niet wordt bepaald over de overdracht en overgang van aandelen, wordt verwezen naar de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TIEN - VERLIES VAN HOEDANIGHEID VAN VENNOOT

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting of overlijden.

ARTIKEL TWAALF - UITTREDING - TERUGNEMING VAN DE AANDELEN

Een vennoot mag slechts uittreden of een gedeeltelijke terugne-ming van zijn aandelen vragen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar. Die terugneming of uittreding worden echter slechts ingewilligd voor zover het vast gedeelte van het kapitaal vastgesteld bij de onderhavige statuten gehandhaafd blijft of er steeds drie of meer vennoten overblijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het orgaan van bestuur kan zich verzetten tegen de terugneming van aandelen en stortingen, alsmede tegen de uittreding indien de financiële toestand van de vennootschap daaronder zou lijden en het kan soeverein daarover beslissen.

ARTIKEL DERTIEN - UITSLUITING

Iedere vennoot kan om één van de hierna vermelde gevallen door de algemene vergadering der vennoten worden uitgestoten, beraadslagend en besluitend overeenkomstig de unanimiteit van alle aandeelhouders, evenwel onder aftrek van de aandelen waarvan de desbetreffende vennoot eigenaar is, en conform de dwingende wetsbepa-lingen die gelden inzake uitsluiting van vennoten: indien hij aan zijn verplichtingen tegenover de vennootschap tekort komt of wanneer hij handelingen verricht die strijdig zijn met de doelstellingen of de belangen van de vennootschap.

De vennoot wiens uitsluiting wordt voorgesteld, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan de algemene vergadering binnen de maand nadat het gemotiveerde uitsluitingvoorstel hem bij aangetekende brief is toegezonden.

Indien de vennoot in het geschrifte waarin hij zijn opmerkingen kenbaar maakt, hierom verzoekt, moet hij worden gehoord.

Elk uitsluitingbesluit moet met redenen worden omkleed.

De uitsluiting wordt aangetekend in het aandelenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

ARTIKEL VEERTIEN - TERUGBETALING VAN DE AANDELEN

De uittredende, op rust gestelde of uitgesloten vennoot heeft recht op de waarde van zijn aandelen.

De jaarvergadering zal ieder jaar op voorstel van het bestuur en na goedkeuring van de jaarrekening de conventionele waarde bepalen der aandelen zoals deze zal gelden tot de volgende jaarvergadering voor de terugbetaling der aandelen aan uittredende of uitgesloten vennoten.

Bij ontstentenis van de in de vorige alinea bedoelde waardebepaling, zal de waarde van de aandelen warden vastgesteld door een college van twee experten verplicht aan te stellen door de betrokken vennoten; waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor het scheidingsaandeel, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Elke uitbetaling zal slechts geschieden na afhouding van alle belastingen en taksen en heeft plaats binnen de maand na de datum waarop de definitieve waarde in toepassing van voorgaande bepalingen vast is komen te staan.

De uittredende, op rust gestelde of uitgesloten vennoot kan geen rechten doen geleden ten aanzien van de vennootschap.

ARTIKEL VIJFTIEN

In geval van overlijden, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot innen zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers de waarde van zijn aandelen zoals zij hiervoor is bepaald. Die betaling vindt plaats volgens de modaliteiten voorgeschreven door datzelfde artikel hiervoor.

ARTIKEL ZESTIEN

De gewezen vennoten, alsmede hun rechthebbenden of rechtverkrijgenden mogen geen aanleiding geven tot de vereffening van de vennootschap, noch de bezittingen van de vennootschap laten verzegelen, noch boedelbeschrijvingen ervan laten opmaken. Zij kunnen zich tot uitoefening van hun rechten enkel beroepen op de boekhouding en de jaarrekening van de vennootschap en zij moeten de besluiten van de algemene vergadering naleven.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

De vennootschap mag niet, wat het vaste gedeelte van het kapitaal betreft, op haar eigen aandelen inschrijven, noch rechtstreeks, noch door een dochtervennootschap, noch door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of de dochtervennootschap.

De persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennoot-schap of van de dochtervennootschap op aandelen heeft ingeschreven, wordt geacht voor eigen rekening te hebben gehandeld.

Alle rechten verbonden aan aandelen waarop de vennootschap of haar dochtervennootschap heeft ingeschreven, blijven geschorst zolang die aandelen niet zijn vervreemd.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL ACHTTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering bepaalt vrij de duur van de opdracht van de zaakvoerders die zij benoemt en die

zij te allen tijde kan ontslaan zonder motivering of opzegging. De duur van de opdracht mag hoe dan ook niet

meer bedragen dan zes (6) jaar.

De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De vergadering kan de opdracht van de zaakvoerders vergoeden en hen een vaste en/of veranderlijke

bezoldiging, alsmede een presentie-geld toekennen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de zaakvoerders ter griffie van de rechtbank van koophandel een uittreksel voorleggen uit de akte waarin hun bevoegdheid wordt vastgesteld en die hun handtekening draagt.

ARTIKEL NEGENTIEN - COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Zijn er meer dan twee zaakvoerders, dan vormen zij een college.

Het college kiest onder zijn leden een voorzitter.

Bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door het oudste lid. Het college komt samen op uitnodiging van de voorzitter en telkens dit wordt vereist door het belang van de vennootschap. Het moet ook worden bijeengeroepen wanneer twee van de leden erom verzoeken.

Het college komt samen in de zetel van de vennootschap of op enige andere, in de oproeping aangeduide plaats in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

De uitnodigingen worden minstens vijf volle dagen voor de vergadering rondgestuurd bij aangetekende brief, behalve in geval van hoogdringendheid, die in de notulen van de vergadering moet worden gemotiveerd. Zij vernielden de agenda.

Het college kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien minstens de helft van zijn leden aanwezig is of wordt vertegenwoordigd. Indien dat aantal echter niet wordt bereikt op een eerste vergadering van het college, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die dezelfde agenda afhandelt en rechtsgeldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij gelijkheid van stemmen is het voorstel verworpen.

Iedere zaakvoerder kan zelfs per gewone brief of door middel van telexbericht, telegram, fax of enig ander soortgelijk procédé een andere zaakvoerder machtigen om hem te vervangen op de vergadering en in zijn plaats te stemmen.

Een zaakvoerder kan evenwel slechts één lid van het college vertegenwoordigen.

Indien de wet het toelaat, en op de wijze voorzien in de wet, hebben de zaakvoeders de mogelijkheid aan de vergadering van de raad van bestuur deel te nemen via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De nadere modaliteiten met betrekking tot elektronische deelname aan de vergadering van de raad van bestuur dienen te worden bepaald door de zaakvoerders.

De beraadslagingen en de stemmingen van het college worden vastgesteld in de notulen, die door de meerderheid van de op de vergadering aanwezige leden worden ondertekend.

De afschriften van of uittreksels uit de verslagen worden ondertekend door de voorzitter of twee zaakvoerders.

ARTIKELTWINTIG - VACATURE

Indien een functie als zaakvoerder vacant wordt, kunnen de overige zaakvoerders, waanneer er een raad

van bestuur bestaat, tijdelijk in de vacature voorzien.

Die benoeming moet worden bekrachtigd door de eerstvolgende algemene vergadering.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BEVOEGDHEDEN

Het orgaan van bestuur heeft, naast de door de onderhavige statuten verleende bevoegdheden, de meest

uitgebreide bestuur- en beslissingsmacht die past in het kader van het doel van de vennootschap.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG - DELEGATIES

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de ven-nootschap onder zijn verantwoordelijkheid toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, die de titel van gedelegeerd zaakvoerder voeren. Hij kan de leiding van de vennootschap ook geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer directeurs, die al dan niet de hoedanigheid van zaakvoerder hebben. Hij kan voor welbepaalde opdrachten bevoegdheden verlenen aan derden, die hij daarvan op de hoogte stelt.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan die delegaties.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de bijzondere delegaties, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder of, indien er verscheidene zaakvoerders of een raad van bestuur zijn (is), door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Indien het bestuur wordt toevertrouwd aan verscheidene zaakvoerders, dan wordt de vennootschap door ieder van hen rechtsgeldig vertegenwoordigd ten aanzien van handelingen en transacties die het dagelijks bestuur betreffen, meer bepaald ten overstaan van de overheid, de post en de vervoermaatschappijen.

D. TOEZICHT

ARTIKEL VIERENTWINTIG  CONTROLE

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de reg elmatigheid van de transacties die in de jaarrekening moeten worden vastgesteld ten aanzien van de wet en de statuten wordt geregeld door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria bepaald in genoemde wet en er geen commissaris is benoemd, heeft iedere vennoot een individuele controle- en onderzoeksbevoegdheid. Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

individuele onderzoek- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet lagen vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID. HUISHOUDELIJKE REGLEMENTEN

De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden. Zij beschikt over de bevoegdheden die haar door de wet en de onderhavige statuten worden toegekend.

Zij kan de statuten aanvullen ten aanzien van de toepassing ervan op de betrekkingen tussen de vennootschap en de vennoten, meer bepaald wat de uitsluitingsredenen en de aanvaardingsvoorwaarden betreft.

Zij doet dit door middel van huishoudelijke reglementen, waaraan de vennoten door het enkele feit van hun toetreding tot de vennootschap onderworpen zijn.

Die reglementen worden opgesteld, gewijzigd, of opgeheven bij besluit van de algemene vergadering genomen met een gewone meerderheid van de rechtsgeldig uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - VERGADERINGEN

De algemene vergadering wordt door het bij artikel 18 bedoelde bestuur bijeengeroepen door middel van een aangetekende brief, die de agenda vermeldt en ten minste vijftien volle dagen voor de vergaderdatum aan de vennoten wordt toegezonden.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de uitnodigingen, op de laatste vrijdag van de maand juni van elke jaar om tien (10.00) uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Die vergadering hoort het jaarverslag opgemaakt door de zaakvoerders voor zover deze wettelijk verplicht zijn er een op te stellen en het verslag van de commissaris (indien de vennootschap er een heeft aangesteld), alsmede het verslag van de met de controle belaste vennoten. De zaakvoerders en de commissaris antwoorden op de vragen die hen worden gesteld in verband met hun verslag of de punten die op de agenda staan. De vergadering beslist vervolgens over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij bijzondere stemming over de aan de zaakvoerders en de commissarissen te verlenen kwijting. Die kwijting is alleen dan rechtsgeldig wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening en, wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, indien deze wel bepaald zijn aangegeven in de oproeping.

De jaarrekening wordt vervolgens door toedoen van het bestuursorgaan bekendgemaakt overeenkomstig de wettelijke en de reglementaire voorschiften die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De vergadering kan ook op buitengewone wijze worden bijeengeroepen. Dat moet gebeuren wanneer de vennoten, die ten minste één vijfde van aile aandelen bezitten, of een commissaris erom verzoeken. Zij moet samenkomen binnen één maand na dat verzoek.

De algemene vergaderingen komen samen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de uitnodigingen.

Elke algemene vergadering wordt naargelang het geval voorgezeten door de enige zaakvoerder of de oudste zaakvoerder of de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens ontstentenis, door een zaakvoerder die door zijn collega's daartoe werd gedelegeerd, of, bij ontstentenis van een aanwezige zaakvoerder, door de vennoot die de grootste deelneming bezit of zijn vertegenwoordiger.

De voorzitter wijst eventueel een secretaris aan. De verga-dering kiest onder haar leden eventueel één of meer stemopnemers.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken.

De notulen worden bewaard in speciale registers. Delegaties, alsmede de uitnodigingen en de stemmen uitgebracht per brief of door middel van een telegram, telexbericht of fax worden erbij gevoegd.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - TOELATING TOT DE VERGADERINGEN  VERTEGENWOORDIGING

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de vennoten door het bestuur worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie volle dagen voor de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten verte-genwoordigen door een gevolmachtigde, al of niet vennoot.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars en pandhou-dende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

Bij inpandgeving van een aandeel mag het eraan verbonden stem-recht niet worden uitgeoefend door de pandhoudende schuldeiser.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de door dat orgaan aangeduide plaats en binnen de vastgestelde termijn worden neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door het orgaan van bestuur is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornamen, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel, vermeldt. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend (die handtekening moet worden gelegaliseerd door een notaris of een andere overheidsorgaan) en minstens drie dagen voor de vergadering per aangetekende brief teruggestuurd naar de in de oproepingen vermelde plaats.

De vennoten of hun volmachtdragers moeten om toegang te krijgen tot de vergadering een aanwezigheidslijst ondertekenen en hun identi-teit en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, opgeven.

De volmachten en de formulieren van de aandeelhouders die per brief hebben gestemd, blijven aan de aanwezigheidslijst gehecht.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - STEMRECHT - STEMMING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat hij bezit.

Met uitzondering van de wettelijk bepaalde gevallen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Het stemmen gebeurt door handopsteking of bij naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

Wanneer over de benoeming van zaakvoerders en commissarissen wordt gestemd, gebeurt dit in principe bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering moet beslissen over een statutenwij-ziging, kan zij slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de uitnodigingen de onderwerpen van de beraadslagingen vermelden en indien degenen die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van de aandelen waaraan het stemrecht verbonden is, vertegenwoordigen.

Is aan deze laatste voorwaarde niet voldaan, dan wordt een tweede vergadering bijeengeroepen met dezelfde agenda en deze kan rechtsgeldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een besluit wordt terzake slechts rechtsgeldig genomen met drie vierde van de rechtsgeldig uitgebrachte stemmen. Dit alles onder voorbehoud van de toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen, de bepalingen betreffende de fusie en de splitsing van vennootschappen en de bepalingen betreffende de inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak.

Behoudens in een behoorlijk gemotiveerd geval van hoogdringend-heid kan de vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen over de punten die in de agenda zijn opgenomen.

Indien de wet het toelaat, en op de wijze voorzien in de wet, hebben de vennoten de mogelijkheid aan de algemene vergadering deel te nemen via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De nadere modaliteiten met betrekking tot elektronische deelname aan de algemene vergadering dienen te worden bepaald door de zaakvoerders.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - UITSTEL

Ongeacht de in de agenda opgenomen punten heeft het bestuur het recht om zowel een gewone als een buitengewone algemene vergadering na de opening van de debatten met drie weken uit te stellen.

Door dat uitstel, dat voor de sluiting van de vergadering door de voorzitter (het bestuur) ter kennis wordt gebracht en wordt vermeld in de notulen van die vergadering, vervallen alle genomen besluiten.

De vennoten dienen opnieuw te worden opgeroepen tegen de datum die door de raad wordt vastgesteld. Die oproeping vermeldt dezelfde agenda.

De formaliteiten die werden vervuld om aan de eerste verga-dering deel te nemen (waaronder de neerlegging van aandelen of volmachten), blijven geldig voor de tweede. Nieuwe neerleggingen worden toegelaten binnen de statutaire termijnen.

Een uitstel kan slechts eenmaal plaatsvinden. De tweede vergadering beslist op definitieve wijze over de punten opgenomen in de agenda, die ongewijzigd blijft.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINST-,VERRE-,LING

ARTIKEL DERTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar.

Op die dag wordt de boekhouding van de vennootschap goedgekeurd en maakt het bestuur een

boedelbeschrijving, alsook de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

ARTIKEL EENENDERTIG - WINSTVERDELING

Na de verplichte voorafnemingen wordt het beschikbare bedrag van de nettowinst als volgt verdeeld:

- vijfendertig procent (35%) van de nettowinst wordt uitgekeerd aan de houders van A-aandelen, tussen hen

te verdelen in verhouding van hun aantal aandelen,

- vijfendertig procent (35%) van de nettowinst wordt uitgekeerd aan de houders van B-aandelen, tussen hen

te verdelen in verhouding van hun aantal aandelen.

Deze winstverdelingsformule wordt gehanteerd totdat de aan de houders van A-aandelen totaal uitgekeerde

winst honderd duizend euro bedraagt, of totdat de aan de houders van A-aandelen uitgekeerde winst honderd

vijfenzeventig duizend euro bedraagt indien aan minimum een van de volgende voorwaarden voldaan wordt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap heeft een EBITDA van tweehonderd duizend euro,

-De vennootschap heeft een gecumuleerd EBITDA van de twee beste jaren van een reeks van vijf jaren van

vierhonderd vijftig duizend euro,

-De vennootschap heeft een gecumuleerd EBITDA van de drie-beste jaren van een reeks van zeven jaren

van zevenhonderd duizend euro,

-De vennootschap heeft een gecumuleerd EBITDA van de drie-beste jaren van een reeks van zeven jaren

van een miljoen euro.

Jaarlijks mag er wel niet meer dan vijftig procent van de EBITDA uitgekeerd worden aan de houders van A-aandelen.

Van het percentage van vijftig procent kan worden afgeweken met een twee/derde meerderheid van de aandelen.

Van zodra voormeld bedrag van honderd duizend of, in voorkomend geval, honderd vijfenzeventig duizend euro uitgekeerd is aan de houders van A-aandelen, wordt de winst verdeeld volgens het aantal aandelen, zonder verschil tussen A- en B-aandelen.

De vennootschap kan dit bedrag maximaal verspreid over de eerste 10 jaren na oprichting aflossen of kan bij 2/3 meerderheid van de aandelen ook kiezen voor een versnelde uitbetaling.

Indien de vennootschap wordt stopgezet voor even welke reden zonder dat voormeld bedrag van honderd duizend Euro of, in voorkomend geval, honderd vijfenzeventig duizend euro, wordt uitgekeerd, wordt het nog verschuldigd bedrag eerst van het netto-liquidatiesaldo uitbetaald aan de houders van A-aandelen.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL TWEEËNDERTIG - ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan slechts ontbonden worden, behoudens door de rechter, zoals bepaald in artikel

twee.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars treden pas in functie na homologatie door de rechtbank van Koophandel, zoals voorzien in

het Wetboek van Vennoot-schappen.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffening van de vennootschap gebeurt in toepassing van de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS

ARTIKEL VIJFENDERTIG

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffe-'naars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun toezicht.

1. SLOTBEPALING

ARTIKEL ZESENDERTIG

Alle vorderingen die over en weer bestaan tussen de vennootschappen en haar aandeelhouders, maken het voorwerp uit van een netting-overeenkomst in de zin van de wet betreffende financiële zekerheden van vijftien december tweeduizend en vier.

Voor alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten geldt het Wetboek van Vennootschappen ingegaan op zes februari tweeduizend en één.

III. OVERGANGS -EN SLOTBEPALINGEN

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEK-JAAR

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend

dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

BENOEMING

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Worden als eerste zaakvoerders benoemd:

De heren Lucas Decuypere en Ben Van Gorp, allemaal voornoemd, die verklaren dit zaakvoerderschap te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

BEZOLDIGING

Het ambt van zaakvoerder is bezoldigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingsadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van de onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

____-------__---____--_------_-----_---_---_VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ADG.AGENCY

Adresse
SINT-DENIJSLAAN 96 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande