ADVOCATENKANTOOR DE MAN-DE POORTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DE MAN-DE POORTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.120.718

Publication

01/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

4162878

1111

Ondememingsnr : 0877.120.718

Benaming (voluit) :ADVOCATENKANTOOR DE MAN-DE POORTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Goethemstraat 106

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING

il Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR DE MAN-DE POORTER", met zetel te 9820 Merelbeke, Van Goethemstraat 106 (opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 27 ' oktober 2005), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op veertien augustus; tweeduizend veertien, hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerders voorgelezen. Dit verslag geeft een; omstandige toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een; ?i staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, vastgesteld op 17 juni 2014, ook; opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

!i De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, opgemaakt overeenkomstig artikel 181;

i van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor, namelijk de besloten vennootschap;

met beperkte aansprakelijkheid Nijs en Partners Bedrjjfsrevisoren, over de staat van activa en;

passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

De conclusies van het verslag dat de bedrijfsrevisor heeft opgemaakt overeenkomstig artikel 181,; paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen luiden ais volgt,

"!n het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben dei zaakvoerders van de vennootschap Advocatenkantoor De Man - De Poorter BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 17 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de;, vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van vijfhonderd achtennegentigduizend negenhonderd vierenvijftig euro zeventien cent (¬ 598.954,17) en een netto-i actief van vierhonderdvijfennegentigduizend vijfhonderdvierenveertig euro achtendertig cent (¬ ; 495.544, 38).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en;; il jute weergeeft onder voorbehoud van

- het feit dat wij niet over bewijskrachtige stukken beschikken dat de onroerende goederen vrij enj onbelast kunnen worden overgedragen;

- het feit dat artikel 28, § 2 van het koninklijk besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van heli; Wetboek van vennootschappen niet werd gevolgd bij de bepaling van de waarde van het gebouw en dat deze aldus overgewaardeerd is voor een nettobedrag (na belastingen) van 38.360, 08 EUR

- eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele ;3 andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden. Bovendien zijn;? er geen passiva omdat deze zijn terugbetaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg' van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 48.934,44 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd".

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen en op de staat van activa en passiva geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten. De algemene vergadering heeft besloten zich volledig aan te sluiten bij de inhoud daarvan, in het bijzonder bij de conclusies van het verslag, en zij heeft deze verslagen en de staat van activa en passiva volledig goedgekeurd.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf veertien augustus tweeduizend veertien.

* Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, heeft de algemene vergadering kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerders, de heer Jeroen De Man, wonende te 9820 Merelbeke, Van Goethemstraat 106 en mevrouw Ingrid De Poorter, wonende te 9820 Merelbeke, Van Goethemstraat 106.

* De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van zijn opdracht,

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er geen passiva meer zijn en dat, zoals weergegeven in het verslag van de bedrijfsrevisor alle schulden aan derden vermeld in de staat van actief en passief betaald zijn vóôr heden (met het vermelde voorbehoud uit het verslag van de bedrijfsrevisor). De algemene vergadering heeft eveneens vastgesteld dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De zaakvoerders hebben uitdrukkelijk het voorgaande bevestigd en hebben uitdrukkelijk verklaard dat er geen schulden meer zijn omdat zij werden terugbetaald overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben bovendien verklaard dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, heeft de vereffening voor afgesloten verklaard en heeft vastgesteld dat de vennootschap vanaf veertien augustus tweeduizend veertien definitief heeft opgehouden te bestaan.

De terugname van de resterende activa gebeurde door de vennoten zelf, aan wie de activa werden toegekend,

Er dienen geen bijzondere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die hen niet kunnen worden afgegeven.

* De algemene vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijf jaar bij en door de heer Jeroen De Man.

* Er werd bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE COSTER ROLAND", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Weibroekdreef 8b en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) onder het nummer 0466.325.223, en aan de heer Jeroen De Man en mevrouw Ingrid De Poorter, met macht om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte en alle formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale aangiften, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

* Er werd beslist om aan de heer Jeroen De Man en mevrouw Ingrid De Poorter, met macht om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, de nodige machten te verlenen, tot het uitvoeren van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 14/08/2014, met bijzonder verslag van de zaakvoerders en verslag van de bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 23.01.2014, NGL 04.03.2014 14058-0367-012
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 30.04.2013 13111-0055-013
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 15.05.2012 12117-0320-013
29/06/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad 29/06/2011- Annexes du Moniteur belg

Ondernemingsnr " 877.720.778

Benaming

ADVOCATENKANTOOR DE MAN-DE POORTER

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Van Goethemstraat 106, 9820 MERELBEKE

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 01.02.2011 werd mevrouw Ingrid DE POORTER, Van; Goethemstraat 106, 9820 MERELBEKE met eenparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang benoemd als niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur.

Jeroen DE MAN

zaakvoerder

17 JUNI 2011

RECHTlJANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

11111[11111)1!1.111,aAIAI

"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Î h

'3n de :aatete bIz van Luik B erm .lden : Recto Naara en hcedarhgneid van de instrumenterende notaris, hetzij van de bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Nam en handtekening

12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 30.04.2011 11104-0147-013
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 30.04.2010 10104-0533-013
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 15.03.2009, NGL 09.05.2009 09139-0292-010
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.03.2007, NGL 10.04.2007 07117-0025-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DE MAN-DE POORTER

Adresse
VAN GOETHEMSTRAAT 106 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande