ADVOCAAT KATIA DE VOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT KATIA DE VOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.276.292

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.03.2014, NGL 31.03.2014 14081-0574-011
21/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderrtemingsnr: sot ~q

Benaming (voluit) : Advocaat Katia De Vos

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lambroekstraat 151

9230 Wetteren (Massemen)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op zeven en twintig ;t december twee duizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat mevrouw Katia Dirk Mariette De Vos, ;, advocaat, geboren te Wetteren op zes april negentienhonderd twee en tachtig, wonende te 9230 (Wetteren) ;,

Massemen, Lambroekstraat 151, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken: ;; 1.de naam van de vennootschap luidt "Advocaat Katia De Vos"

;; 2.de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9230 Wetteren iMassemen),Lambroekstraat 151.

;; 3.de vennootschap heeft tot doel,

-het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter,;; :; bemiddelaar, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke;; i, opdrachten, het geven van cursussen, seminaries, en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken,;; met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze beperking is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend. ;; Verder heeft de vennootschap tot doel :

-de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen in binnenland en in buitenland die; verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is, -het uitoefenen van aile industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende activiteiten die in verband;; staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en dit,; zonder dat deze opsomming beperkend is. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen ïn roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

-hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor; rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks ofi onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verderet, ontwikkeling ervan.

-met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen, zo in België als in het buitenland,; samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties of belangen nemen, hetzij; door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische; samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander; samenwerkingsverband, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een;; gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar;; vennootschap te bevorderen. -het verlenen van alle hulp aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur enfof administratie.

,H het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar;' maatschappelijk doel of welke van aard zin het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder;; i; dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle;; wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen, mits eerbiediging van de regels eigen; aan de uitoefening van het beroep van advocaat en van de deontologie en de reglementen van de Raad van de;; Orde der Advocaten, alsook mede van de Orde van de Vlaamse Balies.

Beroep van advocaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111!.1111.11i 98 0 <111IN

d

bel

at

Be Sta

GRIFFIE rziFrHTaANK

VAN KOOPHANDEL

0 9 JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

mod 11.1

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door hoor vennoten die als advocaat moeten zijn ingeschreven aan een binnenlandse of buitenlandse balie en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van hun Orde.

Lidmaatschap

Enkel advocaten, lid van de Orde en opgenomen op het tableau, kunnen vennoot zijn van deze vennootschap. Wanneer zij tot verschillende Orden behoren, moeten zij ook reeds ingeschreven zijn op het tableau.

Wanneer de aandelen van de advocaat-vennoot volgens het huwelijkgoederenstelsel in de gemeenschap vallen of in het gemeenschappelijk vermogen , dan zullen de lidmaatschapsrechten alleen mogen worden uitgeoefend door diegene die bevoegd is om lid te zijn van de vennootschap,

Bij overgang van de aandelen bij overlijden, komen de lidmaatschapsrechten slechts aan de erfgenamen toe in de mate zoals in deze statuten is bepaald.

Aansprakelijkheid - Tuchtstraf

De professionele aansprakelijkheid van de advocaat blijft onbeperkt, tenzij anders bepaald. De vennoot belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt. iedere vennoot dient de andere in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, die geschorst wordt door de bevoegde tuchtinstanties, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mag ik zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

De vennoot die door de bevoegde tuchtinstanties verplicht wordt zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt van rechtswege op deel uit

te maken van deze vennootschap.

Arbitrage

Aile betwistingen die zouden ontstaan tussen de vennoten onderling, lussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbende, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbende, of tussen zaakvoerders, vennoten en vennootschap, zullen in laatste aanleg worden beslecht door de stafhouder van de Orde van advocaten tot dewelke de vennoten behoren, of in gemeenschappelijk overleg tussen de stafhouders van de verschillende Ordes tot dewelke zij behoren en, in geval van meningsverschil, door de voorzitter van de Orde van Vlaamse Balies.

4.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

6.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600) en is volstort. Het is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Inbreng in natura

Mevrouw Katia De Vos verklaart dat voormeld kapitaal volstort is door inbreng van haar huidige éénmanszaak. a)verslag van de revisor, de heer Walter Hosten, vertegenwoordiger van de B.V. o.v.v. B.V.B.A. Walter Hosten, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8400 Oostende, Cleyemeerewegg 7.

De consiusies van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op zeven en twintig december twee duizend en twaalf zijn de volgende

"Het onderzoek dat ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor"  bedrijfsrevisorenkantoor die de vomi van een BVBA heeft aangenomen, kantoor houdend te 8400 Oostende, E. Decuyperstraat 14  overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen heeft uitgevoerd naar aanleiding van de voorgenomen oprichting van BVBA "Advocaat Katia De Vos" via inbreng in natura, laat volgende conclusies toe:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vermeld dat de inbrenger, Meester Katia DE VOS, verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2.de in te brengen advocatenpraktijk behoort toe aan Meester Katia De Vos;

3.de beschrijving van de in te brengen advocatenpraktijk beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.de toegepaste methode van waardering is, in liet geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord, en leidt tot een inbrengwaarde van 72.800, 00 Euro (tweeënzeventigduizend achthonderd Euro). Deze inbrengwaarde stemt overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met de inboeking op de lopende rekening geopend op naam van Meester Katia De Vos. De inbreng in natura is dus niet overgewaardeerd.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid via inbreng in natura, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt. Er weze aan herinnerd dat de zaakvoerder deze overdracht dient te melden aan de diverse overheidsadministraties, o.a. aan de Administratie der Directe Belastingen, het sociaal verzekeringsfonds,,..

willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is bestemd om, samen met de oprichtingsakte van de Burgerlijke Vennootschap onder de vomi van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `Advocaat Katia De Vos" en het bijzonder verslag van de oprichter, te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen."

b)bijzonder verslag van de inbrenger de dato achttien december twee duizend en twaalf.

6.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten ; die worden benoemd door de algemene vergadering. Alleen advocaten, opgenomen op het Tableau, kunnen het mandaat van zaakvoerder uitoefenen.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

. * ti

Voorbehouden

aan het 'T3elgfs`c Staatsblad

w









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden

aan tut

Belgisch

Staatsblad

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Mevrouw Katia De Vos, voornoemd, wordt aangesteld als "statutaire zaakvoerder" voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Vergoedingen

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering beslist dat het mandaat bezoldigd is/wordt, kan dit zowel in speciën en/of in natura.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

De venncotschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Tegenstriidiq beland

Indien een zaakvoerder bij een verrichting of een te nemen beslissing,

rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang heeft in de zin van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen de wettelijke bepalingen en formaliteiten nageleefd te worden.

7.De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand maart om achttien uur.

8.het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar. 9.Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan - ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

10.Vereffening

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering op voorstel van de Stafhouder van de bevoegde Orde van Advocaten. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. 11,overgangsbepaiingen : Het bestuur van de vennootschap wordt toegekend aan de statutaire zaakvoerder, mevrouw Katia De Vos, voor de duur van de vennootschap. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één juli twee duizend en twaalf.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht aanvang te nemen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal afgesloten worden op dertig september twee duizend en dertien ; eerste jaarvergadering zal gehouden worden op twee en twintig maart twee duizend veertien om achttien uur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, verslag van de inbrenger en de bedrijfsrevisor

Notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCAAT KATIA DE VOS

Adresse
LAMBROEKSTRAAT 151 9230 MASSEMEN

Code postal : 9230
Localité : Massemen
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande