ADM IT CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADM IT CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.728.125

Publication

26/09/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Oudenaarde

17 SEP. 2012

Griffie

" iassoasa*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : a2't S 1-â1 A S

Benaming

(voluit) : ADM 1T CONSULT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Velzeke, Paddestraat, 115

Onderwerp akte : OPR1CHT1NGSAKTE

Krachtens een akte verleden voor notaris Meester Valery Colard, Notaris met standplaats te Brussel, op4 september 2012, geregistreerd 6 bladen, geen verzending, op het 3de registratiekantoor van Brussel, op 5 september 2012, boek 82, blad 93, vak 6, ontvangen 25 euros. De Eerstaanwezend Inspecteur GERONNEZ-LECOMPTE, blijkt dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADM IT CONSULT" opgericht werd; zijn neemt volgende statuten aan:

De Heer de MAHIEU Alexis et Mevrouw Adeline de CARRIERE le BERGER CARRIERE hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met een kapitaal van achttienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00).

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) is vertegenwoordigd door honderd 100 kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, in pari en in speciën onderschreven als volgt: door de Heer Alexis de MAHIEU, voornoemd: 99 kapitaalaandelen en dodr Mevrouw Adeline de CARRIERE le BERGER CARRIERE, voornoemd: 1 kapitaalaandeel. De oprichters verklaren en erkennen dat alle kapitaalaandelen volstort werden ten belope van één/derde, zodat de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) thans ter beschikking is van de vennootschap.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt "ADM IT CONSULT'.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9620 Velzeke, Paddestraat, 115.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam ais in naam van derden en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Het verrichten van werkzaamheden en advisering aan bedrijven, verenigingen, natuurlijke personen, op het vlak van informatica en telecommunicatie;

-het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkave-len, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhu-ren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het produc-tief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Antiek en meubelrestauratie;

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten, alleen of ln associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen ver-schaffen, borg staan ten aanzien van derden.

Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennoot-schappen.

Tenslotte, za! zij ook alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen.

De vennootschap zal in het algemeen aile garanties kunnen verschaffen, alle com-merciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00), is vertegenwoordigd door honderd kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen; vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van de duur en in het laatste geval kan/kunnen deze de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerder(s).

De controle van de vennoô schap wordt verleend aan één of meerdere commissarissen of aan de vennoten, overeenkomstig de beschikkingen die van toepassing zijn op de handeisvennootschappen.

De jaarvergadering wordt ,gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei, om tien uur.

Het boekjaár begint op één` januari en eindigt op eenendertig december van ieder Jaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum van de oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien,

De vennoten bijeengekomen in vergadering, hebben bovendien volgende besluiten genomen: a, Het aantal zaakvoerders Is vastgesteld op een. b. Word benoemd tot deze functie; de Heer Alexis de MAHIEU die verklaart te aanvaarden en bevestigt uitdrukkelijk dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet; c. De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur; d. De opdracht van de zaakvoerders wordt bezoldigd uitgeoefend; e. De algemene vergadering beslist, op zicht van het financieel plan, om geen commissaris te benoemen; f. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, te verzekeren.

De nieuw benoemde zaakvoerders hebben, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel der statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank, volgend besluit genomen: Overeenkomstig artikel 61 van het wetboek der vennootschappen, duiden zij aan als permanente vertegenwoordiger van alle vennootschappen waarvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADM 1T CONSULT", de zaakvoerder, bestuurder of lid van het directiecomité zou zijn: de Heer Alexis de MAHIEU. De permanente vertegenwoordiger zal belast zijn niet de uitoefening van deze opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VOOR EENSLUITEND UITTREKSEL

Valéry Colard NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: de oorichiingsakté^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 10.06.2016, DPT 14.06.2016 16180-0093-011

Coordonnées
ADM IT CONSULT

Adresse
PADDESTRAAT 115 9620 VELZEKE-RUDDERSHOVE

Code postal : 9620
Localité : Velzeke-Ruddershove
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande