ADVOCAAT LIEVEN DE MOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT LIEVEN DE MOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.007.114

Publication

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 28.11.2013 13675-0396-010
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.11.2014, NGL 18.12.2014 14697-0084-014
22/05/2012
ÿþr

Mod Word 11.1

bit ó 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q

*12092740*

Oudenaarde

0 9 tlEI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 842.007.114

Benaming

(voluit) : Advocaat Lieven DE MOOR

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herman De Coenestraat 10 te 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslagen quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verstag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn

lieven DE MOOR,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2012
ÿþA

Vooi

behoor

aan h

Belgi! Staatst

Mod Word 11.1

~tó In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*12001583* E

(-(=>,

cr1-2;

\u: j

rs . 2011

Griffie

Ondernerningsnr : O glit Oo4 ,IÀL(

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT LIEVEN DE MOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9660 Brakel, H. De Coenestraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Op veertien december tweeduizend en elf

Voor mij, Meester Marc Sobrie, notaris te Zwalm (Munkzwalm),

Is verschenen:

De heer DE MOOR Lieven (RR nr. 60.12.16 409-67), advocaat, geboren te Ronse op 16 december 1960, weduwnaar, wonende te 9660 Brakel, H. De Coenestraat 10.

Dewelke mij verklaard heeft over te gaan tot oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan hij de statuten als volgt vaststelt:

De naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "ADVOCAAT LIEVEN DE MOOR".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9660 Brakel, H. De Coenestraat 10.

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de zaakvoerder(s), onverminderd de deontologische regelen inzake de vestiging van het advocatenkantoor.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van het beroep van advocaat middels haar vennootschap, het verlenen van juridisch advies en bijstand, het aanvaarden van gerechtelijke mandaten, alsmede elke andere activiteit welke op de uitoefening van het beroep van advocaat betrekking heeft en toegelaten is door de Orde van Advocaten, waartoe de vennoot behoort ; het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen.

Zij mag alles doen wat verband houdt met voomoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag met name, doch niet limitatief: onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan en dit alles voor zover deze verrichtingen verenigbaar zijn met de deontologische bepalingen van de balie waartoe de vennoten behoren.

Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 3bis: specifieke bepalingen aansprakelijkheid van de vennoten.

de advocaten die deel uitmaken van de vennootschap zullen de deontologie moeten eerbiedi-'gen en aanvaarden, en hun activiteiten uitoefenen binnen de perken van de wet en deze deonto-,logie.

iedere wijziging der statuten moet voorgelegd worden aan de Raad van de Orde.

in geval van ontbinding wordt de verdeling van de dossiers uitsluitend geregeld volgens de wens van de cliënten.

de vennoten zijn aansprakelijk, solidair met de vennootschap, voor elke handeling behorende tot de uitoefening van het beroep en inzonderheid voor alle verbintenissen genomen ten aan zien van het cliënteel. de vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

De artikelen 1865 5 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapcontract zijn niet van toepassing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

~.e

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) gesplitst in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn op naam. Enzovoort.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen binnen de wettelijke en deontologische perken en voor zoveel deze zelf vennoot zijn, bijzondere machten toekennen aan lasthebbers en hun wedde of vergoedingen bepalen.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, behoudens een vergoeding voor kosten en vacaties. Enzovoort.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aan te duiden plaats. Deze algemene vergadering wordt 'jaarvergadering' geheten.

Deze jaarvergadering gaat door op de tweede vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan gaat de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag door. Enzovoort.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft, behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste zeven dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Enzovoort.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de advocaten vennoten gepresteerde werk.

Tot het aanleggen van andere dan de wettelijke reserves kan de algemene vergadering slechts beslissen bij eenparigheid van stemmen, tenzij de Orde van Advocaten een andere meerderheid aanvaardt.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden. Enzovoort.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Deze vereffenaars dienen advocaten, leden van de orde te zijn, voor zover voor rekening van de ontbonden vennootschap het beroep van advocaat wordt uitgeoefend. Van zodra enig meningsverschil ontstaat inzake de aanduiding van de vereffenaars, inzake de omschrijving van hun opdracht, inzake hun onderlinge verhouding, dan zal de Stafhouder van de balie daarvan onmiddellijk in kennis worden gesteld.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit. Enzovoort.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, de heer Lieven De Moor, voornoemd, die aanvaardt. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2013.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De comparant, voornoemd, bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die hij sedert 1 september laatstleden voor rekening van de vennootschap in oprichting aanvaard heeft of aangegaan is. INTEKENINGEN  STORTINGEN

De comparant verklaart in te tekenen op het volledige kapitaal.

De comparant verklaart dat er op elk ingetekend aandeel door de respectieve onderschrij-vers de som van ongeveer zesenzestig euro zesenzestig cent (66,66 EUR) gestort werd, hetzij twee/derden van de fractiewaarde.

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) staat geboekt op een speciale rekening ten name van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank. Enzovoort. (Volgen de handtekeningen)

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015
ÿþMad Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUIIIU fl11 HIlIUhlIU

asioaeei<

B ui Gent

Afdeling Oudenaarde

0 9 JULI 2015

Griffie



Ondernemingsnr : 0842.007.114

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT LIEVEN DE MOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : H. De Coenestraat 10, 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Overbrenging maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 11 juni 2015:

Er wordt beslist om de maatschappelijk zetel te yerplaatsen naar: Louise Mariekaal 7, 9700 Oudenaarde.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 10 juni 2015.

Voor eensluidend uittreksel,

Lieven De Moor,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0408-015
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.09.2016, NGL 29.09.2016 16641-0551-015

Coordonnées
ADVOCAAT LIEVEN DE MOOR

Adresse
LOUISE MARIEKAAI 7 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande