ADVOCATENKANTOOR CATHARINA JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR CATHARINA JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.982.062

Publication

16/05/2014
ÿþ Mad Waai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lo

*19100 10*



NEERGELEGD

0 6 MEI 2014



RECI-t{rjtfiez VAN

KOOPHANDEL. TE f;FiNfT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0842.982.062

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Catharina Janssens

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (de "Vennootschap")

Zetel : Klaverdries 6, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

BESLUITEN VAN DE ENIGE ZAAKVOERDER

Raad van bestuur dd. 10 april 2014 gehouden te Drongen

I. AGENDA

1. Verplaatsing zetel

2. Vertegenwoordiging

II. BESLUITEN

De enige zaakvoerder beslist de zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar Klaverdries 7A, 9031 Drongen.

Ill. VERTEGENWOORDIGING

De enige zaakvoerder Catharina Janssens is bevoegd de Vennootschap ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2013
ÿþwº%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

ONITEUR BELG- NEERGELEGD

2 6 -02- 2013

ISCH STAATSE' 1 5 F~B. 2013

111

11R%Iihett11

I~

iEl.

RECHTBANK VAN

4 P-HANDEL TEIGENT

Ondernemingsnr : 0842.982.062

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Catharina Janssens

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Klaverdries 6, 9031 Í>ene-

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

Voor de BVBA,

Catharina Janssens, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MVIIIIIIIIIIIIIII~~IIIIIII

*12030796*

Vc behc aar Bel! Staa'

27 MM. 2092

~rC~ " -; " , "

oî'15,-9, 0(4

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Catharina Janssens

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Klaverdries 6 - 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op negentien januari.

IS VERSCHENEN:

Mevrouw JANSSENS, Catharina Moretta Erik, geboren te Halte op twee mei negentienhonderd: zesenzeventig, wonende te 9031-Gent (Drongen), Klaverdries 6.

Die ons, Notaris, heeft aangezocht bij authentieke akte de oprichting vast te stellen van de hiernagenoemde vennootschap:

DEEL I. OPRICHTING:

De comparante verklaart mij, notaris, dat zij een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid wenst op te richten onder de naam "Advocatenkantoor, Catharina Janssens" met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd EURO (é 18.600,00), vertegenwoordigd; door driehonderd (300) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, alle aandelen door. haarzelf in speciën onderschreven, hetzij voor een totaalbedrag van achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600, 00).

Alle driehonderd (300) aandelen zijn door verschijnster in deze afbetaald ten belope van twaalfduizend vierhonderd EURO (¬ 12.400,00), zodat vanaf de datum van electronische of papieren neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van. Vennootschappen een bedrag van twaalfduizend vierhonderd EURO (E 12.400,00) ter beschikking van de vennootschap zal staan.

De gelden werden gestort werden op een bijzondere rekening met nummer 001-6623668-02, geopend op. naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Fortis Bank te Brussel, handelend door` haar kantoor te Drongen zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris voorgelegd bankattest van heden.

Dit bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard blijven.

De vennootschap is opgericht voor een ONBEPAALDE DUUR vanaf de datum van papieren of electronische neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Financieel plan:

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichter hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het' financieel plan heeft overhandigd, zoals voorgeschreven door artikel tweehonderd vijftien van het Wetboek van Vennootschappen.

Verklaringen:

Mevrouw Janssens, voornoemd, verklaart:

-dat ondergetekende notaris haar ingelicht heeft over de aansprakelijkheid van de oprichter van de vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal;

-te weten dat omtrent enig, aan een oprichter, aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te. verkrijgen tegen een vergoeding van ten minste één/tiende deel van het geplaatst kapitaal, in se een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor die wordt aangewezen door de zaakvoerder(s), alsmede een bijzonder verslag door de zaakvoerder(s), en dat deze verkrijging vooraf de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-dat ondergetekende notaris voorlezing gedaan heeft van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit artikel bepaalt dat een natuurlijke persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan;

-te weten dat het bedrag van de kosten, vergoedingen en lasten, onder eender welke vorm, die voor rekening van de vennootschap worden gebracht wegens haar oprichting, de som bedraagt van duizend EURO (¬ 1.000,00) inclusief BTW;

-dat ondergetekende notaris aan hem eveneens voorlezing heeft gedaan van artikel 259 paragraaf één van het Wetboek van Vennootschappen in verband met tegenstrijdigheid van belangen, alsook van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

DEEL Il. STATUTEN:

De oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

Artikel één - naam:

Er wordt een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Advocatenkantoor Catharina Janssens".

Artikel twee - maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031-Drongen, Klaverdries 6.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen of tweetalig Brussel.

De vennootschap mag ook bij beslissing van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

-De uitoefening van een advocatenpraktijk in naam en voor eigen rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de beroepsuitoefening opgelegd door het Gerechtelijk Wetboek, de bevoegde Orde van Advocaten en onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de Orde van Vlaamse balies en van betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties.

-De uitoefening van gerechtelijke mandaten die aan leden van de vennootschap zouden worden toevertrouwd, alsook arbitrage  opdrachten en in het algemeen alle beroepsactiviteiten van de vennoten, verenigbaar met het beroep van advocaat.

-De vennootschap mag hetzij alleen, hetzij in samenwerking niet anderen, hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks zowel in binnen- als in buitenland alle andere handelingen stellen van welke aard ook en geen uitgezonderd die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat en van de andere bedrijvigheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen.

-De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te bevorderen.

-Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan.

-Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

-Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst, enzovoort) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

-Zij mag elke activiteit uitoefenen die verenigbaar is met de hoedanigheid van advocaat. Meer bepaald mag de vennootschap, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden, een eigen roerend of onroerend vermogen beheren en het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten alsmede alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van advocaat.

-De vennootschap kan, voor zover wettelijk toegelaten, optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

-In geen geval mogen de vennootschapsactiviteiten strijdig zijn met de deontologie van de advocaat.

-De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren.

-De vennoten dienen advocaat te zijn en opgenomen op het Tableau van de Orde waartoe zij behoren. Artikel vier - duur:

De vennootschap wordt opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

Artikel vijf - maatschappelijk kapitaal:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/driehonderdste (1/300e) deel in het kapitaal.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

Artikel zes - aandelen en effecten:

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een register van aandelen gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot.

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

Nochtans zal het stemrecht in algemene vergadering, die moet besluiten over verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgeoefend worden door de blote eigenaar.

Artikel zeven - overdracht van aandelen:

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drievierden (3f4den) van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen of effecten worden afgestaan of overgedragen aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, voor zover er geen feitelijke scheiding bestaat en aan de bloedverwanten in de rechte lijn.

Artikel acht - procedure van overdracht:

A) OVERDRACHT ONDER LEVENDEN:

Bij gebreke aan overeenkomst tussen alle vennoten moet de vennoot, die één of meerdere aandelen of effecten wil afstaan, de toestemming daartoe vragen bij aangetekende brief aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen of effecten die hij zinnens is af te staan, en van de prijs.

Binnen de drie (3) maanden na toezending van deze brief moeten de andere vennoten aan hun medevennoot een aangetekende brief sturen, waarin zij hun beslissing laten kennen.

B) OVERGANG WEGENS OVERLIJDEN:

Bij overgang wegens overlijden zijn de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot ertoe gehouden binnen één (1) maand na overlijden aan de zaakvoerder(s) nauwkeurig op te geven hoe de nalatenschap is vererfd en eventueel degene onder hen aanduiden die hen als gemeenschappelijk lasthebber zal vertegenwoordigen.

De erfgenamen en legatarissen, die geen vennoten van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toelating van de vennoten te vragen binnen de vijf (5) maanden na het overlijden bij aangetekend schrijven gericht aan de vennoten.

Binnen de drie (3) maanden na toezending van deze brief moeten de vennoten bij aangetekende brief hun beslissing laten kennen.

Artikel negen:

De weigering van goedkeuring tot overdracht zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken.

Indien de aanvraag tot toestemming van een overdracht onder levenden of bij overlijden geweigerd wordt, zullen de vennoten, die geweigerd hebben, binnen de drie (3) maanden een koper moeten aanduiden, hetzij die aandelen of effecten zelf moeten overnemen. Bij gebreke hieraan zal de vennoot, die aandelen of effecten wenst af te staan, ze rechtsgeldig aan derden kunnen verkopen en zullen de erfgerechtigden van de overleden vennoot rechtsgeldig vennoot kunnen worden.

In geen geval zullen zij de ontbinding van de vennootschap kunnen vorderen.

Behoudens andersluidende overeenkomst zullen de door de vennoten over te nemen aandelen of effecten verdeeld worden in verhouding van de aandelen of effecten die ze reeds bezitten.

Het niet-uitoefenen van het voorkeurrecht door één van de vennoten verhoogt het voorkeurrecht van de anderen. Zo er één of meerdere aandelen of effecten overblijven zullen deze mogen overgenomen worden door de vennoot die het hoogst aantal aandelen of effecten zou bezitten, of toegewezen worden bij loting.

Artikel tien - wijze van betaling en vaststelling waarde aandelen:

a) De waarde van de aandelen of effecten zal in de voorgaande gevallen van weigering vastgesteld worden door één of meer deskundigen in onderling akkoord aan te duiden tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren of het Instituut der Accountants. Ingeval van onenigheid tussen de deskundigen zal een derde deskundige aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op verzoek van de naarstigste partij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Voor betaling van de ovemameprijs zal uitstel tot drie (3) jaar kunnen verleend warden mits intrest over de niet-betaalde saldi geregeld wordt aan het rentetarief van de marginale beleningsfaciliteit van de Europese Centrale Bank, verhoogd met één procent (1 %).

c) De verworven aandelen of effecten zijn niet vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs. Artikel elf:

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van een overleden vennoot zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de goederen, waarden, boeken en documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch zich mogen mengen in het bestuur van de vennootschap.

Voor de uitoefening van hun rechten dienen zij zich uitsluitend te houden aan de inventaris- en jaarrekeningen van de vennootschap en aan de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel twaalf - bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders van de vennootschap moeten bovendien advocaat zijn en opgenomen op het Tableau van de Orde waartoe zij behoren.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) van de vennootschap moet(en) bovendien advocaat zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder, het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel dertien - bevoegdheid van de zaakvoerder(s):

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3) beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel veertien - aansprakelijkheid  tuchtstraf:

Boven het bedrag waartoe een vennoot zich door de inschrijving op aandelen verbonden heeft, is hij niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen.

De professionele aansprakelijkheid van de vennootschap wordt beperkt tot het bedrag waarvoor de vennoot-advoca(a)t(en) verzekerd is (zijn). De vennootschap, in casu de vennoot-advoca(a)t(en) is (zijn) momenteel verzekerd voor een bedrag van één miljoen tweehonderdvijftigduziend Euro (1.250.000,00 E).

De vennootschap, in casu de vennoot-advoca(a)t(en), behoudt zich het recht voor om in de toekomst hoger genoemde bedragen aan te passen aan de concrete deontologische en professionele noodwendig heden van het beroep van advocaat.

De vennoot belast met een dossier, is individueel aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt.

Iedere vennoot dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot die geschorst wordt door de bevoegde tuchtinstanties, verliest de voordelen van de

vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch de vennoot mag in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

De vennoot die door de bevoegde tuchtinstanties verplicht wordt zich uit de vennootschap terug te trekken,

houdt van rechtswege op deel uit te maken van deze vennootschap.

Artikel vijftien - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens 1) andersluidend besluit

genomen bij de oprichting, ofwel 2) andersluidend besluit van en/of bevestiging van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij

kan ten allen tijde worden aangepast.

Artikel zestien - controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel zeventien - algemene vergadering:

1) Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering heeft het recht zijn statuten uit te leggen.

2) Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (1/5e) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de

vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s).

3) Volmachten:

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4) Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee (2) stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5) Verloop van de algemene vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de

laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar, om zestien (16) uur.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7) Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen) brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5den) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel achttien - boekjaar:

Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel negentien - winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende (1/10e) van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel twintig - ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel éénentwintig - woonstkeuze:

Iedere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden. Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

Artikel tweeëntwintig - verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar:

-de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten;

-de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek, voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten,

en:

-naar de Code van de Plichtenleer der Advokaten.

Artikel drieëntwintig - arbitrageclausule:

Alle betwistingen die zouden ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden, of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap, zullen in laatste aanleg worden beslecht door de stafhouder van de Orde van Advocaten waartoe de vennoten behoren, of zijn vervanger, of door een college van drie scheidsrechters, aangeduid door de stafhouder van de Orde van Advocaten tot dewelke de vennoten behoren, of in gemeenschappelijk overleg tussen de stafhouders van de verschillende

Ordes tot dewelke" zij behoren en, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van Vlaamse Balies.

DEEL HI. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Voornoemde comparante, optredende als enige oprichter, treft vervolgens de volgende beslissingen, welke ' slechts uitwerking zullen hebben vanaf de papieren of electronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

1) Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar  benoeming commissaris:

a. Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging als voormeld, om te eindigen op 31

" december 2013.

b. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

" c. Volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, zal de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van . zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

2) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, heeft de verschijnster in deze aan ondergetekende notaris verzocht te akteren en dit onder de opschortende voorwaarde van oprichting door papieren of electronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, dat zij zichzelf benoemd tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Deze opdracht geldt met ingang vanaf de dag van de papieren of electronische neerlegging, hiervoren vermeld, en wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Deze enige niet-statutaire zaakvoerder zal alle bevoegdheden kunnen uitoefenen behoudens die waarvoor i volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 13.06.2016 16179-0346-013

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR CATHARINA JANSSENS

Adresse
KLAVERDRIES 7A 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande