ADVOCATENKANTOOR DE JONGE-VERMEESCH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DE JONGE-VERMEESCH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.378.169

Publication

12/11/2013
ÿþe

hRod2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0844.378,169

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor DE JONGE-VERMEESCH

Rechtsvorm : BV (BVBA)

Zetel : Sint-Lucasstraat 6, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Sedert 01/02/2013 is de zetel van het Advocatenkantoor DE JONGE-VERMEESCH gevestigd te 9790 WORTEGEM-PETEGEM, Kortrijkstraat 35A,

Caroline De Jonge

zaakvoerder

Oudenaarde

DIPT. 2013

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2012
ÿþN.oH2O

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(11111~~uu~umu~u~~~

*12061954

Oudenaarde

1 3 MAART 2012 Griffie

Ondernemingsnr : O g it4-, 3 8, .À C, 5

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor DE JONGE-VERMEESCH

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Sint-Lucasstraat 6

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth MATTHYS, notaris ter standplaats KRUISHOUTEM, op 21 februari 2012, neergelegd ter registratie, dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Advocatenkantoor DE JONGE-VERMEESCH", opgericht is geworden met als :

1. Vennoten :

1/ Mevrouw DE JONGE Caroline, geboren te Gent op 3 november 1978, ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaade, Sint-Lucasstraat 6.

Nationaal nummer : 78.11.03-338.26.

2/ De Heer VERMEESCH Thomas André Marie-Louise, geboren te Gent op 6 november 1979, ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaade, Sint-Lucasstraat 6.

Nationaal nummer : 79.11.06-127.71.

2.De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: Advocatenkantoor DE JONGE-VERMEESCH.

3.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Sint-Lucasstraat 6.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoer-der.

4.De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat, al dan niet in associatieverband en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen, cursussen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten in de meest ruime zin, de professionele samenwerking met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dat alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband aile daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De aankoop, verkoop beheer van onroerende goederen of zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen zonder dat dit een handelsactiviteit zal uitmaken.

Alle commerciele, financiële, roerende en onroerende handelingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking van het doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te verge-makkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nut-tig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken. De vennootschap kan aile roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap" kan, zowel tot Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persololnten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffe-naar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balles van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

5.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergade-ring van vennoten beraadslagend met de naleving van de vereisten bepaald voor de statutenwijziging. De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, het faillissement of de staat van onvermogen van één van de vennoten.

6.1-let kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, doch die niet werden volstort, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning veertien dagen tevoren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een interest berekend aan twaalf procent per jaar, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaar-heiçl van de stortingen.

Het kapitaal wordt integraal geplaatst en in speciën volgestort als volgt:

1) door mevrouw De Jonge Caroline voormeld wordt ingeschreven op vijfig (50) aandelen of voor negenduizend driehonderd (9.300,-) Euro;

2) door de heer Vermeesch Thomas voormeld wordt ingeschreven op vijftig (50) aandelen of voor negenduizend driehonderd (9.300,-) Euro;

Hetzij samen de honderd (100) aandelen of het volledig maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd (18.600,-) Euro.

Mevrouw De Jonge Caroline voormeld verklaart de vijftig (50) door haar geplaatste aandelen te hebben volgestort in speciën ten belope van drieduizendtweehonderd (3.200,-) Euro, het-zij meer dan één/vijfde.

De heer Vermeesch Thomas voormeld verklaart de vijftig (50) door hem geplaatste aandelen te hebben volgestort in speciën ten belope van drieduizendtweehonderd (3.200,-) Euro, hetzij meer dan één/vijfde.

Hetzij samen zesduizendvierhonderd (6.400,-) euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend vierhonderd euro (¬ 6.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 Wetboek Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 363-0984755-51 bij ING Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 17 februari 2012, dat mij, notaris, overhandigd is, en in mijn dossier zal bewaard blijven.

De verschijners stellen vast dat aldus het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en volgestort is in speciën ten belope van zesduizendvierhonderd (6.400,-) Euro, som welke vanaf heden ter beschikking staat van de vennootschap.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 215 van het Wet-boek Vennootschappen, werd voorafgaandelijk aan de oprichting van de vennootschap door de oprichters aan ondergetekende nota-ris het financieel plan overhandigd waarin hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

7.De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1.de identiteit van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdracht en de overgang van aandelen, gedagte-kend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende(n) in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in het register van aandelen worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

De overdracht en de overgang van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de aandelen van een vennoot slechts worden overgedragen onder de levenden en overgaan wegens overlijden dan met instemming van de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, of indien er slechts twee vennoten zijn, met instemming van de medevennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze instemming is tevens vereist wanneer de aandelen van een vennoot overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater, en/of aan diens bloedverwanten in rechte opgaande of nederdalende lijn.

Bovendien kunnen de aandelen slechts overgedragen worden aan of overgaan op advocaten opgenomen op het tableau van advocaten of op de Lijst van stagiairs-advocaten.

Telt de vennootschap slechts één advocaat en bevinden zich onder zijn erfgenamen geen advocaten, dan zal bij diens overlijden, de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn bij toepassing van artikel 39 van het Wetboek van vennootschappen. De erfgenamen kunnen de door hen geërfde aandelen overdragen aan een derde die de hoedanigheid van advocaat bezit. Zolang deze overdracht niet is gebeurd, blijven de aan de aandelen verbonden lidmaatschapsrechten geschorst inmiddels kan de stafhouder van de Balie te Oudenaarde op verzoek van de meest gerede erfgenaam een advocaat gelasten met het voorlopig bewind over de praktijk die in de vennootschap uitgeoefend wordt.

a, De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemers meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor bedongen prijs.

Bij overgang wegens overlijden moeten de erfgenamen of legatarissen de vennoten binnen de zes maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven inlichten hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten tevens de identiteit van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten meedelen.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot toelating van de overdracht of de overgang zullen ze geacht worden hun instemming geweigerd te hebben.

b. bij een overdracht van aandelen onder levenden is, in geval van weigering van toelating, verhaal bij de stafhouder van de Balie te Oudenaarde mogelijk.

Indien de weigering gegrond geacht wordt, dan blijft de vennoot die aandelen wil overdragen, vennoot. Wordt de weigering willekeurig geoordeeld en blijft de weigering behouden dan moeten de aandelen, waarvan de overdracht voorgesteld is, overgenomen worden volgens de hierna vermelde modaliteiten door de overige vennoten en/of één of meer derde kopers die vooraf aanvaard werden door de vennoten.

c. Bij een overgang van aandelen wegens overlijden hebben de erfgenamen of legatarissen, die geen vennoot kunnen worden, recht op de waarde van de aandelen waarvan de overgang voorgesteld is. Daartoe mogen ze de afkoop van deze aandelen vragen bij een aangetekende brief gericht aan de vennoten.

Anderzijds mogen deze aandelen van rechtswege afgekocht worden in geval deze gerechtigden nagelaten hebben hun verzoek tot toelating van de overgang in te dienen binnen de zes maanden na het overlijden of, in geval van weigering van deze toelating, indien ze nagelaten hebben de afkoop van hun aandelen aan te vragen binnen de maand na de weigering.

De afkoop van de aandelen wordt uitgeoefend volgens de hierna vermelde modaliteiten.

d. Bij gebrek aan overeenkomst, worden de prijs en de voorwaarden vastgesteld door een deskundige, door de stafhouder van de Balie van Oudenaarde benoemd, op verzoek van de meest gerede partij. De waardebepaling door de deskundige dient te geschieden op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening, rekening houdend met alle gegevens die de waarde kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap, en is bindend voor alle partijen.

Op de afkoop, zoals hoger omschreven, is in voorkomend geval het recht van voorkeur bij kapitaalverhogingen in geld van overeenkomstige toepassing.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maand na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens. Bij gebrek aan overeenkomst, mag de prijs in vijf gelijke jaarlijkse aflossingen betaald worden, waarbij de eerste aflossing bij de inschrijving in het register van de aandelen geschiedt. Het verschuldigd blijvend saldo brengt een interest op ten belope van de alsdan geldende wettelijke interestvoet, vermeerderd met twee punten per jaar. Deze interest is telkens samen met de resterende jaarlijkse aflossingen betaalbaar. De aandelen mogen, zolang de volledige prijs niet betaald is, niet verder overgedragen worden.

8.De vennoten, die een dossier hebben behandeld, zijn met de vennootschap hoofdelijk gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap ten aanzien van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid, zowel van de vennootschap, als deze van de vennoten dient te worden verzekerd.

Onverminderd de toepassing van artikel 458 Gerechtelijk Wetboek, blijven advocaten die hun beroep uitoefenen in vennootschap individueel onderworpen aan de tucht van de Orde waar zij op het tableau of op de lijst van stagiairs zijn ingeschreven.

9.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot zijn. De zaakvoerders dienen steeds advocaat aan de Balle te Oudenaarde zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon en die eveneens advocaat is aan de Balie te Oudenaarde.

Deze zaakvoerder mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd in zijn vervanging te voorzien. De vennootschap kan zich alleen om gegronde redenen verzetten tegen de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft in het bijzonder tevens de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen en te ontslaan, ingeval de vennootschap tot bestuurder/zaakvoerder of tot lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt benoemd.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behou-dens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zul-len zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, on-verminderd de eventuele delegatie van machten.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat bezoldigd.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, volmachten te verlenen voor welbepaalde doeleinden.

Ze mogen eveneens aan één of meerdere gevolmachtigden het dagelijks bestuur toevertrouwen en hun bevoegdheid en de voor-waarden van hun indiensttreding en hun uittreding vaststellen.

Zij bepalen de vergoeding verbonden aan deze delegatie van machten.

10.De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur wordt de gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2014.

Ingeval gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid van de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 20, moet de vennootschap de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de voorstellen van besluit over de agendapunten uiterlijk één maand voor de datum van de jaarvergadering ontvangen hebben.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, die tevens de enige zaakvoerder is, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering door de zaakvoerder bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris(sen) tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Samen met de oproepingsbrief worden de bij wet bepaalde stukken toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris(sen), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

11.1-let boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.l-let eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een boekhouder erkend door de raad van de Orde van Balie te Oudenaarde.

12.Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wette-lijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de besteding ervan bepaalt.

13.Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Indien de vennoten beroep wensen te doen op een externe vereffenaar, kan uitsluitend een advocaat als vereffenaar aangesteld worden. De naam van de vereffenaar wordt voorafgaandelijk gemeld aan de stafhouder.

Bij de overdracht van de dossiers respecteert de vereffenaar de vrije keuze van de cliënt. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapi-taal door hun aandelen vertegenwoordigd. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14.Ernstige geschillen tussen de vennoten zullen in laatste aanleg gearbitreerd worden door een college van drie scheids-rechters waarvan de stafhouder, of bij verhindering, de oudst benoemde stafhouder die lid is van de Raad van de Orde van Balie te Oudenaarde, ambtshalve het voorzitterschap waarneemt en de twee overige scheidsrechters benoemd worden door de Raad van de Orde bij de Balie te Oudenaarde.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor DE JONGE-VERMEESCH", die bij eenparigheid van stemmen beslissen:

b) dat als zaakvoerders Mevrouw De Jonge Caroline voormeld en de heer Vermeesch Thomas voormeld, aangesteld worden, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerders van onbepaalde duur is.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in op-richting zijn aangegaan ie rekenen van één januari tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Lambert met zetel te 9031 Gent (Drongen), Gaverlandstraat 73, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te ver-vullen tot de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds; daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend notaris Liesbeth Matthys

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte van oprichting, vóár registratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16516-0452-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DE JONGE-VERMEESCH

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 35A 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande