ADMIRO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADMIRO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.725.155

Publication

26/09/2012
ÿþmoa Word 11.1

~:7 = : in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

xiaisonso*

Oudenaarde

1 7 SEP. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 8y8 )-k-S A

Benaming

(voluit) ; ADMIRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kouteren 2 - 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

OPRICHTING -- STATUTEN  BENOEMINGEN

Het jaar tweeduizend en twaalf

Op 4 september

Ondergetekenden,

1) Tom Aelbrecht, wonende te Kouteren 2, 9630 Zwalm

2) An Vandecatseye, wonende te Kouteren 2, 9630 Zwalm

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming:,

"ADMIRO'.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kouteren 2, 9630 Zwalm

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het;

buitenland, op te richten. De zetel kan worden overgebracht naar een andere plaats in België bij eenvoudige.

beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-uitvoeren van administratief werk en consultancy;

- uitvoeren van studies, opmaken van plannen en verlenen van advies in verband met stedenbouwkunidge; planning en ruimtelijke ordening;

- verkopen van ( zelfgemaakte) kleding en accessoires;

-het optreden als tussenpersoon inzake handel in goederen en diensten, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-de aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de: vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing," ° van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabricaten en afgewerkte producten, van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle; werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk. zijn, zonder enige beperking;

-het uitvoeren van administratieorganisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen,: het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere. administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

xt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel;

-advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

-het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-het optreden en handelen als dienstverlener en/of ais tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-het nemen van participaties in ander vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

-de vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen en verenigingen; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-de algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Het overlijden van een vennoot geeft geen

aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De Vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de

vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Tom Aelbrecht, voornoemd, brengt in de vennootschap vijfhonderd euro (¬ 500,00) in speciën. In gemeen

overleg worden hem hiervoor vijf (5) van de tien (10) aandelen toegekend.

An Vandecatseye, voornoemd brengt in de vennootschap vijfhonderd euro (¬ 500,00) in speciën, In gemeen

overleg worden haar hiervoor vijf (5) van de tien (10) aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte duizend euro (¬ 1.000,00)

vertegenwoordigd door tien (10) aandelen, volledig volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden, Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zat deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden inzake beschikking over onroerende goederen en financiële activa van aanmerkelijk belang en inzake het aangaan van verbintenissen met als voorwerp " Kredieten, leningen en borg", is de handtekening van alle vennoten, gezamenlijk handelend, vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden.

De opdracht van de zaakvoerders en vennoten is in principe onbezoldigd. Aan hen kan de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning toekennen die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

De opdracht van statutair-zaakvoerder kan slechts om ernstige en zwaarwichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating,

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om 15 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Artikel 11

leder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het hetzelfde jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met gewone meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor eikeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend warden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vaar de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Tom Aelbrecht of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

tedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen

vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden

door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna,

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot,

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans

die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen

rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap,

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal

plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of

erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de

werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn

vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot

worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten,

vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen

zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de

instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen, Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde

duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Tom Aelbrecht en An Vandecatseye,

voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf het neerleggen van een uittreksel uit deze oprichtingsakte op de bevoegde

griffie en eindigt op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 15.00 uur.

De vennootschap neemt de verbintenissen over die door de oprichters zijn aangegaan voor de

vennootschap in oprichting sedert 2 januari 2012 en dit onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging

overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze verbintenissen worden geacht van het

begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

Alle zelfstandige beroepsactiviteiten en werkzaamheden van de oprichters-vennoten worden geacht verricht

te zijn op naam en voor rekening van de vennootschap onder firma vanaf 2 juli 2012,

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht

wegens haar oprichting, bedragen ongeveer duizend tweehonderdvijftig euro ( ¬ 1,250,00).

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Bekaert NV met

maatschappelijke zetel Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

formaliteiten te verzekeren.

Informatie  raadgeving

De partijen verklaren dat ze volledig kennis hebben over de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld.

Bevestiging identiteit

De identiteit van de comparanten werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige

identiteitsbewijzen,

Waarvan akts

Opgemaakt te Zwalm,4 september 2012

Tom Aelbrecht An Vandecatseye

Vennoot-zaakvoerder Vennoot- zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

23/04/2015
ÿþMod Word 11.1

(DA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1505 3

Gent

Afdeling Oudenaarde-

13 APR. 2015 .

Griffie

Ondernemingsnr : 0848.725.155

Benaming

(voluit) : ADMIRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kouteren 2 - 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2014 blijkt, met ingang van

31 december 2014:

- het ontslag als zaakvoerder van mevrouw An Vandecatseye, wonende te Kouteren 2 te 9630 Zwalm.

Tom Aelbrecht,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADMIRO

Adresse
KOUTEREN 2 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande